Skip to main content

Cruise til Bahamas og Perfect Day | Mariner of the Seas

vannpark-zipline-cococay-cruise-karibien
restaurant-captain-jack-cococay
galleonship-perfect-day-cococoay-cruise-karibien
oasis-lagoon-cococay-cruise-karibien
snorkle-familieferie-cococay-cruise-karibien
utsikt-ballong-perfect-day-cococay-bahamas
cruise-karibien-nassau-bahamas
cruise-karibien-mariner-bassengomrade
cruise-karibien-mariner-nyoppusset
cruise-karibien-mariner-soldekk

Kombiner den store Florida ferien med et 3 eller 4 netters cruise med nyoppussede Mariner of the Seas fra Orlando til Bahamas og Perfect Day på CocoCay, cruise i perioden 6. mai 2019 - 27. april 2020. Perfect Day på CocoCay er Royal Caribbeans nye destinasjon på Bahamas (åpnet mai 2019). 

Bestill senest 28. august og få 30% rabatt på cruise med avreise fra 1. september! Bestill senest 20. august og få opp til 150 USD til bruk om bord. Jo bedre lugar, jo mer får du. Gjelder alle cruise med avreise etter 16. september 2019.

Priseksempel | Cruise med Mariner of the Seas til Bahamas, avreise 3. februar 2020: 

4 netters cruise med Mariner of the Seas. Reiserute: Port Canaveral/Orlando - Perfect Day i CocoCay, Bahamas - Nassau, Bahamas - til sjøs - Port Canaveral/Orlando

Fra 4.360,- i uspesifisert innvendig lugar
Fra 5.950,- i uspesifisert balkonglugar med havutsikt
Fra 12.845,- i Grand Suite med 1 soverom

 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom/lugar
 • 4 netters cruise i dobbel lugar av valgt type
 • Helpensjon om bord
 • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
 • Tips til lugar- og restaurantpersonell
 • Alle kjente skatter og avgifter 

Fly t/r, transfer flyplass - hotell - skip i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Andre "korte" cruise med RCCL i Karibien: 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg!

Cruise til Bahamas 

Sjekk inn på Mariner of the Seas for ett 3 eller 4 netters cruise til Bahamas. Mariner of the Seas hadde en skikkelig makeover sommeren 2018, og fikk mange, nye og morsomme aktivitetstilbud. Blant annet:  

 • SkyPads: Bungee trampoline hvor du svever over jorden med reality headset på
 • The Bamboo Room: Tenk palmer, Polynesia og kitschy cool coctails
 • Battle for Planet ZSM: En episk lasertag kamp - som er selvlysende!
 • Playmakers Sports & Bar Arcade: Se kamper og få slukket tørsten - et sant paradis for de sportsglade
 • FlowRider: Surfebølgen er en all-time favoritt som nå også kommer til Mariner of the Seas
 • The Perfect Storm:Det er villt, det er vått og det er de beste vannskliene til sjøs som nå også kommer til Mariner of the Seas

Om bord på Mariner of the Seas er det en rekke spisesteder å velge mellom, de fleste inkludert i prisen, på andre må du betale litt ekstra. Det er show om kveldene, samt diskoteker og en rekke barer. Se på utendørs kino, ha det gøy i spille-arkaden, ta dansetimer, vær med på pool party, ta en spa-behandling, vær aktiv i de flotte treningsfasilitetene, bad i bassengene eller sitt og slapp av i solen med en god bok. Cruiselivet er herlig! 

Perfect Day på Cococay, Bahamas: Paradisøya CocoCay, med sine hvite sandstrender, er reservert kun for Royal Caribbeans gjester. På Royal Caribbeans nye drømmedestinasjon på Bahamas kan du få den perfekte feriedagen; sus nedover Nord-Amerikas høyeste vannrutsjebane, ta bilder fra en heliumballong 137 meter over bakken, svøm bort til baren og kos deg med en drink mens du nyter livet i det største ferskvannsbassenget på Bahamas. Eller få en smak av Bora Bora i din egen "over-water-bungalow". Spis, drikk, lek, bad og kos deg i fantastiske omgivelser!
Nassau, Bahamas: I Bahamas hovedstad Nassau finner du en blanding av internasjonal glamour og tropisk ro, og de som besøker stedet har mulighet til å gjøre alt eller ingenting. Besøk det fantastiske hotellet Atlantis, tusle rundt i byen eller kos deg på stranden. 

Velger du 4 dagers cruise, tilbringer du den ekstra dagen "til sjøs" for å nyte cruiselivet - du får tid til å prøve ut flere av skipets fasiliteter og nyte ennå flere fantastiske måltider om bord. Kombiner gjerne cruiset med et opphold i Florida, sjekk ut våre reisetips i Florida.

Lukk »

Søk reise