Skip to main content

Cruise med Odyssey of the Seas i Karibien | Bennett Ferie

flowrider-surfesimulator-cruiseskip-odyssey_of_the_seas-cococay-karibien
basseng-jenter-cruiseskip-odyssey_of_the_seas
par-basseng-bar-cruiseskip-odyssey_of_the_seas
bassengdekk-odyssey_of_the_seas-cruiseskip
cococay-bahamas-royal_caribbean-cruise
odyssey_of_the_seas-cruiseskip-kveld-sett-ovenfra
pastarett-vinglass-giovannis-restaurant-cruiseskip-odyssey_of_the_seas
ifly-vindtunnel-aktivitet-cruiseskip-odyssey_of_the_seas
barn-bader-havet-cruiseskip-labadee-haiti
snackshack-snackbar-inkludert-cococay-royal_caribbean-cruise
solarium-basseng-voksenomraade-cruiseskip-odyssey_of_the_seas
strand-falmouth-jamaica-cruise-royal_caribbean

Reis på cruise i Karibien med fantastiske Odyssey of the Seas i periodene november 2022 til april 2023 og fra november 2023 til april 2024. Odyssey of the Seas skal cruise ut fra Fort Lauderdale på 6 netters seilinger i vestlige Karibien og 8 netters seilinger i sørlige Karibien. Jeg er dessverre ikke så heldig at jeg har vært i sørlige Karibien, men i følge noen meget erfarne cruisere går favorittrutene deres der, til vakre øyer som Aruba og Curacao. Velger du 6-netters cruise i vestlige Karibien kan du på noen av avgangene få med deg både Perfect Day at Cococay og Labadee, begge to er Royal Caribbean's egne paradisøyer med fantastiske strender og en rekke aktivitetsmuligheter. 

Om bord på Odyssey of the Seas er det så mange aktiviteter og så mye forskjellig underholdning at vi nesten kan garantere deg at du ikke kommer til å kjede deg ett eneste sekund. Bestill senest 30. juni få 30% rabatt på cruise med Royal Caribbean. 

Priseksempler | Cruise med Odyssey of the Seas, avreiser fra Fort Lauderdale i perioden 11. november 2023 til 13. april 2024: 

Avreise 25. november 2023, sørlige Karibien, 8 netter:  
Reiserute:
Fort Lauderdale, Florida, USA - til sjøs - til sjøs - Willemstad, Curacao - Oranjestad, Aruba - til sjøs - til sjøs - Perfect Day at Cococay, Bahamas - Fort Lauderdale, Florida

Fra 10.720,- pr. person når 2 deler innvendig lugar
Fra 15.435,- pr. person når 2 deler utvendig lugar
Fra 40.810,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i innvendig lugar
Fra 41.110,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar med havutsikt

Avreise 14. januar 2024, vestlige Karibien, 6 netter:  
Reiserute:
Fort Lauderdale, Florida, USA - Perfect Day at Cococay, Bahamas - til sjøs - Georgetown, Grand Cayman - Falmouth, Jamaica - til sjøs - Fort Lauderdale, Florida, USA

Fra 12.370,- pr. person når 2 deler innvendig lugar
Fra 13.555,- pr. person når 2 deler balkonglugar med havutsikt
Fra 37.825,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i innvendig lugar
Fra 44.315,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar med havutsikt

Inkludert i prisen:

  • Cruise i valgte type lugar    
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonell
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for fly t/r. Tillegg for ekstra netter, singelrom og oppgradering av lugartype. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket i priseksemplet ovenfor.

Prisforslaget gjelder på de gitte datoene og cruise. Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Frister det med et cruise i Karibien med Odyssey of the Seas? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Cruise med nye Odyssey of the Seas
Ta familieferien eller venneturen til et helt nytt nivå på en reise med Odyssey of the Seas (nytt våren 2021). Vinteren 2022-2023 og 2023-2024 skal det seile i Karibien, noe som gir dere en kombinasjon av herlige sol- og bad destinasjoner med de lekreste strender og noe som må være verdens kuleste fremkomstmiddel! Gjør deg klar til uforglemmelige opplevelser om bord, der du kan nyte deilig mat fra hele verden eller slikke sol på det nydesignede bassengdekket i hotellstil med skikkelige tropevibber.

Aldri før har verden sett et cruiseskip med flere minneverdige aktiviteter enn Odyssey of the Seas℠. Uansett om du rir på bølgene i FlowRider®, stresser ned på det helt nye bassengdekket, mesker deg med deilig mat fra hele verden eller boltrer deg på dansegulvet til langt på natt, vil du aldri slippe opp for ting å gjøre om bord.

