Skip to main content

Azamara Cruises i Middelhavet | Bennett Ferie

amalfikysten-middelhavet-cruise-azamara
balkonglugar-cruise-azamara
mila-house-barcelona
basseng-azamara-pursuit-cruise
fitnesscenter-azamara-pursuit-cruiseskip
eze-village-rivieraen-reise
sttropez-rivieraen-frankrike
portofino-italia-cruise
hvar-kroatia-cruise-middelhavet
split-kroatia-cruise-middelhavet
solnedgang-zadar-cruise-kroatia
azamara-cruises-skip-marseilles
azamara-pursuit-norge-fjord
azamara-pursuit
restaurant-cruise-azamara-pursuit
par-dubrovnik-cruise

Cruise i Middelhavet med Azamara Cruises, det minste og mest luksuriøse medlemmet av "Royal Caribbean-familien". Rederiet har 3 mindre, klassiske skip som hver tar rundt 700 passasjerer. Det ene skipet, Azamara Pursuit, var nytt sommeren 2018. Servicegraden om bord er meget høy, og siden skipene er små kan de komme til mindre havner som er utilgjengelige for større cruiseskip. Sommersesongen 2020 har de flere fantastiske cruise i Middelhavet. Eksklusive skip og eksklusive reiseruter. 

Bestill senest 30. september og få gratis oppgradering til bedre lugar på utvalgte seilinger med Azamara Cruises! 

SPESIALTILBUD: Bestiller du ditt cruise med Azamara Cruises hos Bennett Ferie Asker senest 27. september får du 2.000,- i rabatt pr. person! E-post til asker@hrgworldwide.com eller ring 66 76 14 60.

Reiseforslag og priseksempel | Cruise i Middelhavet med Azamara Cruises, avreise 26. april 2020:    

Eks. 8 netters cruise fra Barcelona med det nyeste skipet, Azamara Pursuit.  

Cruisets reiserute: Barcelona - Provence/Marseille - St. Tropez - Nice - Portofino - Firenze/Pisa (Livorno) - Firenze/Pisa (Livorno) - Elba (Portoferraio) - Roma (Civitavecchia)

Fra 24.640,- i innvendig lugar
Fra 24.545,- i utvendig lugar

Fra 24.256,- i balkonglugar  

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • 8 netters cruise i ønsket type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Drikke om bord 
  • Aktiviteter og underholdning om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for flyreise t/r, singel lugar, høyere lugarkategori og ev. valgte utflukter. Tillegg for ev. ekstra overnattinger i for- og/eller etterkant av cruiset. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Ønsker du en spesiell nyttårsfeiring? Feire nyttår i Rio om bord på nye Azamara Pursuit! 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Det er mange avganger å velge mellom. Ta kontakt med våre reiseeksperter for informasjon og bestilling. 

Om Azamara Cruises

Azamara Cruises er den minste medlemmen av "RCCL-familien" og har to mindre, klassiske skip som hver tar i underkant av 700 passasjerer; Azamara Journey, Azamara Quest og Azamara Pursuit (ny august 2018). Det er en avslappende og intim atmosfære om bord, skipene er meget elegante og det finnes for eksempel butlerservice og SPA-avdeling om bord. Rederiet har fokus på spennende reiseruter og destinasjoner, mat, vin, velvære og god service. Med mindre skip kan du besøke de små havnene som er utilgjengelige for de større skipene, og ofte ligger skipene som et hotell på spennende steder over natten.

Azamara Club Cruises ønsker alltid å levere enestående service og fantastisk mat, kombinert med reiseruter til spennende destinasjoner over hele verden. Azamara Club Cruises henvender seg til den voksne, erfarne og kresne cruisegjesten som setter større pris på god service, kvalitet og spennende destinasjoner, kultur og opplevelser enn at skipet nødvendigvis har en rekke spektakulære aktivitetstilbud.

Ponte Veccio, Firenze. Foto: Fotolia

Det skjeve tårnet i Pisa. Foto: Pixabay

Lukk »

Søk reise