Skip to main content

MSC Divina i Karibien | Bestill hos Bennett

cruiseskip-msc_divina-cruise-karibien
basseng-solsenger-soldekk-cruiseskip-msc_divina
pyramide-costa_maya-mexico
gate-butikker-cozumel-mexico
strand-hav-cozumel-mexico
cruise-karibien-strand
cruise-msc-divina-basseng
cruise-msc-divina-iskrembar
mat-drikke-strand-cruise-karibien-ocean_cay
dykkere-karibien
strand-cruiseskip-palmer-sup-ocean_cay_msc_marine_reserve-bahamas

Herlige cruise til gode priser med MSC Divina i Karibien. Få to herlige dager på MSC's egen paradisøy Ocean Cay MSC Marine Reserve og besøk solfyllte Mexico. Cruiset bestiller du av erfarne reisekonsulenter hos reisebyrået Bennett. Bestill senest 31. mai og få en all inklusive drikkepakke "Easy" til en verdi av 2.380,- inkl.

Gjør drømmen om Karibien til virkelighet; fantastiske strender med hvit sand og krystallklart vann. MSC Divina seiler 7 netters cruise i Karibien ut fra Port Canaveral/Orlando i Florida i perioden 10. april til 9. oktober 2022. 

Vi anbefaler at du utvider ferien med noen dager eller uker i fantastiske Florida og hjelper deg gjerne med å bestille overnatting, ev. leiebil og utflukter. 

Sjekk våre reisetips i Florida.

Priseksempel | 7 netters cruise i Karibien med MSC Divina fra Port Canaveral:   
Cruisets reiserute: Port Canaveral, USA - Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas - Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas - til sjøs - Costa Maya, Mexico - Cozumel, Mexico - til sjøs - Port Canaveral, USA

Cruise 10. juli: 
Fra 5.660,-
pr. person i innvendig lugar
Fra 11.930,- pr. person i balkonglugar
Fra 16.190,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i innvendig lugar
Fra 28.730,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar 

Cruise 2. oktober: 
Fra 5.060,-
pr. person i innvendig lugar
Fra 10.260,- pr. person i balkonglugar
Fra 15.790,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i innvendig lugar 
Fra 26.190,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar

  • 10 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • All inklusive drikkepakke Easy inkludert ved bestilling senest 31. mai
  • Tips til lugar- og restaurantpersonalet om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for fly t/r avreisehavn. Tillegg for høyere lugarkategorier. MSC har knallgode barnepriser! Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor. 

Se andre cruise med MSC Cruises.  

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Frister det med cruise i Karibien? Ta kontakt med våre reiseeksperter

Cruise i Karibien med MSC Divina
Skipet, MSC Divina, gir deg tidløs eleganse og moderne komfort. MSC Divina gir deg elegansen og glamouren fra cruise-rederienes gullalder på en ny, økologisk måte. Om bord er det komfortabelt, moderne, med rekke sports- og fritidsfasiliteter, underholdning i verdensklasse, og selvfølgelig Kids- og Teens Club for å sikre at alle aldre er fornøyde. Med stil, luksus og fokus på detaljer, tilbyr MSC Divina et ekte steintorg, et Casino Veneziano and et Pantheon teater i Broadway-størrelse. Fra de elegante Swarovski krystalltrappene til evighetsbassenget som gir deg en følelse av å svømme i havet – MSC Divina er uten tvil et glamorøst skip.   

La MSC Divina ta deg rundt på en herlig ferie til karibiske paradis-øyer, med et besøk på Ocean Cay MSC Marine Reserve (åpnet november 2019) MSC's egen øy i Bahamas, som et av høydepunktene i ferien. MSC Cruises har sammen med bahamanske miljøeksperter forvandlet det tidligere industriområdet til et blomstrende økosystem som nå er en privat øy, eksklusiv for MSC Cruises-gjester. 

På øya er det seks fantastiske strender, en stor lagune, en by i autentisk bahamansk stil og fargeglade tiki-barer. Du kan finne flere restauranter ved havet, og personalet fra MSC Aurea Spa som tilbyr massasje og ulike skjønnhetsbehandlinger i gode solsenger med havutsikt. Med våre utflukter kan du oppleve MSC Marine Reserves myldrende tropiske undervannsliv. Du kan prøve ut flere ulike vannsportaktiviteter, samt snorkle og svømme i Ocean Cays krystallklare vann. 

MSC Cruises har veldig gode barn- og ungdomspriser (fast ukespris på fra 1.400,- for barn og fra 1.800,- for ungdom) og er derfor gunstig for familier.

Som det første globale cruiseselskapet klimakompenserte MSC Cruises flåten sin fra 1. januar 2020, og cruisevirksomheten er dermed karbonnøytral. Initiativet er del av en større innsats for å fremme FNs mål for bærekraftig utvikling. Sammen med fortsatte investeringer i akselerert utvikling av avansert miljøteknologi muliggjør dette skipsoperasjoner med null utslipp.

Flotte MSC Divina. Foto: Pierre Hounsfield - ATYPIX Photos - MSC Cruises

Få to dager på flotte Ocean Cay MSC Marine Reserve, MSC Cruises egen øy i Bahamas. Foto: MSC Cruises

Lukk »

Søk reise