Skip to main content

Cruise fra Galveston med Allure of the Seas i Karibien

cruise-allure_of_the_seas-solnedgang
cruise-karibien-allure_of_the_seas-cafe_promenade
cruise-karibien-allure_of_the_seas-central_park
cruise-allure_of_the_seas-isshow
cruise-karibien-allure_of_the_seas-royal_promenade
cruise-allure_of_the_seas-sklie-ultimate_abyss
cruise-karibien-allure_of_the_seas-solarium
cruise-royal_caribbean-splashawaybay-badeomrade-barn
cruise-karibien-allure_of_the_seas-surfrider
cruise-allure_of_the_seas
cruise-allure_of_the_seas-playmakers-sportsbar-hamburger
ungdom-venner-cruise
venner-bar-cruise-allure

Cruise i Karibien med Allure of the Seas fra Galveston! Opplev sol, vakre hvite strender, spennende destinasjoner og det spektakulære skipet Allure of the Seas. Reis på cruise med et av verdens største cruiseskip, og helt enestående hva cruiseskip angår, med fasiliteter som er helt utrolige. Skipet seiler fra Galveston i Texas ut på cruise i Karibien til og med oktober 2023. Kombiner gjerne cruiset med noen dager i Galveston eller nærliggende Houston. Royal Caribbean åpnet sin nye cruiseterminal i Galveston inovember 2022. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede. 

Bestill senest 30. juni og få 30% rabatt på cruise med Royal Caribbean. 

Avreise 1. oktober (høstferie uke 40), 7 netter:  
Reiserute: Galveston, Texas - til sjøs - til sjøs - Roatan, Honduras - Puerto Costa Maya, Mexico - Cozumel, Mexico - til sjøs - Galveston, Texas
Fra 11.905,- pr. person i innvendig lugar
Fra 13.905,- pr. person i balkonglugar med havutsikt
Fra 28.620,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i innvendig lugar

Fra 32.615,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar med havutsikt

Prisene inkluderer: 

  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonell
  • Alle kjente skatter og avgifter

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang, noen har lavere priser, andre har høyere priser. Eventuelle rabatter er trukket fra i priseksemplene ovenfor.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Frister det med et cruise i Karibien med Allure of the Seas? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Cruise med Allure of the Seas fra Galveston
Sammen med søsterskipene Oasis of the Seas, Harmony of the Seas og Symphony of the Seas er Allure of the Seas ett av verdens største cruiseskip. Allure of the Seas er Royal Caribbean's mest dekorerte skip, og har faktisk vunnet flere priser enn noe annet cruiseskip i hele verden! Skipet har reiseruter med varierende reiselengder i vestlige Karibien med avreise fra Royal Caribbeans nye terminal i Galveston. Vi finner den som passer for deg.  

Noen av tilbudene du finner ombord er: Central Park, Boardwalk, AquaTheater, Broadway-showet Mamma Mia!, den første restauranten til sjøs av Jamies restaurantkjede Jamies Italian og den første karusellen som finnes til havs! Her finner du 7 ”nabolag”, blant annet Central Park med et ekte utendørs miljø, og Boardwalk med verdens første karusell til havs. 4 høydepunkter om bord er:

  • Den fantastiske musikalen Mamma Mia
  • Boardwalk-området inspirert av moloene langs den engelske kysten og fornøyelsesparker som Coney Island med tilbud og moro for hele familien
  • AquaTheatre bakerst på skipet hvor du på dagtid kan kose deg på en solseng ved bassenget og på kveldstid kan du se på spektakulære vannshow med lys og musikk, samt akrobatikk, teater, synkronsvømming og vannballett
  • Området Central Park® i sentrum av skipet - her har Royal Caribbean skapt et ekte utendørs miljø med åpne plasser, frodige tropiske områder, stille gangveier, uteservering, butikker, kunstgalleri, konserter og gateunderholdning.  

Nyt de fantastiske fasilitetene om bord, og nyt Karibiens sol, hav og fantastiske strender. Vi anbefaler at du utvider ferien med noen dager i Florida, og hjelper deg selvsagt med bestilling av fly, hotell og ev. leiebil.

Costa Maya, Mexico. Foto: Royal Caribbean

Cozumel, Mexico. Foto: Royal Caribbean

Galveston Island historic Pleasure Pier ved Mexico-gulfen. Foto: AdobeStock

Lukk »