Skip to main content

SeaDream Yacht Club i Karibien | Bestill hos Bennett Ferie

strand-karibien-cruise-seadream-yacht-club
balinese-beds-seadream-yacht-club
bar-jost-van-dyke-cruise-karibien-seadream-yacht-club
basseng-seadream_yacht_club
caviar-splash-seadream-yacht-club-cruise-karibien
commodore-suite-seadream_yacht_club
kveldsstemning-seadream-yacht-club-cruise-karibien
seadream-yacht-cruise-karibien
kelner-strand-cruise-karibien-seadream
lunsj-ute-cruise-karibien-seadream
palme-yacht-karibien
seadream-yacht-strand-jost_van_dyke-cruise-karibien
top-of-the-yacht-bar-seadream_yacht_club
twin-jacuzzi-solsenger-seadream_yacht_club
vannsport-cruise-seadream-yacht-club
seadream-yacht-karibisk-oy
seadream_yacht-seilbat-karibien-cruise
vannaktiviteter-karibien-cruise-seadream_yacht_club
yacht_club-lugar-seadream_yacht_club

Få en uforglemmelig ferie - ta et cruise i Karibien om bord på en av SeaDream Yacht Clubs 2 eksklusive yachter. Opplev små karibiske perler, slapp av og la mannskapet skjemme deg skikkelig bort. Hos SeaDream er alt inkludert i prisen: Utvendig lugar, gourmet mat og drikke, åpen bar, roomservice, minibar, vannsportsaktiviteter og all tips til personalet. Begge yachtene har gjennomgått en renovering vinteren 2022. Bestill dine cruise hos erfarne reisekonsulenter i reisebyrået Bennett Ferie. 

Bennett Ferie Asker har valgt ut en av sine favorittruter; cruise fra Barbados. 

Priseksempel | 7 netters cruise, Winward Islands Discovery, med SeaDream I t/r Bridgetown, Barbados: 
Reiserute: Bridgetown, Barbados - Le Marin, Martinique - Rodney Bay, St. Lucia - Port Elisabeth, Bequia, St. Vincent and the Grenadines - Tobago Cays, St. Vincent and the Grenadines - Union Island, St. Vincent and the Grenadines - St. Georges, Grenada - Mayreau, St. Vincent and the Grenadines - Bridgetown, Barbados

Fra EUR 4.991 med avreise 11. mars 2023

Prisen inkluderer: 

 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar 
 • Cruise i lugar med utsikt, dekk 2 
 • Alle måltider, servert fra et 5 - stjerners kjøkken
 • Drikkevarer er inkludert, "premium brands"
 • Tips til personalet om bord
 • Vannaktiviteter 
 • Fitness center (inkl. Yoga og Thai Chi)
 • Underholdning om bord
 • Havneavgifter

Fly t/r kommer i tillegg (eks. via Frankfurt - trenger ikke reise via USA). Tillegg for suiter, singel lugar og ev. hotellopphold før/etter cruiset. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

 Se flere cruise med SeaDream Yacht Club.

Høres det fristende ut med et luksuriøst cruise i karibien? Ta kontakt med våre reiseeksperter for et uforpliktende tilbud. 

Hvorfor er denne ruten Bennett Ferie Asker sin favoritt?
Dette er et luksuriøst cruise med alt inkludert til en veldig god pris. Reiseruten er fantastisk, du får oppleve de lekreste karibiske øyer underveis, blant annet vakre Bequia. Cruiset starter fra Bridgetown på Barbados, dit kan du få veldig gode flytider, og du trenger ikke fly via USA. 

Vi anbefaler at du utvider ferien med noen netter på Barbados (les mer om hvorfor lenger ned), enten i for- og/eller etterkant av cruiset. Her er 2 anbefalte hoteller: 

 • Bougainvillea Barbados, hyggelig 4* hotell  med beliggenhet på en nydelig strand med bra priser
 • Sandpiper Barbados, 5* hotell som byr på avslappet luksus i de vakreste omgivelsene 

Tips! Vi har flere hoteller i vårt portefølje, vi finner det som passer deg og dine behov. 

