Skip to main content

Disney, cruise og palmesus for hele familien

familieferie-orlando-cruise-karibien
familieferie-cruise-karibien-cococay
cruise-karibien-snorkling-cozumel
bolgebasseng-perfect-day-cococay-cruise
cruise-harmony-of-the-seas
cruise-harmony-sklie-ultimate-abyss
familieferie-cruise-karibien
familieferie-cruise-karibien-basseng
familieferie-orlando-disneyworld-cruise
familieferie-orlando-seaworldw
cruise-harmony-aqua-theater-show

En ferie full av moro og spenning i solskinnsstaten Florida, kombinert med cruise i paradisiske Karibien, er familieferien som inneholder alt. Sammen planlegger vi den perfekte ferien! 

Bestill senest 30. september og få 60% rabatt for person nr. 2 i lugaren på alle seilinger med avreise fra 29. september 2019. Person nr. 3 og 4 i lugaren får 30% rabatt på cruiseprisen. 

Venne- og familierabatt; bestill for minimum 10 personer på samme cruise og få 1.000,- i rabatt pr. person (maks 20.000). Gjelder cruise (7 netter eller lengre) i Middelhavet og Karibien i 2019 og 2020 og kun ved bestilling via reisebyrå

Reiseforslag og priseksempel | Orlando og cruise i Karibien, cruise i vinterferien, uke 8:      

Fly Oslo – Orlando t/r, bo 4 netter på hotell el. leilighet i Orlando, 7 netters cruise med Harmony of the Seas, skipet har avgang fra Port Canaveral. Priseksemplet gjelder fly 12. - 22. februar, hotell 12. - 16. februar og cruise 16. - 23. februar (vinterferie uke 8). 

Cruisets reiserute: Port Canaveral, Florida - Perfect Day at CocoKey - til sjøs - Puerto Costa Maya, Mexico - Roatan, Honduras - Cozumel, Mexico - til sjøs - Port Canaveral, Florida

Fra 81.500,-  (cruise med balkonglugar) 

  • Pris for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) som reiser sammen
  • Fly Oslo – Orlando t/r (LH/UA - LLWW, bagasje inkl.)
  • 4 overnattinger i Orlando, ingen måltider inkl. (3000,-)
  • 7 netters cruise i balkonglugar med havutsikt   
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonell
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for ekstra netter, singelrom, dobbeltrom og oppgradering. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket i priseksemplet ovenfor.

Prisforslaget gjelder på de gitte datoene og overnattingssted/cruise. Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg!

Cruise i Karibien og temaparker i Florida

Med fire overnattinger i Orlando kan dere rekke å oppleve både lekne Disneyworld, Universal Studios og Seaworld, og det spennende Epcotsenteret. Eller gjøre noen skikkelige kupp i en av de mange outlets og shoppingmalls.

Etter noen dager med opplevelsesrik sightseeing og mange nye inntrykk, er det på tide med lek og avslapping på cruise med flotte Harmony of the Seas.

Her finnes fantastiske fasiliteter som hele familien vil elske. Underholdning av topp kvalitet, et hav av aktivitetsmuligheter og super service. Og dere får oppleve de eksotiske øyene og det de har å tilby.

Lukk »

Søk reise