Skip to main content

Disney, cruise og palmesus for hele familien

Familiemoro. Foto: RCCL

En ferie full av moro og spenning i solskinnsstaten Florida, kombinert med cruise i paradisiske Karibien, er familieferien som inneholder alt. 

Barn cruiser nesten gratis

Ta barna med på cruise nesten gratis, bestill senest 31. juli og barn opp til 12 år som deler lugar med to fullt betalende voksne betaler kun skatter, avgifter og tips. Gjelder i seilperioden 1. september 2018 - 31. mai 2019 på 4 netters seilinger eller lengre i Europa, Bahamas, Bermuda, Hawaii, Canada, Costal og Karibien. Gjelder ikke for seilinger som går over påske, jul og nyttår, samt i perioden 15.-18. februar 2019 og 16.-30. mars 2019.

60% rabatt for gjest nr. 2 i lugaren

Bestill ditt cruise mellom 3. og 31. juli og få 60% rabatt på cruiseprisen for gjest nr. 2 i lugaren. Gjelder alle cruise i Karibien. Dette tilbudet kan kombineres med kampanjen "Barn cruiser nesten gratis", så her kan du ta med familien på en drømmeferie til fantastiske priser på ett av RCCL's skip!

Cruise i Karibien og temaparker i Florida

Med fire overnattinger i Orlando kan dere rekke å oppleve både lekne Disneyworld, Universal Studios og Seaworld, og det spennende Epcotsenteret. Eller gjøre noen skikkelige kupp i en av de mange outlets og shoppingmalls.

Etter noen dager med opplevelsesrik sightseeing og mange nye inntrykk, er det på tide med lek og avslapping på cruise med flotte Oasis of the Seas.

Her finnes fantastiske fasiliteter som hele familien vil elske. Underholdning av topp kvalitet, et hav av aktivitetsmuligheter og super service. Og dere får oppleve de eksotiske øyene og det de har å tilby.

Inkludert i reiseforslaget:  

Fly Oslo – Orlando t/r, bo 4 netter på hotell el. leilighet i Orlando, 7 netters cruise med Oasis of the Seas, skipet har avgang fra Port Canaveral. Priseksemplet gjelder fly 26. september - 7. oktober og cruise 30. september (Høstferie uke 40). Ev. kampanjerabatter er fratrukket. 

Cruisets reiserute: Port Canaveral, Florida - til sjøs - Labadee, Haiti - Falmouth, Jamaica - til sjøs - Cozumel, Mexico - til sjøs - Port Canaveral, Florida

Fra 41.205,-

  • Pris for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) som reiser sammen
  • Fly Oslo – Orlando t/r (LH - LLWW), bagasje inkl.
  • 4 overnattinger i Orlando, ingen måltider inkl.(3000,-)
  • 7 netters cruise i innvendig lugar  
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonell
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for ekstra netter, singelrom, dobbeltrom og oppgradering.

Prisforslaget gjelder på de gitte datoene og overnattingssted/cruise.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Lukk »

Søk reise

Kart