Skip to main content

MSC World Europa - nytt skip i Middelhavet 2023

msc_world_europa-napoli-vesuv
owner-suite-cruiseskip-msc_world_europa
resepsjon-aurea_spa-cruiseskip-msc_world_europa
kirke-sagrada_familia-barcelona
cruiseskip-msc_world_europa-marseille
stoler-bord-sofa-serveringsdisk-jean_philippe_chocolate_and_cafe-cruiseskip-msc_world_europa
stoler-bord-benker-buffetrestaurant-la_brasserie-msc_world_europa
fargerike-baater-gyldne-hus-malta
lavalandskap-vulkan-etna-sicilia
cruiseskip-msc_world_europa-napoli
utgravninger-pompeii-vulkanen-vesuv
baater-turkis-vann-hus-sterke-farger-portofino-italia
yacht_club-top_sail_lounge-cruiseskip-msc_world_europa

Sommeren 2023 kommer et flott, nytt skip til Middelhavet; MSC World Europa! Skipet er et reisemål i seg selv - og i tillegg besøker du klassiske destinasjoner i det vestlige Middelhavet. Sol, strand, historie, kunst, arkitektur og natur på steder som Barcelona, Provence, Sicilia og Pompeii kan oppleves sommersesongen 2023 med MSC World Europa (nytt desember 2022) på ukescruise i perioden 14. april - 23. oktober. Cruiset bestiller du av erfarne reisekonsulenter på reisebyrået Bennett Ferie, så får du din egen personlige reisekonsulent å forholde deg til. 

Bli blant de første til å cruise med MSC World Europa, skipet med den futuristiske silhuetten som skjærer gjennom bølgene med letthet og eleganse. Skipet har blitt bygget med fremtiden i fokus og tilhører neste generasjons, mer miljøvennlige fartøy.  

Priseksempel | 7 netters cruise med MSC World Europa i Middelhavet (fra Barcelona):

Avreise 12. mai 2023: 
Fra 9.905,- 
pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 15.005,- pr. person når 2 deler en balkonglugar
Fra 24.305,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i innvendig lugar
Fra 32.305,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar

Avreise 7. juli 2023:  
Fra 10.235,- 
pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 15.935,- pr. person når 2 deler en balkonglugar
Fra 35.365,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i innvendig lugar
Fra 45.565,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar

Avreise 29. september 2023 (høstferie uke 40):  
Fra 9.505,- 
pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 15.005,- pr. person når 2 deler en balkonglugar
Fra 23.505,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i innvendig lugar
Fra 34.505,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar

Prisene inkluderer: 

  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for fly t/r Norge - Barcelona, tillegg for ev. overnatting i for- og/eller etterkant av cruiset, singel lugar, høyere lugarkategorier, drikke om bord, frivillige utflukter og forsikringer. Ev. rabatter er allerede fratrukket. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Frister det med et cruise i Middelhavet med nye MSC World Europa? Ta kontakt med våre reiseeksperter!

Cruise med MSC World Europa i Middelhavet sommersesongen 2023
Reiserute: Barcelona - Marseille - Genova - Napoli - Messina (Sicilia) - Valletta (Malta) - til sjøs - Barcelona

Opplev klassiske destinasjoner i vestlige Middelhavet på 7-netters cruise om bord på nye MSC World Europa sommersesongen 2023. Du kan velge om du vil starte cruiset i Barcelona, Genova, Napoli, Marseille eller Messina, alt etter hva som passer deg best.  

MSC World Europa - det første skipet i en helt ny skipsklasse. Foto: MSC Cruises

Reiseruten tar deg som gjest til vakre havnebyer og med bare en "sjødag" får du maks ut av reisen. Opplev det denne vakre regionen har å tilby med å være med på en av MSC Cruises' mange utflukter eller nyt stoppestedenes tilbud og sjarme på egenhånd. Man kan også velge å bli om bord mens skipet ligger til kai og bare nyte av skipets mange flotte fasiliteter. På denne ruten kan du oppleve klassiske steder som Pompeii, Provence, Barcelona og Portofino. 

Se lavendel-åkrene i Provence. Foto: Pixabay

MSC World Europa sjøsettes i desember 2022, og de første månedene skal hun cruise ut fra Dubai. Skipet er en attraksjon i seg selv med sin Y-formede akterende som åpner seg mot en 90 meter lang promenade og som gir en fantastisk panoramautsikt over havet. Som prikken over i'en på promenaden finnes en sklie i rustfritt stål som går over 11 dekk - et enkelt, smidig og ikke minst heftig alternativ til heisen! 

Promenaden med sklien som går over 11 dekk som midtpunkt. Foto: MSC World Europa

Samtlige underholdnings- og bespisningstilbud om bord i MSC World Europa er ført opp på et helt nytt nivå, med et rikt utvalg av temaer og aktiviteter. Det er adskilte soner eller «nabolag» om bord, hvert med sitt egne miljø og opplevelser, fra en fredelig zen-sone for voksne til en livlig halvåpen promenade med underholdning, barer og butikker fulgt av en familiesone med alle barnetilbudene. 

Oasis Pool. Foto: MSC Cruises

Zen Pool - et område kun for voksne. Foto: MSC Cruises

Underholdningen om bord er rikholdig og variert – fra flåtens største vannpark med vannsklier med VR-teknologi, til Luna Park Studio, som er et lokale med 300 sitteplasser som kan tilpasses alle typer forestillinger og arrangementer. Og som alltid tilbys førsteklasses fasiliteter for barna; et helt eget område av skipet, i tillegg til et utvalg barneklubber og skreddersydde programmer laget for ulike aldersgrupper.

MSC Cruises har veldig gode barn- og ungdomspriser (fast ukespris på fra 1.400,- for barn og fra 1.800,- for ungdom) og er derfor gunstig for familier.

Bespisning: I tillegg til fire hovedrestauranter og to rikholdige buffeer er det seks andre spisesteder med MSC Cruises' signaturretter, for eksempel amerikansk steakhouse, sushibar og teppanyaki, og tre helt nye konsepter, blant annet Hola, som tilbyr retter inspirert av latinamerikansk gatemat, Tacos&Cantina og andre spennende gourmetopplevelser.

Miljø: MSC World Europa er det første skipet i MSC Cruises' flåte som går på LNG – flytende naturgass, verdens reneste marine drivstoff. Det er utstyrt med siste generasjons renseanlegg for avløpsvann og annen banebrytende teknologi, og er nok et stort steg i MSCs miljøarbeid.

Balkonglugar med utsikt over promenaden. Foto: MSC Cruises

Infinit ocean view lugar. Foto: MSC Cruises

Lukk »

Søk reise