Skip to main content

Cruise fra San Juan til sørlige Karibien | Bennett Ferie

cruise-karibien-snorkling
cruise-karibien-aruba
cruise-karibien-bassengdekk
cruise-karibien-flowrider
cruise-karibien-freedom
cruise-karibien-klatrevegg
cruise-karibien-st-john-familie
cruise-karibien-st-lucia
cruise-karibien-st-maarten

Gå om bord i flotte Freedom of the Seas og skap minner for livet! Cruiseskipet tar deg trygt fra havn til havn mens du nyter det fantastisk brede utvalget av fasiliteter, aktiviteter og underholdning om bord. Det store tilbudet om bord gjør at tiden til sjøs blir like fantastisk og like mye en del av opplevelsen som når du er i land på de spennende og vakre destinasjonene i det Sørlige Karibien. 

Priseksempel | 7 netters cruise med Freedom of the Seas i sydlige Karibien, avreise fra San Juan:

Avreise 29. mars:
Fra 5.795,- pr. person i uspesifisert innvendig lugar
Fra 12.465,- pr. person i uspesifisert balkonglugar 

Avreise 28. juni:
Fra 8.795,- pr. person i uspesifisert innvendig lugar
Fra 13.335,- pr. person i uspesifisert balkonglugar med havutsikt

  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonell
  • Alle kjente skatter og avgifter 

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg!

Aktuelle tilbud: 

  • 70% rabatt på person nr. 2 i lugaren og opp til 1.500,- i rabatt! Bestill i perioden 27. desember - 31. januar og få 70% rabatt på  person nr. 2 i lugaren og i tillegg opp til 1.500,- i rabatt pr. lugar. Gjelder cruise med avreise fra 27. januar 2020. Jo bedre lugar - jo høyere rabatt. 

  • 150$ til bruk om bord! Bestill senest 28. januar og få opp til 150$ til bruk om bord på cruise med utreise fra 23. februar. Jo bedre lugar, jo mer får du. 

  • Barn cruiser nesten gratis! Bestill senest 31. januar og barn (opp til 12 år) som er nr. 3 og 4 i lugaren betaler kun skatter og avgifter i lavsesong! 


Cruise med Freedom of the Seas i Sørlige Karibien

På cruise i Karibien kan du nyte kritthvite strender, svaiende palmer og krystallklart vann. Få med deg alt dette paradiset har å by på av kultur, mat og storslåtte severdigheter. Opplev de karibiske øyer - fra havn til havn med Royal Caribbean®. Den sørlige delen av Karibien, med destinasjoner som Aruba, Curacao, Barbados og St. Lucia regnes for å ha det beste klimaet, og er derfor ekstra anbefalt om du sikter deg inn på et cruise i den klassiske regnperioden og lavsesongen. I de sørlige delene av Karibien er klimaet tørt året rundt og risikoen for regn er veldig liten. 

7 netters cruise med Freedom of the Seas i sørlige Karibien. Skipet seiler forskjellige ruter i Sørlige Karibien. 

Cruisets reiserute, 29. mars: San Juan, Puerto Rico - Philipsburg, St. Maarten - Basseterre, St. Kitts - St. Johns, Antigua - Castries, St. Lucia - Bridgetown, Barbados - til sjøs - San Juan, Puerto Rico

Cruisets reiserute, 28. juni: San Juan, Puerto Rico - til sjøs - Oranjestad, Aruba - Willemstad, Curacao - Kralendijk, Bonaire - til sjøs - Philipsburg, St. Maarten - San Juan, Puerto Rico

Royal Caribbean tilbyr innovative skip fulle av aktiviteter og er det perfekte valg for familier og aktive par. Skipene byr på meget høyt servicenivå, fantastiske gastronomiske opplevelser og prisbelønnet underholdning – blant annet i samarbeid med Dreamworks. 

Ta kontakt så skreddersyr vi din cruiseferie med cruise, fly og hotell! 

Se vår Guide til de Karibiske øyer.  

Lukk »

Søk reise