Skip to main content

Azamara Cruises - få rabatt eller lommepenger til bruk om bord

Pooldeck. Foto: Azamara
Azamara skip utenfor Cannes. Foto: Azamara
Lugar med veranda. Foto: Azamara
Flotte omgivelser om bord. Foto: Azamara
Barcelona
Palamos, Costa Blanca
Valencia
St. Tropez
St. Tropez

Save or Spend! Bestill ditt cruise med Azamara Cruises senest 31. mai og velg mellom å få opp til hele 23.238,- pr. lugar i rabatt på bestillingen eller tilsvarende beløp, opp til USD 3.000,- til bruk om bord på utvalgte avganger med Azamara Cruises 3 skip. Spør oss - vi har oversikten over avgangene! 

Innvendig/utvendig lugar gir 3.873,- pr. person i rabatt eller USD 500 pr. person til bruk om bord.
Veranda gir 7.746,- pr. person rabatt eller USD 1000 pr. person til bruk om bord.
Suite gir 11.619,- pr. person i rabatt eller USD 1500 pr. person til bruk om bord. 

Velger du å få lommepenger til bruk om bord kan dette så fall benyttes til spennende utflukter i land, herlige spabehandlinger, middager i skipets spesialitetsrestauranter Prime C eller Aqua Lina eller shopping ombord. 

Azamara Cruises er den minste medlemmen av "RCCL-familien" og har to mindre, klassiske skip som hver tar i underkant av 700 passasjerer; Azamara Journey og Azamara Quest. I august 2018 kommer skip nummer 3, nye Azamara Pursuit. Det er en avslappende og intim atmosfære om bord, skipene er meget elegante og det finnes for eksempel butlerservice og SPA-avdeling om bord. Rederiet har fokus på spennende reiseruter og destinasjoner, mat, vin, velvære og god service. Med mindre skip kan du besøke de små havnene som er utilgjengelige for de større skipene, og ofte ligger skipene som et hotell på spennende steder over natten.

Azamara Club Cruises ønsker alltid å levere enestående service og fantastisk mat, kombinert med reiseruter til spennende destinasjoner over hele verden. Azamara Club Cruises henvender seg til den erfarne og kresne cruisegjester som setter større pris på god service, kvalitet og spennende destinasjoner, kultur og opplevelser enn at skipet nødvendigvis har en rekke spektakulære aktivitetstilbud. 

Inkludert i reiseforslaget:  

Eks. 8 netters cruise med Azamara Journey fra Lisboa til Barcelona med avreise 3. mai 2019 - avgang med rabatt (eller lommepenger til bruk om bord).

Cruisets reiserute: Lisboa - Portimao - Gibraltar - Malaga - Valencia - Valencia - Palma de Mallorca - Mahon (Menorca) - Barcelona

FRA 18.029,- (allerede fratrukket rabatt på 3.873,-)

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • 7 netters cruise i innvendig lugar 
  • Helpensjon om bord
  • Drikke om bord 
  • Aktiviteter og underholdning om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for flyreise t/r, singel lugar, høyere lugarkategori og ev. valgte utflukter. Tillegg for ev. ekstra overnattinger i for- og/eller etterkant av cruiset.  

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Ønsker du en spesiell nyttårsfeiring? Feire nyttår i Rio om bord på nye Azamara Pursuit! 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Det er mange avganger å velge mellom. Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Lukk »

Søk reise