Skip to main content

Luksuriøst cruise i Karibien med PONANT | Bennett Ferie

les-saintes-island-guadelope-karibien-cruise
basseng-le_champlain
lugar-le-champlain-ponant
marina-champlain-ponant-cruiseskip
restaurant-champlain-ponant-cruiseskip
strand-mayreau-island-grenadinene-cruise-karibien
solhatter
st-georges-grenada-cruise
vulkanske-fjelltopper-les-pitons-st-lucia
pigeon-island-st-lucia
brygge-bequia-island-grenadinene

Reis på et fantastisk cruise i Karibien med luksuriøse PONANT - en helt ny reiserute til herlige øyer i Det karibiske hav. Bli med det flotte yachten Le Champlain, ny i 2018, på et 7 netters cruise som tar deg til lange hvite sandstrender og lar deg få oppleve den kreolske livsstilen. 

Priseksempel | 7 netters cruise "Pearls of the Caribbean" med PONANT's Le Champlain, avreise 14. mars 2020:

Cruisets reiserute: Fort de France, Martinique - Les Saintes, Guadeloupe - Bequia Island, St. Vincent & the Grenadines - St. Georges, Grenada - Mayreau Island, Grenadinene - Tobago Cays - Pigeon Island, St. Lucia - Soufrière, St. Lucia -  Fort de France, Martinique

Tilsvarende cruise finnes også med avreise 7. og 21. mars 2020. 

FRA USD 3.690 (ca NOK 32.770,-)

 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
 • 7 netters cruise i deluxe stateroom (med balkong)
  • Premium sengetøy og lugarfasiliteter
  • Roomservice
 • Helpensjon om bord; gourmetmat basert på lokale råvarer
 • Alt drikke om bord, inkludert alkoholholdige drikker, brus, kaffe, te og flaskevann (med unntak av noen eksklusive merker)
 • Wifi
 • Underholdning og aktiviteter om bord
 • Alle kjente skatter og avgifter

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt med våre reiseeksperter

"Pearls of the Caribbean"

Dette cruiset er perfekt for deg som er glad i å dykke; en erfaren dykkerinstruktør er med på hele cruiset.  

Cruiset starter fra Fort-de-France, hovedstaden i Martinique og seiler videre til Les Saintes, et populær øy med krystallklart vann. Så går turen videre til Bequia Island, "hvalfangstøya", med sin ville og uberørte kystlinje. Du får også besøke Tobago Cays nasjonalpark, denne rekken av øyer bundet sammen av vakkert korallrev, med et utrolig undervannsliv og mange fantastiske "hemmelige" viker. Neste stopp er den elegante hovedstaden St. Georges på øya Grenada, en pittoresk by med pastellfargede kolonihus i en fantastisk vakker bukt. Så cruiser du videre mot Saint Lucia og får blant annet se de to majestetiske steinete vulkanske toppene, Les Pitons, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Cruiset ender også i Fort-de-France, hvor vi anbefaler ett besøk på et av de anerkjente romdestilleriene!

Høydepunkter på cruiset:

 • Du opplever essensen av Karibien - lange, vakre og hvite sandstrender, fantastisk vann og snorklemuligheter og den avslappede Kreolske livsstilen
 • Les Pitons på Saint Lucia - på UNESCO's verdensarvliste
 • Grenadinene - regnet som noen av verdens vakreste øyer
 • Mayreau Island - her har vi en privat strand for en dag, hvor vi skal ha barbecue
 • Eksepsjonelt liv under vann, med muligheter for å se blant annet sjøskilpadder, barracudaer, hummer og papegøyefisk
 • Dykkemuligheter (PADI Open Water Diver eller lignende) med en erfaren instruktør om bord


PONANT 

Et fransk rederi som kjennetegnes av varm og intim atmosfære, luksusfasiliteter og service, velutvalgte seilinger – til unike bortgjemte havner så vel som til de store kjente, og en dypt forankret sjøfartstradisjon. Deres 12 skip er bevisst designet for å ønske et begrenset antall gjester velkommen om bord, og har blant verdens yngste flåter. PONANT har mindre yachts og skip som seiler til unike destinasjoner over hele verden. De er opptatte av miljøet og har i tillegg til en rekke egne miljøtiltak ett fond som støtter tiltak for å beskytte havet og de arktiske områdene. 

Dagene om bord; med så få lugarer på hvert skip blir atmosfæren intim og unik. Innredningen er moderne og varm med lekkert tidsriktig interiør. Du har basseng og soldekk, butikk, spa, trimrom, lounger, teater, bibliotek og fotohjørne. Lugarene er romslige med komfortable senger, romslig garderobe og delikat innredning og alle lugaren har balkong. Den kulinariske franske arven ivaretas på beste måte av skipets franske Chef. Han går selv, der det er mulig, på leting etter de beste råvarene på de ulike destinasjonene, og handler inn frisk frukt, grønnsaker og sjømat. Med franskinspirert gastronomi kreeres fantastiske retter, etterfulgt av vellagrede oster, akkompagnert av utsøkte grand cru viner. Hvert måltid er en fest for øyet og smaksløkene. Alle skipene har to restauranter. Du bestemmer selv hvor og når du vil spise. Det er ingen faste tider for måltidene, og man har heller ikke samme bord hver kveld. Uansett hvilket cruise eller skip du velger vil du alltid oppleve det høye servicenivået som rederiet er kjent for. Fra det øyeblikk du går om bord og gjennom hele cruiset, er drikke inkludert – hele dagen. 

PONANT har mange fantastiske reiseruter verden rundt, fra spennende ekspedisjoner i kalde Arktiske farvann til fantastiske cruise i Karibien og det Indiske hav. PONANT er cruise med det lille ekstra. Spør oss om mulighetene!

Le Champlain

Nyskapende og miljøvennlige, elegant designede lugarer og romslige suiter med store vinduer og salongområder. Yachten/skipet har 92 lugarer og suiter og tilbyr en luksuriøs og unik cruiseopplevelse; en subtil blanding av raffinement, intimitet og komfort. 

Tobago Cays, Grenadinene. Foto: Pixabay

Fort de France, Martinique. Foto: Pixabay

En fantastisk strand på Martinique. Foto: Pixabay

Lukk »

Søk reise