Skip to main content

Cruise i Karibien i høstferien | Fly fra Stavanger

allure-of-the-seas-cruise-skip
aquatheater-show-allure-cruise-karibien
boardwalk-allure-of-the-seas-cruise
snorkle-cruise-karibien
strand-bad-nassau-bahamas
flowrider-surfesimulator-allure-of-the-seas-cruise
miami-cityscape-strand
atlantis-nassau-bahamas-cruise
roomservice-pizza-cruise-karibien
cruise-bassetterre-stkitts
familie-sup-karibien-cruise
marine-show-utflukt-nassau-cruise

Tidenes høstferie! Ta med familien på et fantastisk cruise i Karibien med ett av verdens største cruiseskip, Allure of the Seas. Bestiller du senest 30. juni cruiser barn nesten gratis, og dermed blir prisen på totalpakken inkludert fly fra Stavanger veldig god! 

Priseksempel | Cruise i Karibien i høstferien, avreise 5. oktober: 

Fly Stavanger - Miami t/r, 1 natt på hotell i Fort Lauderdale før avreise, 7 netters cruise med flotte Allure of the Seas fra Fort Lauderdale til Østlige Karibien. Husk at helpensjon om bord, underholdning, barneklubber, de fleste aktiviteter samt tips er inkludert i prisen!

Fra 66.895,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar med havutsikt

  • Fly Stavanger - Miami t/r (SK/UA - VVSWW), bagasje inkl.
  • 1 overnatting på 3 - stjerners Rodeway Inn Suites Airport Cruiseport, frokost inkl. 
  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonell
  • Alle kjente skatter og avgifter

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Eventuelle rabatter er trukket fra. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Kontakt oss for mer informasjon og bestilling.

Cruise - en fantastisk familieferie

Å reise på cruise med barn gir en knallfin ferie for hele familien. Man er sammen på ett luksuriøst "hotell" med fantastiske fasiliteter mens man reiser fra den ene flotte destinasjonen til den andre. Vi anbefaler gjerne ett av de store skipene hvor aktivitetstilbudet er stort for både store og små - her er det show og underholdning av topp kvalitet med blant annet flotte parader med besøk av de morsomme figurene fra Dreamworks.

Aktivitetstilbudet er helt utrolig, om bord finner du f.eks. surfesimulator, zipline, skøytebane, basketballbane, basseng og "vannpark", sklier, og barneklubber for barn i alle aldre (inkludert i prisen). Og når du er i land på fantastiske destinasjoner er det alltid morsomme utflukter som er spesielt tilpasset for dere som reiser med barn. Svøm med delfiner, reis på fisketur, ta en dag på en strand med "lekepark" for barna, ta en joggetur, reis på shopping, snorkle, seile eller masse annen moro - utvalget er kjempestort.

Er du på cruise er helpensjon om bord inkludert i prisen, og du kan velge mellom flere forskjellige spisesteder, alle med egne menyer for barna. Is, så mye man vil ha, er også inkludert. Personalet om bord er fantastisk flinke med barn, og gjør alt for at både store og små skal ha hyggelige måltider. For å gjøre ferien ennå mer avslappende og enkel anbefaler vi deg en all inklusive pakke hvor også drikkevarer og wifi er inkludert. 

Et cruise kan også veldig enkelt kombineres med ett opphold på "land" i for- og/eller etterkant av cruiset. Til familier må for eksempel kombinasjonen Florida med sine mange morsomme temaparker og cruise i Karibien være den perfekte ferien!  

Reiserute, Allure of the Seas med avreise 6. oktober: Fort Lauderdale, Florida - til sjøs - til sjøs - Basseterre, St. Kitts - San Juan, Puerto Rico - til sjøs - Nassau, Bahamas - Fort Lauderdale, Florida

Reis på cruise med verdens største cruiseskip i Karibien: 

Lukk »

Søk reise