Skip to main content

Disney, cruise og palmesus for hele familien

Familiemoro. Foto: RCCL

En ferie full av moro og spenning i solskinnsstaten Florida, kombinert med cruise i paradisiske Karibien, er familieferien som inneholder alt. 

Akkurat nå er det ekstra gunstig å bestille neste års familieeventyr med Royal Caribbean. Nå cruiser nemlig barn under 12 år gratis i Karibien, og betaler med dette kun skatter og avgifter når de deler en lugar med to fullt betalende gjester. Kampanjen gjelder inntil 2 barn per lugar med avreise fra 1. september 2018 til 31. mai 2019, med visse unntak. Bestillingsperiode: 1. - 31. mai 2018.

Med fire overnattinger i Orlando kan dere rekke å oppleve både lekne Disneyworld, Universal Studios og Seaworld, og det spennende Epcotsenteret. Eller gjøre noen skikkelige kupp i en av de mange outlets og shoppingmalls.

Etter noen dager med opplevelsesrik sightseeing og mange nye inntrykk, er det på tide med lek og avslapping på cruise med flotte Oasis of the Seas.

Her finnes fantastiske fasiliteter som hele familien vil elske. Underholdning av topp kvalitet, et hav av aktivitetsmuligheter og super service. Og dere får oppleve de eksotiske øyene og det de har å tilby.

Inkludert i reiseforslaget:  

Fly Oslo – Orlando t/r, bo 4 netter på hotell el. leilighet i Orlando, 7 netters cruise med Oasis of the Seas, skipet har avgang fra Port Canaveral. Priseksemplet gjelder fly 26. september - 7. oktober og cruise 30. september (Høstferie uke 40). Ev. kampanjerabatter er fratrukket. 

Cruisets reiserute: Port Canaveral, Florida - til sjøs - Labadee, Haiti - Falmouth, Jamaica - til sjøs - Cozumel, Mexico - til sjøs - Port Canaveral, Florida

FRA 42.500,-

  • Pris for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) som reiser sammen
  • Fly Oslo – Orlando t/r (SK/UA - LLSSS)
  • 4 overnattinger i Orlando, ingen måltider inkl.(3000,-)
  • 7 netters cruise i balkonglugar med utsikt mot boardwalk  
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonell
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for ekstra netter, singelrom, dobbeltrom og oppgradering.

Prisforslaget gjelder på de gitte datoene og overnattingssted/cruise.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Lukk »

Søk reise

Kart