Skip to main content

Norwegian Cruise Line i Middelhavet

Roma. Foto: NCL
Opplev Firenze
Eksotiske drinker inkludert. Foto: NCL
Par på dekk. Foto: NCL

Anerkjente Norwegian Cruise Line har en rekke cruise verden rundt med sine nye og flotte skip. Bli f. eks. med på et Middelhavscruise med Norwegian Epic fra Barcelona til det Vestlige Middelhavet. På denne seilingen får du med deg spirene på Gaudis flotte katedral i Barcelona og gamle bibliotek og Colosseum i Roma.

Middelhavet har mye å by på - og hvorfor ikke oppleve det om bord på Norwegian Epic? Få med deg de store byene Barcelona og Roma med alle sine severdigheter, og for ikke å glemme de litt mindre "stoppestedene", pittoreske og vakre Cannes og Mallorca. I mellom stoppene nyter du livet om bord med enestående underholdning og mat. 

Norwegian Cruise Line er et anerkjent og familievennlig cruiserederi med flotte og moderne skip med masse fasiliteter. I tillegg til helpensjon, underholdning og de fleste aktiviteter er nå også en all inklusive drikkepakke og tips til personalet inkludert i prisen, slik at det blir "all inklusive cruising". Enkelt og behagelig!  

I tillegg til cruiset nevnt i dette reiseforslaget har NCL en rekke andre seilinger i Middelhavet og andre deler av verden. Vi hjelper deg å finne det cruiset som passer for deg! Se også eksempel på en seiling med Norwegian Epic i Karibien

Aktuelle kampanjetilbud: 

Bestill ditt cruise senest 31. august og få opp til 500 Dollar til bruk om bord, jo bedre lugar, jo mer lommepenger får du. Tilbudet gjelder ved bestilling av alle cruise med varighet 5 netter eller mer (med unntak av cruise med Norwegian Joy og spesielle "Just cruise" priser). 

Inkludert i reiseforslaget:  

7 netters cruise med Norwegian Epic fra Barcelona. Cruiset har avganger i perioden 22. april - 28. oktober 2018. Vårt priseksempel gjelder seilingen 2. september. 

Cruisets reiserute: Barcelona - til sjøs - Napoli - Roma (Civitavecchia) - Firenze/Pisa (Livorno) - Cannes - Palma de Mallorca - Barcelona

Fra 12.140,- (EUR 1.279,-) i innvendig lugar

Fra 14.700,- (EUR 1.549,-) i balkonglugar

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Et variert utvalg drikkevarer (også kjente og mer eksklusive merker) inkludert i cruiseprisen. Tilgjengelig i alle barer, salonger og spisesteder under hele cruiset
  • Lavazza spesialkaffe inkludert
  • Tips til lugar- og restaurantpersonalet om bord

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Se andre reiseforslag med Norwegian Cruise Line: 

- Nye Norwegian Bliss i Alaska og Karibien 2018 - 2019

- Norwegian Cruise Line i Karibien vinter 2018 - 2019

- Populære cruise med Norwegian Spirit i Europa sommer 2019

- Om Norwegian Cruise Line og aktuelle tilbudskampanjer 

Lukk »

Søk reise