Skip to main content

Cruise i Middelhavet med nye Celebrity Beyond | Bennett Ferie

cruiseskip-celebrity_beyond
cabana-cruiseskip-celebrity_beyond
grand_plaza-samlingsted-cruiseskip-celebrity_beyond
lugar-infinite_veranda-cruiseskip-celebrity_beyond
skysuite-celebrity_beyond-cruise
bassengdekk-celebrity_beyond-cruiseskip
solsenger-basseng-retreat_sundeck-suitegjester-celebrity_beyond
rooftop_garden-celebrity_beyond-cruise
sittegruppe-resortdeck-cruiseskip-celebrity_beyond
solstoler-sittegrupper-solomraade-suitegjester-cruiseskip-celebrity_beyond
sunset_bar-cruiseskip-celebrity_beyond

Om bord på splitter nye Celebrity Beyond℠ er mulighetene like uendelige som utsikten. Sommersesongen 2023 kan du reise på cruise i Middelhavet med det tredje skipet i Celebrity's nye skipsklasse Edge, med banebrytende design og teknologi. Vi har vært om bord på søsterskipet Celebrity Edge, og kan skrive under på at det er meget lekkert! Celebrity Beyond℠ skal seile i Middelhavet i perioden 7. mai - 20. oktober 2023; varierte reiselengder og ruter. 

Det tredje skipet i den revolusjonerende Edge®-serie tar den innovative og utadvendte designen enda lenger og har blitt et virkelig flott skip med fantastisk kunst, teknologiske løsninger og et kjøkken av meget høy klasse. 

Celebrity Cruises har vunnet flere priser og utmerkelser for sitt kjøkken, servicenivå og elegante skip og har i flere år blitt kåret til "Best premium cruiseline". Og de har gjort det enkelt - det er "All inclusive" med både mat, drikke, wifi og tips inkludert i grunnprisen. Men, man kan også velge å kjøpe "cruise only", uten drikke og wifi inkl. 

Priseksempel | Cruise med Celebrity Beyond i Middelhavet:   

Avreise 7. juli fra Roma/Civitavecchia, 10 netter: 
Reiserute: Civitavecchia (Roma), Italia - til sjøs - Katakolon, Hellas - Korfu, Hellas - Dubrovnik, Kroatia - Kotor, Montenegro - til sjøs - Messina, Sicilia, Italia - Napoli (Capri), Italia - Livorno (Firenze/Pisa), Italia - Civitavecchia (Roma), Italia. 
Fra 22.620,-  i innvendig lugar
Fra 33.690,- i balkonglugar (Infinite veranda)

Avreise 28. september fra Roma/Civitavecchia, 11 netter: 
Reiserute: Civitavecchia (Roma), Italia - Messina, Sicilia, Italia - til sjøs - Mykonos, Hellas - Athen (Pireaus), Hellas - Istanbul, Tyrkia - Istanbul, Tyrkia - Efesos (Kusadasi), Tyrkia - Santorini, Hellas - til sjøs - Napoli (Capri), Italia - Civitavecchia (Roma), Italia 
Fra 29.510,-  i innvendig lugar
Fra 42.695,- i balkonglugar (Infinite veranda)

Prisen inkluderer: 

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • Cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • All inklusive "Classic" drikkepakke
  • Wifi 
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for fly t/r, ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Velger man "cruise only", uten drikke og wifi inkl. er prisen lavere. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er allerede trukket fra i priseksemplene ovenfor. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Frister det med et cruise i Middelhavet med nye Celebrity Beyond? Ta kontakt - vi hjelper deg! 

Cruise i Middelhavet med Celebrity Beyond: 
Celebrity Beyond, ny i 2022, er søsterskipet til Celebrity Edge og Celebrity Apex. Celebrity Beyond er det tredje skipet i den flotte Edge-klassen og enda råere enn sine to forgjengere. Et flott cruiseskip med fantastisk design og innovativ teknologi, enestående luksus hvor designen forener innendørs- og utendørsarealene på en fantastisk måte. Kaptein ombord blir Kate McCue, USA's første kvinnelige kaptein. 

Om bord på Celebrity Beyond er det mange fantastiske og lekre områder og fasiliteter med lekker design og spennende kunst. Blant annet finner du «the Magic Carpet», en gigantisk bevegelig glassveranda som flytter seg mellom dekk 2 og 16, og hvor verandaens funksjon og innhold vil endres avhengig av hvilket dekk den benyttes på. "The Magic Carpet" brukes som spesialrestaurant, forlengelse av bassengområdet, utendørs bar, eller som en plattform for ilandstigning. Herfra bringer nye, luksuriøse tenderbåter, «Edge Launches», gjestene i land på en raskere og mer komfortabel måte enn noen gang før. 

Celebrity Beyond har 32 serveringssteder om bord hvorav 14 barer, kafeer og lounger, 8 spesialrestauranter (mot ekstra kostnad), 4 hovedrestauranter, 4 andre inkluderte spisesteder samt 2 spesialrestauranter for suite- og aquaclass gjester. Her er det mye å velge mellom - fra uformelle buffetrestauranter til gourmet. Det er mye herlig mat og drikke å velge mellom som er inkludert og hvis man ønsker seg det lille ekstra kan man betale litt ekstra for å spise på en av spesialrestaurantene (blant annet Steakhouse, sjømat, fransk bistro og grillrestaurant). 

Luminae, restaurant for suitegjester. Foto: Celebrity Cruises

Resortdeck på Celebrity Beyond. Foto: Celebrity Cruises

The Retreat Lounge for suitegjester. Foto: Celebrity Cruises

The Retreat SunDeck for suitegjester. Foto: Celebrity Cruises

Rooftop Garden kommer til å bli veldig stilig! Foto: Celebrity Cruises

Nyt cruiselivet om bord. Foto: Celebrity Cruises

Sunset Bar på Celebrity Beyond. Foto: Celebrity Cruises

Lukk »