Skip to main content

Cruise Kapp Verde og Kanariøyene med PONANT | Bennett Ferie

fisker-strand-kapp_verde
par-dekk-austral-yacht
hus-las_palmas-gran_canaria
veggmaleri-mindelo-sao_vicente-kapp_verde
las-canteras-strand-las-palmas
fargerike-hus-alfama-lisboa
yacht-austra-belem-portugal
funchal-madeira-portugal
kyst-madeira-portugal
fisherman_mosque-dakar-senegal
strand-dakar-senegal

Bli med på et luksuriøst cruise med PONANT fra Dakar i Senegal til Lisboa i Portugal. Underveis besøker du Kapp Verde, Kanariøyene og Madeira; en reiserute med mye flott natur, kultur og tradisjoner. Cruise 7. - 17. april 2021 om bord på L’Austral.

Reiseforslag | 10 netters cruise "Cape Verde and Canary Islands" med PONANT's L’Austral, 7. - 17. april 2021:

Cruisets reiserute: Dakar, Senegal - til sjøs - Praia, Cape Verde - Mindelo, Sao Vicente, Cape Verde - til sjøs - Las Palmas, Gran Canaria, Spania - Arrecife, Lanzarote, Spania - Funchal, Madeira, Portugal - til sjøs - Lisboa, Portugal

Fra EUR 3.300 (ca NOK 36.700,-)

 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
 • 7 netters cruise i Deluxe stateroom 
  • Premium sengetøy og lugarfasiliteter
  • Roomservice
 • Helpensjon om bord; gourmetmat basert på lokale råvarer
 • Alt drikke om bord, inkludert alkoholholdige drikker, brus, kaffe, te og flaskevann (med unntak av noen eksklusive merker)
 • Wifi
 • Underholdning og aktiviteter om bord
 • Alle kjente skatter og avgifter

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt med våre reiseeksperter

Cruise med PONANT - Kapp Verde og Kanariøyene

I Kapp Verde besøker du Santiago, den mest befolkede og også den mest afrikanske øygruppen. Lenger mot nord kommer du til São Vicente og besøker Mindelo, den kulturelle hovedstaden på Kapp Verde, fødestedet til den berømte sangen av morna, Cesaria Évora.

På Las Palmas, på øya Gran Canaria må du ikke gå glipp av sjansen til å vandre gjennom gatene i den historiske bydelen Vegueta, rik på arkitektoniske skatter inkludert katedralen Santa Ana.

Besøk Madeira, øya for den evige våren. De livlige gatene i Funchal, det gamle distriktet, så vel som den fantastiske botaniske hagen som ligger på byens høyder, vil ikke glede deg.

Din reise ender i Lisboa. Denne byen med sin nostalgiske sjarm har en unik personlighet, en blanding av trikker, museer og verneverdige bygninger. Vel verdt å ha ett par ekstra overnattinger før du flyr hjem. 

PONANT 

Et fransk rederi som kjennetegnes av varm og intim atmosfære, luksusfasiliteter og service, velutvalgte seilinger – til unike bortgjemte havner så vel som til de store kjente, og en dypt forankret sjøfartstradisjon. Deres 12 skip er bevisst designet for å ønske et begrenset antall gjester velkommen om bord, og har blant verdens yngste flåter. PONANT har mindre yachts og skip som seiler til unike destinasjoner over hele verden. De er opptatte av miljøet og har i tillegg til en rekke egne miljøtiltak ett fond som støtter tiltak for å beskytte havet og de arktiske områdene. 

Dagene om bord; med så få lugarer på hvert skip blir atmosfæren intim og unik. Innredningen er moderne og varm med lekkert tidsriktig interiør. Du har basseng og soldekk, butikk, spa, trimrom, lounger, teater, bibliotek og fotohjørne. Lugarene er romslige med komfortable senger, romslig garderobe og delikat innredning og alle lugaren har balkong. Den kulinariske franske arven ivaretas på beste måte av skipets franske Chef. Han går selv, der det er mulig, på leting etter de beste råvarene på de ulike destinasjonene, og handler inn frisk frukt, grønnsaker og sjømat. Med franskinspirert gastronomi kreeres fantastiske retter, etterfulgt av vellagrede oster, akkompagnert av utsøkte grand cru viner. Hvert måltid er en fest for øyet og smaksløkene. Alle skipene har to restauranter. Du bestemmer selv hvor og når du vil spise. Det er ingen faste tider for måltidene, og man har heller ikke samme bord hver kveld. Uansett hvilket cruise eller skip du velger vil du alltid oppleve det høye servicenivået som rederiet er kjent for. Fra det øyeblikk du går om bord og gjennom hele cruiset, er drikke inkludert – hele dagen. 

PONANT har mange fantastiske reiseruter verden rundt, fra spennende ekspedisjoner i kalde Arktiske farvann til fantastiske cruise i Karibien og det Indiske hav. PONANT er cruise med det lille ekstra. Spør oss om mulighetene!

L'Austral utenfor Lisboa. Foto: Philip Plisson, PONANT

Kapp Verde. Foto: Fotolia

Lukk »

Søk reise