Skip to main content

Feire nyttår i Rio om bord på Azamara cruises nye skip

På utflukt fra Montevideo. Foto: Azamara Cruises
Parati. Foto: Azamara Cruises
Punta del Este. Foto: Azamara Cruises
Rio de Janeiro

Azamara har et nytt skip på vei - sommeren 2018 kommer Azamara Pursuit, et fantastisk "boutique" hotell til sjøs. "Experience More" - reis på cruise med Azamara Club Cruises sine tre skip på fantastiske cruise verden over og få med en av to opplevelsespakker på utvalgte seilinger i 2018 og 2019. Avhengig av lugarkategori inngår pakkene "Enjoyment" eller "Indulgence".  "lommepenger" til bruk på uflukter, samt spabehandlinger, ubegrenset WiFi, oppgradert drikkepakke og mer. 

Med nye Azamara Pursuit øker antall destinasjoner som Azamara kan tilby sine gjester med hele 40%. Azamara vil besøke hele 61 destinasjoner i perioden 3. august 2018 til 5. april 2019 hvorav 15 er nye destinasjoner som Azamara ikke har besøkt før men som de har ønsket å tilby. Med Azamara Pursuit i trafikk tilbys cruise til alle 7 kontinenter og du kan cruise lenger og oppleve mer enn noen gang tidligere. Azamara Pursuit vil blant annet cruise til nye, spennende destinasjoner i Chile, Peru, Island og Hellas. 

Azamara Cruises er det minste medlemmet av "RCCL-familien" og har (snart 3) mindre, klassiske skip som hver tar i underkant av 700 passasjerer. Skipene har en avslappet og intim atmosfære om bord, de er meget elegante og det finnes for eksempel butlerservice og SPA-avdeling om bord. Rederiet har fokus på spennende reiseruter og destinasjoner, mat, vin, velvære og god service. Med mindre skip kan du besøke de små havnene som er utilgjengelige for de større skipene, og ofte ligger skipene som et hotell på spennende steder over natten.

Azamara Club Cruises levere enestående service og fantastisk mat, kombinert med reiseruter til spennende destinasjoner over hele verden. Azamara Club Cruises henvender seg til den erfarne og kresne cruisegjester som setter større pris på god service, kvalitet og spennende destinasjoner, kultur og opplevelser enn at skipet nødvendigvis har en rekke spektakulære aktivitetstilbud. 

Mange spennende cruise - bli for eksempel med på jomfruseilasen fra Barcelona til Southampton, feire nyttår i Rio 2018/2019 eller opplev karneval i Rio i 2019 med Azamara Pursuit! 

Vårt reiseforslag er Jule- og nyttårscruise i Sør-Amerika - tenk for en fantastisk feiring det vil bli! Om bord på et nytt og flott skip som besøker spennende, annerledes og fantastiske destinasjoner. Brasilianerene kan dette med å feste, så nyttårsaften i ved Copacabana i Rio de Janeiro tror vi vil bli det absolutte høydepunktet på cruiset! 

"Enjoyment" pakke inkludert ved bestilling av innvendig eller utvendig lugar

Bestill innvendig eller utvendig lugar senest 31. august og få en "Enjoyment" pakke inkludert på utvalgte cruise i 2018 og 2019 - "Enjoyment" har en verdi på ca. 11.600,- og inkluderer: $500 i "lommepenger" til bruk på utflukter, ubegrenset WiFi for to enheter, "Premium" drikkepakke for to, $200 i "lommepenger" til bruk på spabehandlinger. En pakke per lugar.

"Indulgence" pakke inkludert ved bestilling av veranda lugar eller suite

Bestill en veranda lugar eller en suite senest 31. august og få en "Indulgence" pakke inkludert på utvalgte cruise i 2018 og 2019. "Indulgence" har en verdi på ca. 16.700,- og inkluderer: $700 i "lommepenger" til bruk på utflukter, ubegrenset WiFi for to enheter, "Ultimate" drikkepakke for to, $250 i "lommepenger" til bruk på spabehandlinger, to poser med klær til vask i løpet av seilingen, spesialitetsrestauranten "Chef´s Table" for to. En pakke per lugar.

Inkludert i reiseforslaget: 

Jule- og nyttårscruise, 15 netters cruise med Azamara Pursuit i Sør-Amerika 22. desember - 6. januar med avreise fra Buenos Aires. 

Cruisets reiserute: Buenos Aires, Argentina - Montevideo, Uruguay - Montevideo, Uruguay - til sjøs - til sjøs - Sao Paulo (Santos), Brasil - Parati, Brasil - Buzios, Brasil - Rio de Janeiro, Brasil - Rio de Janeiro, Brasil - Copacabana Beach, Brasil - Copacabana Beach, Brasil - til sjøs - Punta del Este, Uruguay - Punta del Este, Uruguay - Buenos Aires, Argentina - Buenos Aires, Argentina 

Fra 32.435,- (innvendig lugar, "Enjoyment" pakke inkludert)

Fra 54.405,- (verandalugar, "Indulgence" pakke inkludert)

 • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
 • 15 netters cruise i valgte type lugar   
 • Helpensjon om bord
 • "Opplevelsespakke" om bord, ved bestilling av utvalgte avganger senest 31. august 
 • "Standard" alkoholholdige drikkevarer, øl og vin
 • Vann på flaske, brus, kaffe og te
 • Tips til lugar- og restaurantpersonalet
 • Underholdning om bord de fleste kveldene
 • Selvbetjent vaskeri
 • Shuttle service på de fleste destinasjoner (skip - havn - by)
 • Concierge service
 • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for flyreise t/r, singel lugar, høyere lugarkategori og ev. valgte utflukter. Tillegg for ev. ekstra overnattinger i for- og/eller etterkant av cruiset.  

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Ønsker du noe annet? Sjekk reiseforslag med Azamara Cruises i Middelhavet. 

Cruise med Azamara Cruises i Karibien. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Det er mange avganger å velge mellom. Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Lukk »

Søk reise