Sandpiper Hotel, Barbados. Foto: Sandpiper Hotel

Cruise med SeaDream Yacht Club
SeaDream Yacht Club er et norskeid rederi som består av to små yachter i luksussegmentet. De seiler til de vakreste havnene i Middelhavet og Karibien, og er av Berlitz Guide To Cruising  premiert som de to beste Boutique skipene i verden. 

SeaDreams filosofi er perfeksjonisme i alle ledd, og med et mannskap på 95 og maksimalt 112 gjester, vil nivået på service og oppmerksomhet gjøre at passasjerene føler de er på sin egen private yacht. Slagordet; It’s yachting, not cruising, står for frihet, intimitet, spontanitet og høy kvalitet. Vinteren 2022 gjennomgikk begge yachtene en renovering hvor blant annet lugarene er totalrenovert og uteområdet har fått ny teak, nye jacuzzier og nye Balinese Beds (luksuriøse solsenger). 

Husk hos SeaDream er alt inkludert i prisen: Utvendig lugar, gourmet mat og drikke, åpen bar, roomservice, minibar, vannsportsaktiviteter og all tips til personalet. 

Hva med å nyte en middag på dekk med lysene fra små Karibiske øyer funklende i bakgrunnen? Benytt en av skipets sykler for å utforske området på egenhånd eller kanskje ønsker du å bli med kapteinen på en sykkeltur? Noen steder er det også mulig å bli med kokken på en liten «Chefs Walk» på det lokale markedet hvor det alltid blir noen små smakebiter av lokale delikatesser.

Vær med på SeaDream’s uforglemmelige Signature Champagne & Caviar Splash™  - det blir beachparty og du får servert et utsøkt grillmåltid, bobler og kaviar på en herlig strand.

Balinese Beds - luksuriøse solsenger. Foto: SeaDream Yacht Club

Top of the yacht bar. Foto: SeaDream Yacht Club

Nye solsenger og jacuzzier etter renoveringen. Foto: SeaDream Yacht Club

Hvorfor velge Barbados som utgangspunkt for ditt neste cruise og ikke minst ta noen dager ekstra til å utforske øya:  

 • ”Kort” flytur fra Europa. Ca 8,5 time og gode flymuligheter via London eller Frankfurt direkte til Barbados. 5 timers tidsforskjell
 • Barbados er et veldig fint utgangspunkt, enten man skal på cruise, ha en deilig sol og badeferie eller hvis man ønsker å utforske andre karibiske øyer
 • Dette er en koralløy og har fantastisk flotte hvite sandstrender
 • En av de beste matopplevelsene i Karibien som setter søkelys på smakene fra Afrika, England og India
 • Overnatting og aktiviteter som passer for alle, enten man ønsker å tilbringe rolige dager på et luksuriøst hotell på vestkysten, bo på den livlige sørkysten med gangavstand til det meste eller kombinere opphold på flere steder for variasjon i omgivelsene
 • Barbados er fødestedet og hjemmet til verdens eldste rom. Ta en tur til et av destilleriene for smaking og historie rundt dette
 • Barbados er ikke en stor øy og distansene er korte. Du trenger som oftest ikke overnatting i forkant av cruise og du kan dra rett fra flyplassen til skipet. Legg heller inn noen netter etter cruiset
 • Det du ser på overflaten er bare en liten del av hva Barbados har å tilby –  gå under jorden, og du vil oppdage et stort nettverk av grotter, krystallklare laguner og gamle fjellformasjoner
 • Barbados har bra klima året rundt. Laveste temperatur er rundt 22 grader i januar

Idyll på Barbados. Foto: SeaDream Yacht Club

SeaDream II i Karibien. Foto: SeaDream Yacht Club

SeaDream Yacht Club i Guaduloupe. Foto: SeaDream Yacht Club

SeaDream Yacht i Karibien. Foto: SeaDream Yacht Club

Finn din drømmestrand i Karibien. Foto: SeaDream Yacht Club

Lukk »

Søk reise