Skip to main content

Cruise med Symphony of the Seas® i Karibien

cruise-karibien-rccl-aquatheater
cruise-karibien-balkonglugar-symphony
cruise-karibien-basseng-symphony
cruise-karibien-boardwalk-symphony
cruise-karibien-central-park-symphony
cruise-karibien-klatrevegg-symphony
cruise-karibien-laser-tag
cruise-karibien-nassau
cruise-karibien-playmakers-bar
cruise-karibien-skoeytebane
cruise-karibien-symphony-rccl
cruise-karibien-ultimate-abyss-sklie
cruise-karibien-virgin-islands
perfect-day-cococay-cruise
cruise-rccl-cozumel-mexico

Cruise med Symphony of the Seas i Karibien - velkommen ombord til den beste lekeplassen noensinne. Her er noe for både liten og stor. Cruise med Symphony of the Seas (ny i 2017) i Karibien vintersesongen 22/23 og 23/24; ha fantastiske opplevelser om bord på et av verdens største cruiseskip. Reis på en ferie full av sol, vakre strender, karibiske rytmer og et spektakulært skip. Vintersesongen 22/23 kan du på flere avganger oppleve "Perfect Day at CocoCay" - en dag på Royal Caribbean's egen øy i Bahamas. Bestill ditt cruise hos Bennett Ferie - vi har vært om bord på Symphony of the Seas og hatt en "Perfect Day at CocoCay". 

Bestill senest 28. februar få 30% rabatt for gjest nr. 1 og 2. Person 3 og 4 i lugaren cruiser fra 1.599,- pr. person i lavsesong.

Priseksempel | Cruise med Symphony of the Seas i Karibien fra Florida:

Avreise 26. november 2023 fra Fort Lauderdale, vestlig rute, 6 netter:
Reiserute:
 Fort Lauderdale - til sjøs - Labadee, Haiti - Falmouth, Jamaica - til sjøs - Nassau, Bahamas - Fort Lauderdale 

Fra 7.815,- pr. person i innvendig lugar
Fra 10.575,- pr. person i balkonglugar med havutsikt

Fra 28.805,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) i innvendig lugar
Fra 33.530,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) i balkonglugar med havutsikt

Avreise 13. januar 2024 fra Fort Lauderdale, sørlig rute, 8 netter:
Reiserute:
 Fort Lauderdale - til sjøs - til sjøs - Oranjestad, Aruba - Willemstad, Curacao - til sjøs - Labadee, Haiti - til sjøs - Fort Lauderdale 

Fra 10.570,- pr. person i innvendig lugar
Fra 14.550,- pr. person i balkonglugar med havutsikt

Fra 40.260,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) i innvendig lugar
Fra 50.935,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) i balkonglugar med havutsikt

Prisene inkluderer: 

  • 7 netters cruise i valgte lugartype 
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for fly t/r Norge - Florida, tillegg for ev. overnatting i for- og/eller etterkant av cruiset, singel lugar, høyere lugarkategorier, drikke om bord, frivillige utflukter og forsikringer. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket i priseksemplet ovenfor. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Høres det fristende ut med et cruise i Karibien med Symphony of the Seas? Ta kontakt - vi hjelper deg!

På cruise med Symphony of the Seas
Om bord på fantastiske Symphony of the Seas® finner du mer en du kan drømme om! En rekke fasiliteter, aktiviteter, restauranter, barer og fine lugarer gjør at skipet passer til alle typer reisende. Ikke minst finner hele familien sin drømmeferie om bord på denne flytende og imponerende luksusbyen. Kofferten pakker du kun en gang, og du bor på et særdeles flott og flytende hotell med et hav av fasiliteter mens du er på din reise, og får en unik kombinasjon av sol, badeferie, storbyferie og opplevelsesferie. 

Skipet er på mange måter en fornøyelsespark med aktiviteter som rutsjebane over 10 dekk, sufesimulator, Zipline, klatrevegg, skøytebane, treningssenter, SPA og mye mer. Skipet har også virituelle balkonger i innvendige lugarer, noe som gjør at man får sjøutsikt selv i en innvendig lugar. Om bord er det en rekke show og andre underholdningstilbud, du kan for eksempel oppleve Broadway-musikalen Hairspray på den store og flotte teaterscenen om bord. Sugar Beach blir barnas godteriparadis ombord. Andre godbiter er den meksikanske restauranten El Loco Fresh (anbefales - knallgod mat!) og fiskerestauranten Hooked.

Være aktiv, oppleve, se og gjøre, eller bare slappe av i solen - om bord på Symphony of the Seas® har du alle muligheter for å skape deg din perfekte ferie! 

Perfect Day på Cococay, Bahamas: Paradisøya CocoCay, med sine hvite sandstrender, er reservert kun for Royal Caribbeans gjester. På Royal Caribbeans nye drømmedestinasjon på Bahamas kan du få den perfekte feriedagen; sus nedover Nord-Amerikas høyeste vannrutsjebane, ta bilder fra en heliumballong 137 meter over bakken, svøm bort til baren og kos deg med en drink mens du nyter livet i det største ferskvannsbassenget på Bahamas. Eller få en smak av Bora Bora i din egen "over-water-bungalow". Spis, drikk, lek, bad og kos deg i fantastiske omgivelser! 

Daredevils Tower, Cococay. Foto: Royal Caribbean

Wave Pool, CocoCay. Foto: Royal Caribbean

South Beach på CocoCay. Foto: Royal Caribbean

Charlotte Amalie, St. Thomas

Litt fakta om Symphony of the Seas®:
Skipet er 362,1 meter lang, har 47 lugarkategorier (blant annet «The Ultimate Family Suite» med egen sklie og air-hockey bord!), 2775 lugarer, 18 dekk, og tar 6.780 gjester, er 30.000 bruttotonn og 65,68 meter bred 

Royal Caribbean har valgt seg ut 4 høyepunkter om bord. Disse er: 

  • Central Park® -, området midt i skipet hvor det er en "ekte park" med åpne plasser, frodige tropiske områder, stille gangveier, uteservering, butikker, kunstgalleri, konserter og gateunderholdning.  
  • De superkule vannskliene Cyclone, Typhoon og Supercell som gir badeglede til både liten og stor.
  • Restauranten El Loco Fresh for deg som elsker Mexicansk mat. Her tilbys det smakfulle småretter laget av meksikanske kokker - på ekte meksikansk vis! Maten her er kjempegod, og vi anbefaler absolutt at du tar deg en lunsj eller to her!
  • Musikalen Hairspray - fantastisk underholdning med topp artister
Lukk »

Søk reise