Skip to main content

Cruise i Middelhavet med Celebrity Apex | Nytt skip 2020

cruiseskip-celebrity-apex
basseng-familieferie-cruise-celebrity-edge
gaudi-barcelona-cruise
celebrity-apex-cabana
celebrity-apex-rooftop-garden-grill
st-paul-de-vence-rivieraen-utflukt-cruise
grand-plaza-celebrity-edge-cruise
portofino-italia-cruise
strand-korsika-cruise
magic-carpet-celebrity-edge-cruise
katedral-palma-mallorca
napoli-vulkan-cruise
lavendel-sypresser-provence
colosseum-roma-italia-cruise
solarium-innendors-basseng-celebrity-edge-cruise

Celebrity Apex, nytt skip april 2020, skal cruise i Europa sommersesongen 2020. I april og begynnelsen av mai seiler det i Nord Europa, og fra 20. mai og til 10. oktober seiler det i Middelhavet. Fantastiske reiseruter og ikke minst ett fantastisk cruiseskip; et cruiseskip for deg som ønsker å omgi deg med det lille ekstra, en ekstra "Edge", når du er på ferie. NB! Vi har vært om bord på søsterskipet Celebrity Edge og kan gi deg de beste tipsene!

Bestiller du senest 5. februar får du gode rabatter og en all inklusive drikkepakke + wifi er inkludert på avganger i perioden 1. januar 2020 - 3. mai 2022. Se flere reiseforslag med Celebrity Cruises.  

Bestill senest 29. januar og få opp til 10.000,- i ytterligere rabatt pr. lugar på seilinger fra 1. mars 2020 til 3. mai 2022.

Priseksempel | Cruise med Celebrity Apex i Middelhavet:

Cruise fra Barcelona til Roma, avreise 4. juli 2020, 7 netter:  
Seilingsrute: Barcelona - Valencia - Ibiza - til sjøs - Provence/Toulon - Villefranche, Franske Rivieraen - La Spezia (Firenze/Pisa) - Civitavecchia/Roma
Fra 14.355,- i innvendig lugar 
Fra 14.635,- i balkonglugar (Infinite Veranda)

Cruise fra Barcelona, avreise 6. september 2020, 10 netter: 
Seilingsrute: Barcelona - Marseille/Provence - Villefranche, Franske Rivieraen - Ajaccio, Korsika - til sjøs - Santa Margherita - Civitavecchia/Roma - Napoli (Capri) - til sjøs - Palma de Mallorca - Barcelona
Fra 18.205,- i innvendig lugar 
Fra 24.275,- i balkonglugar (Infinite Veranda) 

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • Cruise i valgte type lugar 
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Perfekt å kombinere cruiset med et opphold i avreise og/eller ankomsthavnen. Ta kontakt - vi hjelper deg

Celebrity Apex: 

Celebrity Apex er søsterskipet til Celebrity Edge og starter sine seilinger april 2020. Celebrity Apex er det andre skipet i den flotte Edge-klassen, cruiseskip med fantastisk design og innovativ teknologi. Enestående luksus hvor designen forener innendørs og utendørs arealene på en fantastisk måte. Celebrity Apex er det beste stedet å være til sjøs fra og med april 2020. 

Celebrity Apex er tilsvarende Celebrity Edge, og siden det ikke er ferdig bygget ennå, så er bildene i dette tilbudet stort sett fra Celebrity Edge. Om bord på Celebrity Apex finner du de samme fantastisk, lekre områdene og fasilitetene som om bord på Celebrity Edge. Blant annet «the Magic Carpet», en gigantisk bevegelig glassveranda som flytter seg mellom dekk 2 og 16, og hvor verandaens funksjon og innhold vil endres avhengig av hvilket dekk den benyttes på. "The Magic Carpet" brukes som spesialrestaurant, forlengelse av bassengområdet, utendørs bar, eller som en plattform for ilandstigning. Herfra bringer nye, luksuriøse tenderbåter, «Edge Launches», gjestene i land på en raskere og mer komfortabel måte enn noen gang før.

Her kan du navigere deg rundt i de forskjellige lugarkategoriene om bord på Celebrity Edge (tilsvarer Celebrity Apex). 

Mer fakta og informasjon om skipet. 

Få en liten rundtur om bord på Celebrity Edge her: 

Celebrity Apex, nytt i april 2020. Foto: Celebrity Cruises

Edge Launches. Foto: Celebrity Cruises

Magic Carpet. Foto: Celebrity Cruises

Lukk »

Søk reise