Skip to main content

Cruise i Karibien med flotte Norwegian Getaway

cruise-norwegian-getaway-planken-solnedgang
cruise-norwegian-getaway-basseng
cruise-norwegian-getaway-mojitobar
cruise-norwegian-getaway
cruise-mat-reker
cruise-karibien-par
cruise-ncl-premium-all-inclusive

Få en uforglemmelig ferie - cruise i fantastiske Karibien med det flotte cruiseskipet Norwegian Getaway! Kombiner livet om bord i fantastiske fasiliteter med uforglemmelige destinasjoner. Skipet seiler 7 netters ruter i Østlige og Vestlige Karibien fra Miami til og med 31. mars 2019, og ruter fra New Orleans til Karibien vintersesongen 2019 - 2020. 

Få opp til 500 USD til bruk om bord! Gjelder ved bestilling av cruise med varighet 5 dager eller lengre over hele verden. Jo bedre lugar - jo flere dollar til bruk om bord. Kan brukes på f.eks. utflukter og spabehandlinger. Bestilles senest 31. mars 2019. 

Reiseforslag og priseksempel | 7 netters cruise med Norwegian Getaway fra New Orleans, avreise 17. november: 

Reiserute 17. november: New Orleans - Cozumel, Mexico - Roatan, Honduras - Harvest Caye, Belize - Costa Maya, Mexico - New Orleans

Fra EUR 1.209,- (NOK 11.750,-) i innvendig lugar

Fra EUR 1.559,- (NOK 15.150,-) i balkonglugar

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Et variert utvalg drikkevarer (også kjente og mer eksklusive merker) inkludert i cruiseprisen. Tilgjengelig i alle barer, salonger og spisesteder under hele cruiset
  • Lavazza spesialkaffe inkludert
  • Tips til lugar- og restaurantpersonalet om bord

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjererabatter er fratrukket i priseksemplet. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Norwegian Getaway

Prisbelønte Norwegian Cruise Line har skip med uformell og avslappet stemning, og med "feel free" konseptet er det ingen faste middagstider å passe på eller kleskoder å følge og du kan velge blant mange restauranter, fra enkle til eksklusive, store eller små. De er et anerkjent og familievennlig cruiserederi med flotte og moderne skip med masse fasiliteter. I tillegg til helpensjon, underholdning og de fleste aktiviteter er nå også en all inklusive drikkepakke og tips til personalet inkludert i prisen, slik at det blir "all inklusive cruising". Enkelt og behagelig! Norwegian Cruise Line passer for barnefamilier og par som gjerne vil ha uformell stemning om bord, og for deg som reiser alene men som ønsker spesialtilpassede lugarer og gode priser. 

Norwegian Getaway kombinerer fantastiske fasiliteter med uforglemmelige destinasjoner. Spaser på "The Waterfront", cruiseindustriens første utendørs "havnepromenade" med restauranter og barer på den ene siden, og havet på den andre. Velg mellom mer enn 28 spisemuligheter, ha det gøy i de 5 vannskliene og med actionfylte aktiviteter i "sportzone". Bli underholdt med Broadway musikalen Million Dollar Quartet, andre show og live musikk, slapp av i skipets fantastiske spa og ha lange avslappende dager på soldekk. 

Cruise i Karibien

Kritthvite strender, turkist varmt hav, palmesus, kalypsomusikk, søte og fruktige paraplydrinker, kokosnøtter og vakre små byer med pastellfargede hus - Karibien er den perfekte feriedestinasjonen. 

Moro for store og små i Aquaparken om bord. © Norwegian Cruise Line

Lukk »

Søk reise