Skip to main content

Flotte Harmony of the Seas i Karibien

Harmony of the Seas - vannsklie over Central Park. Foto: RCCL

På et cruise i Karibien kan man kose seg og nyte livet i flotte omgivelser. Som en ekstra bonus kan du nyte livet om bord på spektakulære Harmony of the Seas. Harmony er nytt (2016) og flott, et av verdens største cruiseskip, og helt enestående hva cruiseskip angår, med utrolige fasiliteter. Du ferierer ombord på en omreisende luksusby!

Fra kun 6.995,- i innvendig lugar og 8.995,- i balkonglugar

Knallgode priser, fra kun 6.995,- pr. person i innvendig lugar og fra kun 8.995,- i balkonglugar på cruise med Harmony of the Seas i Karibien høsten og vinteren 2018 - 2019! Utvalgte avganger, begrenset antall. Løp og kjøp!

Barn cruiser nesten gratis

Ta barna med på cruise nesten gratis, bestill senest 30. juni og barn opp til 12 år som deler lugar med to fullt betalende voksne betaler kun skatter, avgifter og tips. Gjelder i seilperioden 1. september 2018 - 31. mai 2019 på 4 netters seilinger eller lengre i Europa, Bahamas, Bermuda, Hawaii, Canada, Costal og Karibien. Gjelder ikke for seilinger som går over påske, jul og nyttår, samt i perioden 15.-18. februar 2019 og 16.-30. mars 2019.

60% rabatt for gjest nr. 2 i lugaren

Bestill ditt cruise mellom 3. og 31. juli og få 60% rabatt på cruiseprisen for gjest nr. 2 i lugaren. Gjelder alle cruise i Karibien. Dette tilbudet kan kombineres med kampanjen "Barn cruiser nesten gratis", så her kan du ta med familien på en drømmeferie til fantastiske priser på ett av RCCL's skip!

10.000,- i venn- og familierabatt i Karibien 2018 og 2019

Nå får man 10.000,- i venn- og familierabatt på cruise i Karibien i perioden juli 2018 til og med mars 2019. Gjelder når man booker minst 10 personer på samme seiling, og ved bestilling senest 31. juli.

På cruise med Harmony of the Seas

Skipet er som en fornøyelsespark med aktiviteter som rutsjebane over 10 dekk, surfesimulator, Zipline, klatrevegg, skøytebane, treningssenter, et fantastisk SPA og mye mer.

Du kan velge mellom mer en 20 restauranter hvor nye smaker kan testes ut hver dag, de fleste er inkludert i cruiseprisen og på andre kan man betale en liten avgift for å få det ekstra lille ekstra. Du finner blant annet egen Jamie Oliver- og Johnny Rockets restaurant i tillegg til en egen Starbucks. 

Nyt ferien med de fantastiske fasilitetene om bord - og gjør landhugg på vakre karibiske øyer hvor du kan kose deg i solen på hvite strender eller være med på en av de mange utfluktene som tilbys. 

Vi anbefaler at du utvider ferien med noen dager i Florida, og hjelper deg med bestilling av fly, hotell og ev. leiebil. 

Se reiseforslag i Karibien med de 3 andre flotte skipene i Oasis - klassen:

Priseksempel med avreise 22. september, vestlig rute:   

7 netters cruise med spektakulære Harmony of the Seas med avreise fra Fort Lauderdale. Annenhver uke østlige og vestlige Karibien.

Vårt priseksempel gjelder avreise 22. september, vestlig rute. Ev. rabatter er fratrukket. 

Vestlig rute: Fort Lauderdale, Florida - til sjøs - Labadee, Haiti - Falmouth, Jamaica - til sjøs - Cozumel, Mexico - til sjøs - Fort Lauderdale

Østlig rute: Fort Lauderdale, Floida - Nassau, Bahamas - til sjøs - Charlotte Amalie, St. Thomas - Philipsburg, St. Maarten - 2 dager til sjøs - Fort Lauderdale, Florida

Fra 6.995,- (innvendig lugar)

Fra 8.995,- (balkonglugar med utsikt mot Central Park eller Boardwalk)

Fra 22.230,- (2 voksne og 2 barn under 12 år i innvendig lugar - Kids sail free tilbud)

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar der hvor annet ikke er spesifisert
  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Lukk »

Søk reise