Skip to main content

Azamara Cruises - opplev mer på cruise

Pooldeck. Foto: Azamara
Azamara Journey i Geirangerfjorden
Azamara skip utenfor Cannes. Foto: Azamara
Lugar med veranda. Foto: Azamara
Flotte omgivelser om bord. Foto: Azamara
Barcelona
Palamos, Costa Blanca
Valencia
St. Tropez
St. Tropez

"Experience More" - reis på cruise med Azamara Club Cruises sine tre skip på fantastiske cruise verden over og få med en av to opplevelsespakker på utvalgte seilinger i 2018 og 2019. Avhengig av lugarkategori inngår pakkene "Enjoyment" eller "Indulgence".  "lommepenger" til bruk på uflukter, samt spabehandlinger, ubegrenset WiFi, oppgradert drikkepakke og mer. 

"Enjoyment" pakke inkludert ved bestilling av innvendig eller utvendig lugar

Bestill innvendig eller utvendig lugar senest 31. august og få en "Enjoyment" pakke inkludert på utvalgte cruise i 2018 og 2019 - "Enjoyment" har en verdi på ca. 11.600,- og inkluderer: $500 i "lommepenger" til bruk på utflukter, ubegrenset WiFi for to enheter, "Premium" drikkepakke for to, $200 i "lommepenger" til bruk på spabehandlinger. En pakke per lugar.

"Indulgence" pakke inkludert ved bestilling av veranda lugar eller suite

Bestill en veranda lugar eller en suite senest 31. august og få en "Indulgence" pakke inkludert på utvalgte cruise i 2018 og 2019. "Indulgence" har en verdi på ca. 16.700,- og inkluderer: $700 i "lommepenger" til bruk på utflukter, ubegrenset WiFi for to enheter, "Ultimate" drikkepakke for to, $250 i "lommepenger" til bruk på spabehandlinger, to poser med klær til vask i løpet av seilingen, spesialitetsrestauranten "Chef´s Table" for to. En pakke per lugar.

Om Azamara Cruises

Azamara Cruises er den minste medlemmen av "RCCL-familien" og har to mindre, klassiske skip som hver tar i underkant av 700 passasjerer; Azamara Journey og Azamara Quest. I august 2018 kommer skip nummer 3, nye Azamara Pursuit. Det er en avslappende og intim atmosfære om bord, skipene er meget elegante og det finnes for eksempel butlerservice og SPA-avdeling om bord. Rederiet har fokus på spennende reiseruter og destinasjoner, mat, vin, velvære og god service. Med mindre skip kan du besøke de små havnene som er utilgjengelige for de større skipene, og ofte ligger skipene som et hotell på spennende steder over natten.

Azamara Club Cruises ønsker alltid å levere enestående service og fantastisk mat, kombinert med reiseruter til spennende destinasjoner over hele verden. Azamara Club Cruises henvender seg til den erfarne og kresne cruisegjester som setter større pris på god service, kvalitet og spennende destinasjoner, kultur og opplevelser enn at skipet nødvendigvis har en rekke spektakulære aktivitetstilbud. 

Priseksempel og reiseforslag:   

Eks. Dalmatia og Amalfikysten, 7 netters cruise med nyeste skipet, Azamara Pursuit, fra Venezia til Roma med avreise 28. september 2019, avgang med opplevelsespakke 

Cruisets reiserute: Venezia, Italia - Koper, Slovenia - Sibenik, Kroatia - Kotor, Montenegro - Korfu, Hellas - Taormina, Sicilia - Amalfi, Italia - Roma, Italia

Fra 23.660,- (innvendig lugar, med "Enjoyment" pakke inkludert

Fra 31.080,- (Veranda lugar, med "Indulgence" pakke inkludert)

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • 7 netters cruise i ønsket type lugar
  • "Opplevelsespakke" om bord, ved bestilling av utvalgte avganger senest 31. august 
  • Helpensjon om bord
  • Drikke om bord 
  • Aktiviteter og underholdning om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for flyreise t/r, singel lugar, høyere lugarkategori og ev. valgte utflukter. Tillegg for ev. ekstra overnattinger i for- og/eller etterkant av cruiset.  

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Ønsker du en spesiell nyttårsfeiring? Feire nyttår i Rio om bord på nye Azamara Pursuit! 

Opplev Karibien med Azamara Cruises. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Det er mange avganger å velge mellom. Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Lukk »

Søk reise