Skip to main content

Cruise fra San Juan til sørlige Karibien

Snorkling på Barbados. Foto: RCCL
Herlig strand på Aruba
Flowrider, Freedom of the Seas. Foto: RCCL
Bassengområde, Freedom of the Seas. Foto: RCCL
Balkonglugar, Freedom of the Seas. Foto: RCCL
Klatrevegg, Freedom of the Seas. Foto: RCCL
Freedom of the Seas. Foto: RCCL
St. John. Foto: RCCL
St. Lucia. Foto: RCCL
St. Maarten. Foto: RCCL

Gå om bord i flotte Freedom of the Seas og skap minner for livet! Cruiseskipet tar deg trygt fra havn til havn mens du nyter det fantastisk brede utvalget av fasiliteter, aktiviteter og underholdning om bord. Det store tilbudet om bord gjør at tiden til sjøs blir like fantastisk og like mye en del av opplevelsen som når du er i land på de spennende og vakre destinasjonene i det Sørlige Karibien.

Barn cruiser nesten gratis

Ta barna med på cruise nesten gratis, bestill senest 31. juli og barn opp til 12 år som deler lugar med to fullt betalende voksne betaler kun skatter, avgifter og tips. Gjelder i seilperioden 1. september 2018 - 31. mai 2019 på 4 netters seilinger eller lengre i Europa, Bahamas, Bermuda, Hawaii, Canada, Costal og Karibien. Gjelder ikke for seilinger som går over påske, jul og nyttår, samt i perioden 15.-18. februar 2019 og 16.-30. mars 2019.

60% rabatt for gjest nr. 2 i lugaren

Bestill ditt cruise mellom 3. og 31. juli og få 60% rabatt på cruiseprisen for gjest nr. 2 i lugaren. Gjelder alle cruise i Karibien. Dette tilbudet kan kombineres med kampanjen "Barn cruiser nesten gratis", så her kan du ta med familien på en drømmeferie til fantastiske priser på ett av RCCL's skip!

10.000,- i venn- og familierabatt i Karibien 2018 og 2019

Nå får man 10.000,- i venn- og familierabatt på cruise i Karibien i perioden juli 2018 til og med mars 2019. Gjelder når man booker minst 10 personer på samme seiling og ved bestilling senest 31. juli 2018.

Cruise med Freedom of the Seas i Sørlige Karibien

I Karibien kan du nyte kritthvite strender, svaiende palmer og krystallklart vann. Få med deg alt dette paradiset har å by på av kultur, mat og storslåtte severdigheter. Opplev de karibiske øyer - fra havn til havn med Royal Caribbean®. Den sørlige delen av Karibien, med destinasjoner som Aruba, Curacao, Barbados og St. Lucia regnes for å ha det beste klimaet, og er derfor ekstra anbefalt om du sikter deg inn på et cruise i den klassiske regnperioden og lavsesongen. I de sørlige delene av Karibien er klimaet tørt året rundt og risikoen for regn er veldig liten. 

Royal Caribbean® har flere skip og reiseruter som seiler ut fra San Juan, Puerto Rico. Sesongen 2018 - 2019 seiler skipene Jewel-, Freedom-, og Navigator of the Seas forskjellige reiseruter, til den ene destinasjonen vakrere enn den andre. 

Royal Caribbean tilbyr innovative skip fulle av aktiviteter og er det perfekte valg for familier og aktive par. Skipene byr på meget høyt servicenivå, fantastiske gastronomiske opplevelser og prisbelønnet underholdning – blant annet i samarbeid med Dreamworks. 

Ta kontakt så skreddersyr vi din cruiseferie med cruise, fly og hotell! 

Inkludert i reiseforslaget:  

7 netters cruise med Freedom of the Seas i sørlige Karibien. Skipet seiler 2 forskjellige ruter i Sørlige Karibien i perioden 12. mai 2018 - 28. april 2019. 

Vårt priseksempel gjelder cruise med avreise 22. september, rute 2.  

Cruisets reiserute, rute 1: San Juan, Puerto Rico - Philipsburg, Saint Maarten - Basseterre, Saint Kitts og Nevis - Saint John's, Antigua - Castries, St. Lucia - Bridgetown, Barbados - til sjøs - San Juan, Puerto Rico

Cruisets reiserute, rute 2: San Juan, Puerto Rico - til sjøs - Willemstadt, Curacao - Oranjestad, Aruba - til sjøs - Basseterre, Saint Kitts og Nevis - Charlotte Amalie, Saint Thomas - San Juan, Puerto Rico

Fra 5.900,-

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • 7 netters cruise i uspesifisert innvendig lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonell
  • Alle kjente skatter og avgifter 

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Lukk »

Søk reise

Kart