Skip to main content

Luksuriøse cruise med PONANT vinteren 2022 - 2023 | Bennett

strand-palmer-karibien-cruise-ponant
basseng-le_champlain
blue-hole-belize-cruise
cruise-antarktis-le_boreal-ponant
ponant-cruise-asiaj-solnedgang
ponant-cruise-asia-broome-darwin
mayaruiner-karibien-cruise-ponant
lugar-le-champlain-ponant
marina-champlain-ponant-cruiseskip
restaurant-champlain-ponant-cruiseskip
mayaruiner-karibien-cruise-ponant
solhatter
strand-karibien-cruise-ponant

Luksuriøse PONANT cruises åpner opp for bestilling av fantastiske cruise vinteren 2022 - 2023. Velg blant 40 forskjellige reiseruter og over 100 avganger i Karibien, det Indiske Hav, Polynesia, Asia, Latin Amerika, Australia, den Persiske Gulf, Melanesia og Antarktis. Opplev fantastiske strender, enestående naturopplevelser, spennende kultur og historie underveis på cruise med ett av PONANT's luksuriøse skip/yachter. Gourmetmåltider og all drikke om bord er inkludert. Bestill ditt cruise hos Bennett og du kan glede deg til ditt drømmecruise!  

Du kan for eksempel reise på et herlig cruise i Karibien - "Pearls of the Caribbean". Bli med det flotte yachten Le Dumont-D'Urville på et 8 netters cruise som tar deg til lange hvite sandstrender og lar deg få oppleve den kreolske livsstilen. 

Priseksempel | 8 netters cruise i Karibien med PONANT's Le Dumont-D'Urville, avreise 25. november 2022:

Cruisets reiserute: Fort de France, Martinique - Port Elizabeth, Bequia - Saint George's, Grenada - Mayreau Island, St. Vincent and the Grenadines - Tobago Cays - Bridgeton, Barbados - Pigeon Island, St. Lucia - Soufriere, St. Lucia - Les Saintes - Fort de France, Martinique  

Tilsvarende cruise finnes også flere andre avganger.  

FRA EUR 3.070 

 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
 • 7 netters cruise i deluxe stateroom (med balkong)
  • Premium sengetøy og lugarfasiliteter
  • Roomservice
 • Helpensjon om bord; gourmetmat basert på lokale råvarer
 • Alt drikke om bord, inkludert alkoholholdige drikker, brus, kaffe, te og flaskevann (med unntak av noen eksklusive merker)
 • Wifi
 • Underholdning og aktiviteter om bord
 • Alle kjente skatter og avgifter

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Høres det fristende ut med et luksuriøst cruise i Karibien? Ta kontakt med våre reiseeksperter for et uforpliktende tilbud.

PONANT 

Et fransk rederi som kjennetegnes av varm og intim atmosfære, luksusfasiliteter og service, velutvalgte seilinger – til unike bortgjemte havner så vel som til de store kjente, og en dypt forankret sjøfartstradisjon. Deres 12 skip er bevisst designet for å ønske et begrenset antall gjester velkommen om bord, og har blant verdens yngste flåter. PONANT har mindre yachts og skip som seiler til unike destinasjoner over hele verden. De er opptatte av miljøet og har i tillegg til en rekke egne miljøtiltak ett fond som støtter tiltak for å beskytte havet og de arktiske områdene. 

Dagene om bord; med så få lugarer på hvert skip blir atmosfæren intim og unik. Innredningen er moderne og varm med lekkert tidsriktig interiør. Du har basseng og soldekk, butikk, spa, trimrom, lounger, teater, bibliotek og fotohjørne. Lugarene er romslige med komfortable senger, romslig garderobe og delikat innredning og alle lugaren har balkong. Den kulinariske franske arven ivaretas på beste måte av skipets franske Chef. Han går selv, der det er mulig, på leting etter de beste råvarene på de ulike destinasjonene, og handler inn frisk frukt, grønnsaker og sjømat. Med franskinspirert gastronomi kreeres fantastiske retter, etterfulgt av vellagrede oster, akkompagnert av utsøkte grand cru viner. Hvert måltid er en fest for øyet og smaksløkene. Alle skipene har to restauranter. Du bestemmer selv hvor og når du vil spise. Det er ingen faste tider for måltidene, og man har heller ikke samme bord hver kveld. Uansett hvilket cruise eller skip du velger vil du alltid oppleve det høye servicenivået som rederiet er kjent for. Fra det øyeblikk du går om bord og gjennom hele cruiset, er drikke inkludert – hele dagen. 

PONANT har mange fantastiske reiseruter verden rundt, fra spennende ekspedisjoner i kalde Arktiske farvann til fantastiske cruise i Karibien og det Indiske hav. PONANT er cruise med det lille ekstra. Spør oss om mulighetene!

En PONANT yacht utenfor Kotor i Montenegro. Foto: Leslie Levadoux, PONANT

Kultur og historie på cruise i Karibien. Foto: PONANT

La Digue, Seychellene. Foto: PONANT

Fargerike papegøyer i Costa Rica. Foto: PONANT

Med PONANT i Antarktis. Foto: PONANT

Le Champlain og Le Ponant. Foto: PONANT

Lukk »

Søk reise