Skip to main content

Cruise med MSC Seashore i Middelhavet | Bestill hos Bennett Ferie

butchers_cut-biffrestaurant-promenadedekk-msc_seashore-cruiseskip
bar-cruiseskip-msc_seashore
le_boulevard_du_cabaret-cruiseskip-msc_seashore
chefs_court_coctail_bar-cruiseskip-msc_seashore
coctail-bar-cruiseskip-msc_seashore
cruiseskip-msc_seashore
cruiseskip-msc_seashore
sestri_levante-italia-utflukt-cruise
strand-ibiza-cruise-msc_cruises
infinity-pool-kafe-dekk8-msc_seashore-cruiseskip
infinity-boblebad-cruiseskip-msc_seashore
innvendig-lugar-cruiseskip-msc_seashore
le_boulevard_du_cabaret-cruiseskip-msc_seashore
le_cabarete-lounge-bar-cruiseskip-msc_seashore
long_island_bar-cruiseskip-msc_seashore
marketplace-buffetrestaurant-cruiseskip-msc_seashore
blomster-urter-marseille-provence
cruiseskip-msc_seashore-middelhavet
cruiseskip-msc_seashore
new_york-led-style-cruiseskip-msc_seashore
palermo-sicilia-cruise-msc_seashore
trevifontenen-roma-cruise-msc_seashore
the_rooftop_sky_bar-cruiseskip-msc_seashore
valencia-stopp-cruise-msc_seashore

Bli med på cruise i Middelhavet sommersesongen 2023 med 339 meter lange, MSC Seashore, et av verdens mest miljøvennlige cruiseskip. Skipet var nytt november 2021 og skal blant annet gå innom Roma/Civitavecchia, Sicilia, Ibiza, Genova (Cinque Terre), Valencia og Provence på sine cruise i Vestlige Middelhavet i perioden 16. april - 15. oktober 2023. Vi anbefaler at du legger inn noen ekstra feriedager i Roma, en av verdens flotteste storbydestinasjoner (eller om du ønsker å starte cruiset i en av de andre stoppene på ruten). Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede. 

Priseksempel | 7 netters cruise med MSC Seashore i vestlige Middelhavet (fra Civitavecchia/Roma): 

Avreise 16. juli:  
Reiserute: Roma/Civitavecchia - Palermo, Sicilia - til sjøs - Ibiza - Valencia - Marseille - Genova - Roma/Civitavecchia
Fra 10.735,- pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 16.235,- pr. person når 2 deler en balkonglugar
Fra 51.140,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar

Avreise 1. oktober (høstferie uke 40):  
Reiserute: Roma/Civitavecchia - Palermo, Sicilia - til sjøs - Ibiza - Valencia - Marseille - Genova - Roma/Civitavecchia
Fra 8.235,- pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 13.735,- pr. person når 2 deler en balkonglugar
Fra 28.420,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i utvendig lugar
Fra 35.900,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar

Avreise 8. oktober (høstferie uke 41):

Reiserute: Roma/Civitavecchia - Palermo, Sicilia - til sjøs - Ibiza - Valencia - Marseille - Genova - Roma/Civitavecchia 
Fra 7.735,- pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 13.235,- pr. person når 2 deler en balkonglugar
Fra 27.120,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i utvendig lugar
Fra 34.580,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar

Prisene inkluderer: 

  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for fly t/r Norge - avreisehavn, tillegg for ev. overnatting i for- og/eller etterkant av cruiset, singel lugar, høyere lugarkategorier, drikke om bord, frivillige utflukter og forsikringer. Ev. rabatter er allerede fratrukket. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Frister det med et cruise i Middelhavet med MSC Seashore? Ta kontakt med våre reiseeksperter!

Cruise med MSC Seashore i Middelhavet sommersesongen 2023
MSC Seashore seiler fra Civitavecchia/Roma (men kan også velge å starte cruiset i et av de andre stoppene på ruten) i perioden 16. april - 15. oktober 2023. 

Reiserute: Roma/Civitavecchia - Palermo, Sicilia - til sjøs - Ibiza - Valencia - Marseille - Genova - Roma/Civitavecchia

MSC Seashore, nytt i november 2021, er det første av to Seaside EVO Class-skip. MSC Seashore bygger på skipsklassen Seaside, som med sitt fantastiske promenadedekk som går rundt nesten hele skipet er laget for å bringe gjestene nærmere havet. På promenaden finner du barer og restauranter, lounger med mer. MSC Seashore er en utvidet og forbedret versjon, med en rekke nye funksjoner og opplevelser for gjestene. MSC Seashore er utstyrt med banebrytende teknologi og er et av verdens mest miljøvennlige cruiseskip. Det blir også det første cruiseskipet i verden som har et nytt luftsaneringssystem, 'Safe Air', som bruker UV-C-lampeteknologi for å eliminere virus og bakterier for å garantere ren og trygg luft for gjester og mannskap.

MSC Seashore har et New York tema med f.eks. Times Square foaje/sentrum av skipet, Madison Teater og Long Island Pool. Om bord finner du velkjente Aurea Spa, Formel-1 simulator, 5d-kino, et interaktivt vannland som går over flere etasjer og fargerike lekeområder designet i samarbeid med LEGO® og Chicco®. Skipet har 10 restauranter – tre hovedrestauranter, en restaurant i Aurea, en MSC Yacht Club-restaurant og fem temarestauranter: en kjøttrestaurant, en fiskerestaurant, en teppanyakirestaurant, en sushibar med samlebånd og en bistro. 

La dette flotte skipet ta deg rundt på en herlig ferie i det vestlige Middelhavet, med muligheter for utflukt til f.eks. Cinque Terre og Provence og en herlig stranddag på Ibiza. På våren og høsten er klimaet litt mildere, og det er perfekte temperaturer for byutflukter i Roma og Valencia. 

MSC Cruises har veldig gode barn- og ungdomspriser (fast ukespris på fra 1.400,- for barn og fra 2.400,- for ungdom) og er derfor gunstig for familier. Om bord på MSC Seaview tilbys flere helt nye lugar- og suitetyper, som for eksempel familielugarer i to etasjer og lugarer med eget boblebad på balkongen. Om bord finnes også det helt nye konseptet ”Beach Condo” som innebærer at man har en stor uteplass med plass til solsenger. 

Som det første globale cruiseselskapet klimakompenserte MSC Cruises flåten sin fra 1. januar 2020, og cruisevirksomheten er dermed karbonnøytral. Initiativet er del av en større innsats for å fremme FNs mål for bærekraftig utvikling. Sammen med fortsatte investeringer i akselerert utvikling av avansert miljøteknologi muliggjør dette skipsoperasjoner med null utslipp.

Aurea Bar Lounge (for deg som velger Aurea-opplevelsen). Foto: MSC Cruises

Aft Lounge. Foto: MSC Cruises

Balkonglugar. Foto: MSC Cruises

Spesialrestauranten Butchers Cut på deck 8. Foto: MSC Cruises

MSC Seashore. Foto: MSC Cruises

Infinity pool. Foto: MSC Cruises

Infinity boblebad. Foto: MSC Cruises

Kaito - teppanyaki restaurant. Foto: MSC Cruises

Long Island Bar. Foto: MSC Cruises

Lukk »