Skip to main content

Eksotisk cruise fra Dubai til Sør Afrika med NCL

table-mountain-cape-town-cruise
basseng-norwegian-spirit-cruise
dubai-cruise
hval-richards-bay-sor-afrika
lemur-madagaskar-cruise
norwegian-spirit-cruise
port-elizabeth-sor-afrika-cruise
seychellene-strand-cruise
ute-dekk

Reis på et eksotisk drømmecruise med Norwegian Spirit fra Dubai til Cape Town i mars 2020! Få 3 uker spekket med opplevelser, fantastiske strender og eksotisk dyreliv; opplev blant annet Dubai, Seychellene, Mauritius, Madagaskar og Sør Afrika. 

Få opp til 500 USD til bruk om bord! Gjelder ved bestilling av cruise med varighet 5 dager eller lengre over hele verden. Jo bedre lugar - jo flere dollar til bruk om bord. Kan brukes på f.eks. utflukter og spabehandlinger. Bestill balkonglugar eller minisuite og du får også en restaurantpakke som inkluderer 3 middager på spesialrestauranter om bord! Bestilles senest 31. mars 2019. 

Reiseforslag og priseksempel | 19 netters cruise med Norwegian Spirit fra Dubai til Cape Town 2. - 22. mars 2020, fra EUR 4.459 / NOK 43.100,-

Cruisets reiserute: Dubai (UAE) - Abu Dhabi (UAE) - Fujairah (UAE) - Muscat (Oman) - Port Victoria (Seychellene) - Nosy Be (Madagaskar ) - Port Louis (Mauritius) - Pointe Des Galets (Reunion) - Richard's Bay (Sør Afrika) - Port Elizabeth (Sør Afrika) - Mossel Bay (Sør Afrika) - Cape Town (Sør Afrika)

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • 19 netters cruise i innvendig lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Et variert utvalg drikkevarer (også kjente og mer eksklusive merker) inkludert i cruiseprisen. Tilgjengelig i alle barer, salonger og spisesteder under hele cruiset
  • Lavazza spesialkaffe inkludert
  • Wifi
  • Tips til lugar- og restaurantpersonalet om bord

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatt er trukket fra. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Norwegian Cruise Line og skipet Norwegian Spirit

Norwegian Cruise Line har skip med uformell og avslappet stemning, og med "feel free" konseptet er det ingen faste middagstider å passe på eller kleskoder å følge og du kan velge blant mange restauranter, fra enkle til eksklusive, store eller små. De er et anerkjent og familievennlig cruiserederi med flotte og moderne skip med masse fasiliteter. I tillegg til helpensjon, underholdning og de fleste aktiviteter er nå også en all inklusive drikkepakke og tips til personalet inkludert i prisen, slik at det blir "all inklusive cruising". Enkelt og behagelig! 

Norwegian Spirit ble bygget i 1998 og fikk en stor oppussing så sent som i 2017. Skipet har plass til 2018 passasjerer. Norwegian Spirit kan blant annet by på et av fire utendørs boblebad, 14 forskjellige spisesteder, 12 barer og lounger, Maharaja's Casino og Roman Spa & Fitness Centre. 7 spisemuligheter er inkludert i cruiseprisen, fra en stor og variert buffet, til "biergarten", roomservice og lange, fantastiske måltider i hovedrestauranten. 7 av spisemulighetene må du betale ekstra for å benytte deg av, men prisene er gode og kvaliteten er høy; her finner du f.eks. en sushirestaurant, et steakhouse og en teppanyakirestaurant å velge mellom. 

Lukk »

Søk reise