Skip to main content

Allure of the Seas i Karibien, fra kun 5.695,-

Vakre Allure of the Seas. Foto: RCCL
Royal Promenade - gågaten om bord. Foto: RCCL
Central Park - skipets rolige, grønne område. Foto: RCCL
Romservice på lugaren. Foto: RCCL
Royal Promenade - gågaten om bord. Foto: RCCL
Solarium på Allure of the Seas. Foto: RCCL
Allure of the Seas seiler inn i solnedgangen. Foto: RCCL
På en deilig strand i Karibien. Foto: RCCL
På snorkle-utflukt. Foto: RCCL

Anbefales på det sterkeste! På et cruise i Karibien kan man virkelig kose seg, og hvorfor ikke gjøre det om bord på det spektakulære og fantastiske skipet Allure of the Seas? Allure er et av verdens største cruiseskip, og helt enestående hva cruiseskip angår, med fasiliteter som er helt utrolige. Nå er det kjempegode priser og mange tilbud på drømmecruise i Karibien - vi finner det beste tilbudet for deg! 

Fra kun 5.695,- i innvendig lugar og 8.995,- i balkonglugar

Knallgode priser, fra kun ca 5.695,- pr. person i innvendig lugar (kun en avgang, 6 netter med avreise 5. november fra 5.695,-, andre avganger fra kun ca 6.995,-) og fra kun ca 8.995,- i balkonglugar på cruise med Allure of the Seas i Karibien vinteren 2018 - 2019! Utvalgte avganger, begrenset antall. Løp og kjøp!

Barn cruiser nesten gratis

Ta barna med på cruise nesten gratis, bestill senest 31. juli og barn opp til 12 år som deler lugar med to fullt betalende voksne betaler kun skatter, avgifter og tips. Gjelder i seilperioden 1. september 2018 - 31. mai 2019 på 4 netters seilinger eller lengre i Europa, Bahamas, Bermuda, Hawaii, Canada, Costal og Karibien. Gjelder ikke for seilinger som går over påske, jul og nyttår, samt i perioden 15.-18. februar 2019 og 16.-30. mars 2019.

60% rabatt for gjest nr. 2 i lugaren

Bestill ditt cruise mellom 3. og 31. juli og få 60% rabatt på cruiseprisen for gjest nr. 2 i lugaren. Gjelder alle cruise i Karibien. Dette tilbudet kan kombineres med kampanjen "Barn cruiser nesten gratis", så her kan du ta med familien på en drømmeferie til fantastiske priser på ett av RCCL's skip!

10.000,- i venn- og familierabatt i Karibien 2018 og 2019

Nå får man 10.000,- i venn- og familierabatt på cruise i Karibien i perioden juli 2018 til og med mars 2019. Gjelder når man booker minst 10 personer på samme seiling, og ved bestilling senest 31. juli.

Allure of the Seas

Sammen med søsterskipene Oasis of the Seas, Harmony of the Seas og Symphony of the Seas er Allure of the Seas ett av verdens største cruiseskip. Allure of the Seas er RCCL's mest dekorerte skip, og har faktisk vunnet flere priser enn noe annet cruiseskip i hele verden! 

Noen av tilbudene du finner ombord er: Central Park, Boardwalk, AquaTheater, Broadway-showet Mamma Mia!, den første restauranten til sjøs av Jamies restaurantkjede Jamies Italian og den første karusellen som finnes til havs! Her finner du 7 ”nabolag”, blant annet Central Park med et ekte utendørs miljø, og Boardwalk med verdens første karusell til havs. 4 høydepunkter om bord er:

  • Den fantastiske musikalen Mamma Mia
  • Boardwalk-området inspirert av moloene langs den engelske kysten og fornøyelsesparker som Coney Island med tilbud og moro for hele familien
  • AquaTheatre bakerst på skipet hvor du på dagtid kan kose deg på en solseng ved bassenget og på kveldstid kan du se på spektakulære vannshow med lys og musikk, samt akrobatikk, teater, synkronsvømming og vannballett
  • Området Central Park® i sentrum av skipet - her har RCCL skapt et ekte utendørs miljø med åpne plasser, frodige tropiske områder, stille gangveier, uteservering, butikker, kunstgalleri, konserter og gateunderholdning.  

Nyt de fantastiske fasilitetene om bord, og nyt Karibiens sol, hav og fantastiske strender. Vi anbefaler at du utvider ferien med noen dager i Florida, og hjelper deg gjerne med bestilling av fly, hotell og ev. leiebil.

Se reiseforslag med gode priser på de andre flotte skipene i Oasis - klassen:

- Oasis of the Seas

- Symphony of the Seas

- Harmony of the Seas

Priseksempel med avreise 21. oktober, vestlig rute:   

7 netters cruise om bord på Allure of the Seas, avgang fra Fort Lauderdale annenhver søndag til Østlige eller Vestlige Karibien.

Vårt reiseforslag gjelder cruise 14. oktober, østlig rute. Ev. rabatter er allerede trukket fra. 

Østlig Reiserute: Fort Lauderdale –  til sjøs - til sjøs - Philipsburg - San Juan - Labadee - til sjøs - Fort Lauderdale

Vestlig Reiserute: Fort Lauderdale - Nassau - til sjøs - Cozumel - Roatan - Costa Maya - til sjøs - Fort Lauderdale

Fra 6.995,- i innvendig lugar

Fra 8.550,- i balkonglugar 

Fra 17.550,- for 2 voksne og 2 barn i innvendig lugar (Kids Sail Free tilbudet)

  • Pr. pers når 2 reiser sammen der hvor ikke annet er oppgitt
  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonell
  • Alle kjente skatter og avgifter

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Lukk »

Søk reise