Skip to main content

Cruise i Karibien med flotte Norwegian Getaway

cruise-norwegian-getaway-planken-solnedgang
cruise-norwegian-getaway-basseng
cruise-norwegian-getaway-mojitobar
cruise-norwegian-getaway
cruise-mat-reker
cruise-karibien-par

Få en uforglemmelig ferie - cruise i fantastiske Karibien med det flotte cruiseskipet Norwegian Getaway! Kombiner livet om bord i fantastiske fasiliteter med uforglemmelige destinasjoner. Skipet seiler 7 netters ruter fra New Orleans til Karibien vintersesongen 2019 - 2020. 

Bestill senest 20. januar og få 30% rabatt på cruise med avreise fra 15. april 2020!

For 99 Euro kan du oppgradere og få 2 av følgende pakker inkludert, "Free at Sea":

  • Premium all inklusive drikkepakke
  • "Speciality Dining Gourmet package", 3 middager på spesialrestauranter
  • Utfluktspakke; 50 USD pr. lugar pr. havn du besøker til bruk på utflukter
  • Free WIFI pakke (250 minutter pr. lugar)
  • 3 og 4 person i lugaren betaler kun skatter og avgifter (kun på utvalgte cruise)

Cruise med helpensjon, underholdning og aktiviteter inkludert i grunnprisen.  

Priseksempel | 7 netters cruise med Norwegian Getaway fra New Orleans, avreise 29. mars: 

Reiserute 29. mars: New Orleans - til sjøs - Cozumel, Mexico - Roatan, Honduras - Harvest Caye, Belize - Costa Maya, Mexico - til sjøs - New Orleans

Fra EUR 859 (NOK 8.465,-) i innvendig lugar
Fra EUR 1.199 (NOK 11.810,-) i balkonglugar

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar samt "Free at Sea" pakke med 2 valgfrie "goder" (99 Euro) og obligatorisk tips. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjererabatter er fratrukket i priseksemplet. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg!

Norwegian Getaway

Prisbelønte Norwegian Cruise Line har skip med uformell og avslappet stemning, og med "feel free" konseptet er det ingen faste middagstider å passe på eller kleskoder å følge og du kan velge blant mange restauranter, fra enkle til eksklusive, store eller små. De er et anerkjent og familievennlig cruiserederi med flotte og moderne skip med masse fasiliteter.  Helpensjon, underholdning og de fleste aktiviteter er alltid inkludert i prisen. For kun 99 Euro pr. person/uke kan du nå få en Premium all inclusive drikkepakke + et valgfritt gode til (eller 2 valgfrie goder), slik at det blir "all inklusive cruising". Enkelt og behagelig! Norwegian Cruise Line passer for barnefamilier og par som gjerne vil ha uformell stemning om bord, og for deg som reiser alene men som ønsker spesialtilpassede lugarer og gode priser. 

Norwegian Getaway kombinerer fantastiske fasiliteter med uforglemmelige destinasjoner. Spaser på "The Waterfront", cruiseindustriens første utendørs "havnepromenade" med restauranter og barer på den ene siden, og havet på den andre. Velg mellom mer enn 28 spisemuligheter, ha det gøy i de 5 vannskliene og med actionfylte aktiviteter i "sportzone". Bli underholdt med Broadway musikalen Million Dollar Quartet, andre show og live musikk, slapp av i skipets fantastiske spa og ha lange avslappende dager på soldekk. 

Cruise i Karibien

Kritthvite strender, turkist varmt hav, palmesus, kalypsomusikk, søte og fruktige paraplydrinker, kokosnøtter og vakre små byer med pastellfargede hus - Karibien er den perfekte feriedestinasjonen. 

Moro for store og små i Aquaparken om bord. © Norwegian Cruise Line

Lukk »

Søk reise