På SeaPlex®, det største innendørs aktivitetsenteret til sjøs, finner du alt fra morsomme radiobiler og selvlysende lasertag til en spillehall full av både klassiske spill og VR-opplevelser i Virtual Adventure Zone. Ri på bølgene i surfesimulatoren FlowRider®. Eller nå nye høyder på strikktrampolinen Sky Pad®. I tillegg til en rekke morsomme aktiviteter byr Oddyssey of the Seas på en rekke spise- og serveringssteder om bord, både uformelle og formelle. Og ikke minst kan du holde moroa i gang til langt etter solnedgang med blant annet revolusjonerende, altoppslukende og spektakulære multimedieopplevelser i Two70® og rocka liveshow i helt nye Music Hall. 

Bli med Odyssey of the Seas og ha en perfect day at Cococay! Foto: AHendel, Royal Caribbean

Vi anbefaler minimum en lunsj på El Loco Fresh. Foto: Royal Caribbean

Skypad, en av mange aktivitetstilbud om bord. Foto: Royal Caribbean

Radiobiler er en annen av aktivitetene om bord. Foto: AHendel, Royal Caribbean

Multimediaopplevelser i nye Two70. Foto: Royal Caribbean

Barn og tenåringer har sine egne områder om bord. Foto: AHendel, Royal Caribbean

Om noen av destinasjonene du kan besøke på cruise med Odyssey of the Seas i Karibien: 

Perfect Day på CocoCay, Bahamas: Paradisøya CocoCay, med sine hvite sandstrender, er reservert kun for Royal Caribbeans gjester. På Royal Caribbeans drømmedestinasjon på Bahamas kan du få den perfekte feriedagen; sus nedover Nord-Amerikas høyeste vannrutsjebane, ta bilder fra en heliumballong 137 meter over bakken, svøm bort til baren og kos deg med en drink mens du nyter Karibiens beste "afterbeach"-party i det største ferskvannsbassenget på Bahamas. Eller få en smak av Bora Bora i din egen "over-water-bungalow". Spis, drikk, lek, bad og kos deg i fantastiske omgivelser! På CocoCay er det en rekke inkluderte spisesteder, og har du drikkepakke om bord gjelder den også på øya. 

På Cococay kan du kjenne på adrenalinet i sklien Daredevils Tower. Foto: Royal Caribbean

Eller nyte en herlig stranddag. Eller helst begge deler.. Foto: NMorley, Royal Caribbean

Labadee, Haiti: Royal Caribbeans private ferieparadis! Her kan du prøve vannscooter, snorkling, kajakk, parasailing eller ta zipline med 5 i bredden. Ziplinen går ned fra fjellet og over stranden. Det er heller ikke å forakte å rett og slett bare slappe av på de nydelige strendene som ligger rett ved skipet. Her kan du også leie din egen cabana på stranden. Lunsjbuffet er inkludert på Labadee. Har du kjøpt drikkepakke ombord er også denne inkludert. 

Zipline på Labadee. Foto: Royal Caribbean

Falmouth, Jamaica: Et avslappet reisemål som mange forbinder med reggaemusikk, noen av verdens vakreste strender og severdigheter i verdensklasse. Den grønne og kuperte øya passer bra for hele familien, og du kan gjøre alt fra å svømme med delfiner til å dykke, besøke vannfallet Dunn´s River Falls og se Bob Marleys hus. Våre skip seiler til havnebyen Falmouth som ligger nordvest på øya. 

Falmouth, Jamaica. Foto: Royal Caribbean

Georgetown, Grand Cayman: De som reiser til Cayman Islands kommer som oftest hit for den hvite sanden, det turkise vannet eller for de optimale snorkle- og dykkemulighetene øyene har å tilby. Den verdensberømte Seven-Mile Beach stranden finner du her! Her har man også mulighet til å komme i nærkontakt med piggrokker i Stingray City. Hva med en rundtur i den sjarmerende byen Georgetown og et besøk på skilpaddefarmen, en interaktiv havskilpaddebarnehage hvor skilpadder blir oppdrettet? 

Flotte snorkle- og dykkemuligheter på Grand Cayman. Foto: Royal Caribbean

Oranjestad, Aruba: Aruba er et paradis for de som elsker sol, strand og bading og som ikke er så interessert i masse severdigheter. Her finner du mange fine korallstrender. Øya er kun 30 km lang og 10 km bred og har en internasjonal atmosfære. Den pastellfargede hovedstaden Oranjestad hvor våre skip seiler til tilbyr shopping av høy klasse med mange kjente merker. 

En av Arubas lekre strender. Foto: Pixabay

Willemstad, Curacao: Curacao kan by på over 40 sandstrender med krystallklart vann og et yrende liv under vann. Lokalbefolkningen er vennlige og stolte av sin kultur som er en blanding av nederlandsk, spansk og indiansk. Våre skip seiler til hovedstaden Willemstad som er kjent for sine vakre bygninger fra kolonitiden og det flytende markedet med varer fra Venezuela.

Willemstad, Curacao. Foto: Royal Caribbean 

Odyssey of the Seas. Foto: JGraham, Royal Caribbean

 

 

 

 

Lukk »