Skip to main content

Luksuriøst cruise i Karibien med PONANT | Bennett Ferie

strand-palmer-karibien-cruise-ponant
basseng-le_champlain
blue-hole-belize-cruise
gangvei-belize_city-cruise-ponant
fisk-koraller-blue-hole-belize
mayaruiner-karibien-cruise-ponant
lugar-le-champlain-ponant
marina-champlain-ponant-cruiseskip
restaurant-champlain-ponant-cruiseskip
mayaruiner-karibien-cruise-ponant
solhatter
strand-karibien-cruise-ponant

Reis på et fantastisk cruise i Karibien med luksuriøse PONANT - "Natural and cultural wonders of the western Caribbean". Bli med det flotte yachten Le Champlain, ny i 2018, på et 7 netters cruise som tar deg til lange hvite sandstrender og lar deg få oppleve den kreolske livsstilen. 

Priseksempel | 7 netters cruise i Karibien med PONANT's Le Champlain, avreise 3. november:

Cruisets reiserute: Puerto Morales, Costa Maya, Mexico - Puerto Cortez, Honduras - Santo Tomas de Castilla, Guatemala - Livingston, Guatemala - Belize City, Belize - Half Moon Caye, Belize - Puerto Morales, Costa Maya, Mexico

Tilsvarende cruise finnes også med avreise 17. november. 

FRA EUR 2.930 (ca NOK 31.995,-)

 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
 • 7 netters cruise i deluxe stateroom (med balkong)
  • Premium sengetøy og lugarfasiliteter
  • Roomservice
 • Helpensjon om bord; gourmetmat basert på lokale råvarer
 • Alt drikke om bord, inkludert alkoholholdige drikker, brus, kaffe, te og flaskevann (med unntak av noen eksklusive merker)
 • Wifi
 • Underholdning og aktiviteter om bord
 • Alle kjente skatter og avgifter

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt med våre reiseeksperter

"Natural and cultural wonders of the western Caribbean"

Dette cruiset tar deg med på et cruise langs Yucatán halvøya i Mexico og til Belize og Guatemala. Cruiset starter i Cancún's havn Puerto Morelos, hvor du går om bord på Le Champlain og blir med på ett cruise som kombinerer idylliske, vakre strender og kulturelle og historiske høydepunkter. I Santo Tomás de Castilla i Guatemala kan du oppleve pyramidene i Tikal (Maya sivilisasjonen) eller pallasser og pyramider i "Archaeological Park and Ruins of Quiriguá". Livingston i Guatemala, hjertet av Garifuna Country, er på Unesco's verdensarvliste for bevaringen av lokal kultur og musikk. Opplev Belize som byr på fantastiske strender og barriere revet som er hjem til Great Blue Hole, en av verdens mest ikoniske dykkested. 

Høydepunkter på cruiset:

 • Opplev 4 land i Sentral-Amerika; idylliske strender, pre-Columbianske utgravninger og Garifuna-kultur
 • UNESCO Verdensarvsteder: Maya ruinene "Quirigua from Santo Tomás de Castilla" og i Copán (utflukt fra Puerto Cortés) og Belize Barrier Reef med Half Moon Caye og Great Blue Hole.
 • Bading, snorkling og dykking i Great Blue Hole i Belize, i følge Captain Cousteau er dette et av verdens 10 mest ikoniske steder å dykke
 • Muligheten for å besøke Tulum og Muyil i for- eller etterkant av cruiset
 • Opplev byen Livingston, som bare kan nås via sjøveien 
 • Muligheter for dykking (PADI Open Water Diver el. lignende) med erfaren instruktør


PONANT 

Et fransk rederi som kjennetegnes av varm og intim atmosfære, luksusfasiliteter og service, velutvalgte seilinger – til unike bortgjemte havner så vel som til de store kjente, og en dypt forankret sjøfartstradisjon. Deres 12 skip er bevisst designet for å ønske et begrenset antall gjester velkommen om bord, og har blant verdens yngste flåter. PONANT har mindre yachts og skip som seiler til unike destinasjoner over hele verden. De er opptatte av miljøet og har i tillegg til en rekke egne miljøtiltak ett fond som støtter tiltak for å beskytte havet og de arktiske områdene. 

Dagene om bord; med så få lugarer på hvert skip blir atmosfæren intim og unik. Innredningen er moderne og varm med lekkert tidsriktig interiør. Du har basseng og soldekk, butikk, spa, trimrom, lounger, teater, bibliotek og fotohjørne. Lugarene er romslige med komfortable senger, romslig garderobe og delikat innredning og alle lugaren har balkong. Den kulinariske franske arven ivaretas på beste måte av skipets franske Chef. Han går selv, der det er mulig, på leting etter de beste råvarene på de ulike destinasjonene, og handler inn frisk frukt, grønnsaker og sjømat. Med franskinspirert gastronomi kreeres fantastiske retter, etterfulgt av vellagrede oster, akkompagnert av utsøkte grand cru viner. Hvert måltid er en fest for øyet og smaksløkene. Alle skipene har to restauranter. Du bestemmer selv hvor og når du vil spise. Det er ingen faste tider for måltidene, og man har heller ikke samme bord hver kveld. Uansett hvilket cruise eller skip du velger vil du alltid oppleve det høye servicenivået som rederiet er kjent for. Fra det øyeblikk du går om bord og gjennom hele cruiset, er drikke inkludert – hele dagen. 

PONANT har mange fantastiske reiseruter verden rundt, fra spennende ekspedisjoner i kalde Arktiske farvann til fantastiske cruise i Karibien og det Indiske hav. PONANT er cruise med det lille ekstra. Spør oss om mulighetene!

Le Champlain

Nyskapende og miljøvennlige, elegant designede lugarer og romslige suiter med store vinduer og salongområder. Yachten/skipet har 92 lugarer og suiter og tilbyr en luksuriøs og unik cruiseopplevelse; en subtil blanding av raffinement, intimitet og komfort. 

Belize City - en livlig karibisk by omkranset av regnskog. Foto: Pixabay

Kultur og historie på cruise i Karibien. Foto: PONANT

Lekre strender i Karibien. Foto: PONANT

Lukk »

Søk reise