Skip to main content

Cruise med nye MSC Seashore i Karibien | Bestill hos Bennett Ferie

cruiseskip-fyrtaarn-ocean_cay_msc_marine_reserve
cruise-karibien-cozumel-mexico
cruiseskip-msc_seashore-hav
cruise-karibien-georgetown-gran_cayman
infinity-pool-kafe-dekk8-msc_seashore-cruiseskip
le_cabarete-lounge-bar-cruiseskip-msc_seashore
mat-drikke-strand-cruise-karibien-ocean_cay
foaje-new_york-style-cruiseskip-msc_seashore
cruiseskip-ocean_cay_msc_marine_reserve
cruise-karibien-ocean_cay_msc_marine_reserve
cruise-karibien-jamaica-strand-hengekoye
fargerike-hus-san_juan-puerto_rico
snorkle-dykke-strand-cruise-karibien-ocean_cay_msc_marine_reserve

Bli med på cruise i Karibien med nye, 339 meter lange, MSC Seashore, et av verdens mest miljøvennlige cruiseskip. Skipet var nytt november 2021 og seiler blant annet til fantastiske Ocean Cay MSC Marine Reserve, MSC Cruises egen øy i Bahamas. Vi anbefaler at du legger inn noen ekstra feriedager i Florida, en av verdens beste feriedestinasjoner. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede. 

Priseksempel | 7 netters cruise med MSC Seashore i Karibien (fra Miami): 

Avreise 6. november:  
Fra 7.190,- pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 11.090,- pr. person når 2 deler en balkonglugar
Fra 15.850,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i innvendig lugar
Fra 23.050,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar

Prisene inkluderer: 

  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for fly t/r Norge - Miami, tillegg for ev. overnatting i for- og/eller etterkant av cruiset, singel lugar, høyere lugarkategorier, drikke om bord, frivillige utflukter og forsikringer. Ev. rabatter er allerede fratrukket. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Frister det med et cruise i Karibien med MSC Seashore? Ta kontakt med våre reiseeksperter!

Cruise med MSC Seashore i Karibien 2021 - 2022
MSC Seashore seiler fra Miami til Karibien i perioden 27. november 2021 til 12. november 2022. Stort sett 2 forskjellige 7 netters ruter, men med noen unntak innimellom. 

Reiserute, f.eks. 6. november: Miami, Florida, USA - Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas - til sjøs - Ocho Rios, Jamaica - Georgetown, Grand Cayman - Cozumel, Mexico - til sjøs - Miami, Florida, USA

MSC Seashore, nytt i november 2021, er det første av to Seaside EVO Class-skip. MSC Seashore bygger på skipsklassen Seaside, som med sitt fantastiske promenadedekk som går rundt nesten hele skipet er laget for å bringe gjestene nærmere havet. På promenaden finner du barer og restauranter, lounger med mer. MSC Seashore er en utvidet og forbedret versjon, med en rekke nye funksjoner og opplevelser for gjestene. MSC Seashore er utstyrt med banebrytende teknologi og er et av verdens mest miljøvennlige cruiseskip. Det blir også det første cruiseskipet i verden som har et nytt luftsaneringssystem, 'Safe Air', som bruker UV-C-lampeteknologi for å eliminere virus og bakterier for å garantere ren og trygg luft for gjester og mannskap.

MSC Seashore har et New York tema med f.eks. Times Square foaje/sentrum av skipet, Madison Teater og Long Island Pool. Om bord finner du velkjente Aurea Spa, Formel-1 simulator, 5d-kino, et interaktivt vannland som går over flere etasjer og fargerike lekeområder designet i samarbeid med LEGO® og Chicco®. Skipet har 10 restauranter – tre hovedrestauranter, en restaurant i Aurea, en MSC Yacht Club-restaurant og fem temarestauranter: en kjøttrestaurant, en fiskerestaurant, en teppanyakirestaurant, en sushibar med samlebånd og en bistro. 

La dette flotte skipet ta deg rundt på en herlig ferie til karibiske paradis-øyer, med et besøk på Ocean Cay MSC Marine Reserve (åpnet november 2019) MSC's egen øy i Bahamas, som et av høydepunktene i ferien. MSC Cruises har sammen med bahamanske miljøeksperter forvandlet det tidligere industriområdet til et blomstrende økosystem som nå er en privat øy, eksklusiv for MSC Cruises-gjester. 

På øya er det seks fantastiske strender, en stor lagune, en by i autentisk bahamansk stil og fargeglade tiki-barer. Du kan finne flere restauranter ved havet, og personalet fra MSC Aurea Spa som tilbyr massasje og ulike skjønnhetsbehandlinger i gode solsenger med havutsikt. Med våre utflukter kan du oppleve MSC Marine Reserves myldrende tropiske undervannsliv. Du kan prøve ut flere ulike vannsportaktiviteter, samt snorkle og svømme i Ocean Cays krystallklare vann. 

MSC Cruises har veldig gode barn- og ungdomspriser (fast ukespris på fra 1.400,- for barn og fra 1.800,- for ungdom) og er derfor gunstig for familier. Om bord på MSC Seaview tilbys flere helt nye lugar- og suitetyper, som for eksempel familielugarer i to etasjer og lugarer med eget boblebad på balkongen. Om bord finnes også det helt nye konseptet ”Beach Condo” som innebærer at man har en stor uteplass med plass til solsenger. 

Som det første globale cruiseselskapet klimakompenserte MSC Cruises flåten sin fra 1. januar 2020, og cruisevirksomheten er dermed karbonnøytral. Initiativet er del av en større innsats for å fremme FNs mål for bærekraftig utvikling. Sammen med fortsatte investeringer i akselerert utvikling av avansert miljøteknologi muliggjør dette skipsoperasjoner med null utslipp.

Et av lounge- og barområdene om bord på MSC Seashore. Foto: MSC Cruises

MSC Seashore. Foto: MSC Cruises

Butchers Cut, en av restaurantene på promenadedekket, dekk 8. Foto: MSC Cruises

Aft Lounge, MSC Seashore. Foto: MSC Cruises

Padle kajakk på Ocean Cay MSC Marine Reserve. Foto: MSC Cruises

Nyt fersk, frisk og deilig mat på Ocean Cay MSC Marine Reserve. Foto: MSC Cruises

En av de flotte strendene på Ocean Cay. Foto: MSC Cruises

Lukk »

Søk reise