Skip to main content

Nye MSC Seaside i Karibien | Bestill hos Bennett Ferie

cruise-karibien-msc-seaside
cruise-bowling-msc
cruise-hovedrestaurant-msc
cruise-jungle-pool-lounge
cruise-karibien-antigua
cruise-karibien-grand-cayman-utflukt
cruise-karibien-ocho-rios-jamaica
cruise-karibien-cozumel-msc
cruise-karibien-miami-msc
cruise-karibien-sanjuan-puertorico
msc-seaside-karibien
cruise-resepsjon
st-maarten-karibien

Cruise med MSC Seaside i Karibien! Opplev havet på nært hold fra MSC Seasides unike promenadedekk og gå ikke glipp av en tur på den høye, luftige og heftige "Bridge of Sighs" som byr på fantastisk utsikt - for den som våger. 

Bestill senest 4. august og få utvendig lugar til samme prisen som en innvendig lugar eller balkonglugar til prisen av en utvendig lugar (gjelder utvalgte lugarkategorier) vinteren 2019-2020.  

MSC Seaside seiler fra Miami, annenhver uke i østlige og vestlige karibien. Man kan også velge å ta 2 påfølgende cruise slik at man får med seg begge rutene på ett 2 - ukers cruise. 

Priseksempel | 7 netters cruise med MSC Seaside, avgang fra Miami, avreise 22. februar 2020 (vinterferie uke 8);  

Reiserute: Miami - San Juan, Puerto Rico - Charlotte Amalie, US Virgin Islands - Nassau, Bahamas - Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas -  Miami

Fra 6.839,- pr. person i innvendig lugar
Fra 8.859,-  pr. person i balkonglugar 
Fra 17.198,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i innvendig lugar 

  • 7 netters cruise i valgte type lugar 
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for fly t/r Norge - Miami, tillegg for ev. overnatting i for- og/eller etterkant av cruiset, singel lugar, høyere lugarkategorier, drikke om bord, obligatorisk tips til personalet, frivillige utflukter og forsikringer. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt med våre reiseeksperter for informasjon og bestilling. 

MSC Seaside

Den 23. desember 2017 startet MSC Seaside sine avganger fra Miami til herlige destinasjoner i Karibien. Hun var det første av tre skip i en helt ny skipsklasse. 

MSC Seaside er utformet for å gi deg en virkelig havsnær opplevelse når du er om bord. Med et promenadedekk som går hele veien rundt skipet, økt antall utendørsområder til både sosialt samvær og avslappende soling samt flere barer og restauranter med storslått havutsikt er MSC Seaside spesielt tilpasset varmt klima.

Med 2067 lugarer og suiter som er bekvemme og moderne innredet, kan MSC Seaside tilby et bredt utvalg av både tradisjonelle og nytenkende boalternativer ombord. Flere lugarer kan kombineres for å tilby plass for opptil 10 personer uten at det vil forstyrre privatlivet. MSC Seaside er perfekt for familier eller større selskap som reiser sammen!

Skipet har store og moderne soldekk og bassengområdet og er et paradis for barnefamilier med lekerom, lekeplasser, barneklubber og aktivitetstilbud som f. eks. virtuell reality racing og vannrutsjebaner. 

Promenaden som går rundt hele skipet gir deg en mer åpen opplevelse med fantastisk utsikt over havet! Promenaden tilbyr en rekke hyggelige steder å slå seg ned og spise samt drikke noe godt. Ønsker du en enda bedre og ekstravagant utsikt kan du benytte glassheisene i akter på skipet som tar deg opp til en storslagen og nærmest uendelig utsikt fra glassbroen "Bridge of Sighes"!

MSC Seaside har fire hovedrestauranter og fem spesialrestauranter om bord som tilbyr gjestene mengder av utsøkte retter laget av velkjente mesterkokker. Med MSC Cruises nye middagskonsept, Flexible Dining, kan gjester fritt velge tidspunkt de ønsker å spise (avhenger av tilgjengelighet). For enda flere valgmuligheter er bufféten åpen 20 timer i døgnet.

Det er også masse underholdning og aktivitetsmuligheter om bord; se underholdende show i det store teateret, spill i kasinoet, hør på livemusikk og dans til kjente DJ’er i nattklubben. Prøv F1 - simulatorer, den store bowlingbanen, 5D - kino, aquapark, en eventyrsbane og den lengste taubanen til sjøs, aktiviteter som gjør ditt cruise uforglemmelig.

Andre cruise med MSC Cruises i Karibien: 

 

Cruise med MSC Cruises andre nye skip:

Se videosnutt fra MSC Seaside:

Lukk »

Søk reise