Skip to main content

Disney, cruise og palmesus for hele familien

familieferie-orlando-cruise-karibien
familieferie-cruise-karibien-cococay
bolgebasseng-perfect-day-cococay-cruise
cruise-familieferie-karibien
cruise-familieferie-karibien
cruise-familieferie-labadee-harmony_of_the_seas
familieferie-cruise-karibien
familieferie-cruise-karibien-basseng
familieferie-orlando-disneyworld-cruise
familieferie-orlando-seaworldw

En ferie full av moro og spenning i solskinnsstaten Florida, kombinert med cruise i paradisiske Karibien, er familieferien som inneholder alt. Sammen planlegger vi den perfekte ferien! Bestill drømmeferien hos Bennett, ditt lokale reisebyrå. 

Reiseforslag | Orlando og cruise i Karibien;

Fly Oslo – Orlando t/r, bo 4 netter på hotell el. leilighet i Orlando, 7 netters cruise med Harmony of the Seas, skipet har avgang fra Port Canaveral. 

Cruise 20. februar 2022 (vinterferie uke 8); fly 16. februar - 27. februar, hotell 16. - 20. februar og cruise 20. - 27. februar 2022

Fra 63.995,-  (cruise med balkonglugar m. havutsikt) 

Inkludert i prisen:

  • Pris for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) som reiser sammen
  • Fly Oslo – Orlando t/r (LH/UA-L) inkl. bagasje
  • 4 overnattinger i Orlando, ingen måltider inkl. (4.000,-)
  • 7 netters cruise i balkonglugar    
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonell
  • Alle kjente skatter og avgifter


Høres det fristende ut med sol, bad og masse moro i vinterferien? Ta kontakt - vi hjelper deg!

Cruise i Karibien og temaparker i Florida

Med fire overnattinger i Orlando kan dere rekke å oppleve både lekne Disneyworld, Universal Studios og Seaworld, og det spennende Epcotsenteret. Eller gjøre noen skikkelige kupp i en av de mange outlets og shoppingmalls.

Etter noen dager med opplevelsesrik sightseeing og mange nye inntrykk, er det på tide med lek og avslapping på cruise med flotte Harmony of the Seas.

Her finnes fantastiske fasiliteter som hele familien vil elske. Underholdning av topp kvalitet, et hav av aktivitetsmuligheter og super service. Og dere får oppleve de eksotiske øyene og det de har å tilby - gled dere til "Perfect Day at CocoCay"!

Cruisets reiserute 20. februar 2022: Port Canaveral, Florida - Nassau, Bahamas- til sjøs - Falmouth, Jamaica - Labadee, Haiti - til sjøs - Perfect Day at CocoCay - Port Canaveral, Florida

Se våre tips til hva du kan oppleve i Florida.

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for ekstra netter, singelrom, dobbeltrom og oppgradering. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket i priseksemplet ovenfor.

Prisforslaget gjelder på de gitte datoene og overnattingssted/cruise. Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Lukk »

Søk reise