Skip to main content

Cruise med nye MSC World Europa fra Dubai og Doha | Bennett Ferie

cruiseskip-msc_world_europa-dubai
strand-skyskrapere-hotell-abu_dhabi-skyline
cruiseskip-msc_world_europa-dammam-saudi_arabia
katara_cultural_village-qatar
gammel-baat-hav-strand-skyline-doha-qatar
hav-skyskrapere-dubai-skyline-natt
strand-hotell-dubai
stoler-bord-benker-buffetrestaurant-la_brasserie-msc_world_europa
promenade-sklie-11-dekk-cruiseskip-msc_world_europa
strand-palmer-hav-solsenger-parasoller-sir_bani_yas_island
solsenger-strand-hav-cruiseskip-sir_bani_yas_island-fae

Cruise med splitter nye MSC World Europa i Emiratene - der fortid og fremtid møtes. Dette flotte nye skipet, nytt desember 2022, starter sitt cruiseliv med å seile 7 - netters cruise fra Dubai og Doha i perioden 20. desember 2022 - 19. mars 2023. Cruiset bestiller du av erfarne reisekonsulenter på reisebyrået Bennett Ferie, så får du din egen personlige reisekonsulent å forholde deg til. 

Cruise i Emiratene byr på orientalsk skjønnhet med turkisblått hav og ørkenens varme nyanser. Der det en gang var bare ørken, finner vi i dag verdens høyeste bygninger, fantastiske luksushoteller og dristig arkitektur side om side med historiske palasser og levninger fra områdets rike historie. 

Bli blant de første til å cruise med MSC World Europa, skipet med den futuristiske silhuetten som skjærer gjennom bølgene med letthet og eleganse. Skipet har blitt bygget med fremtiden i fokus og tilhører neste generasjons, mer miljøvennlige fartøy.  

Priseksempel | Cruise med MSC World Europa i Emiratene:

Avreise 18. februar 2023 (vinterferie uke 8) fra Dubai: 
Fra 9.065,- 
pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 12.155,- pr. person når 2 deler en balkonglugar
Fra 21.285,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i innvendig lugar

Avreise 16. mars 2023 fra Doha: 
Fra 7.485,- 
pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 10.505,- pr. person når 2 deler en balkonglugar
Fra 19.665,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i innvendig lugar

Prisene inkluderer: 

  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for fly t/r Norge - Dubai, tillegg for ev. overnatting i for- og/eller etterkant av cruiset, singel lugar, høyere lugarkategorier, drikke om bord, frivillige utflukter og forsikringer. Ev. rabatter er allerede fratrukket. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Frister det med et cruise fra Dubai med nye MSC World Europa? Ta kontakt med våre reiseeksperter!

Cruise med MSC World Europa fra Dubai vintersesongen 2022/2023
Reiserute: Dubai, FAE - Abu Dhabi, FAE - Sir Bani Yas Island, FAE - til sjøs - Dammam, Saudi Arabia - Doha, Qatar - Dubai, FAE - Dubai, FAE
 
Unn deg et luksuscruise med MSC og opplev gamle tradisjoner hånd i hånd med moderne nyvinninger. La deg begeistre av den dristige, futuristiske arkitekturen i Abu Dhabi og Dubai i De forente arabiske emirater og utforsk øya Sir Bani Yas island der du kan nyte livet på en tropisk strand og dra på safari i mangroveskogen, ørkenen og de beskyttede områdene i bukta. 
 
Vær blant de første til å cruise med MSC World Europa, hun sjøsettes i desember 2022 og de første månedene skal hun cruise ut fra Dubai. Skipet er en attraksjon i seg selv med sin Y-formede akterende som åpner seg mot en 90 meter lang promenade og som gir en fantastisk panoramautsikt over havet. Som prikken over i'en på promenaden finnes en sklie i rustfritt stål som går over 11 dekk - et enkelt, smidig og ikke minst heftig alternativ til heisen! 

MSC World Europa utenfor Dubai. Foto: MSC Cruises

Samtlige underholdnings- og bespisningstilbud om bord i MSC World Europa er tatt til et helt nytt nivå, med et rikt utvalg av temaer og aktiviteter. Det er adskilte soner eller «nabolag» om bord, hvert med sitt egne miljø og opplevelser, fra en fredelig zen-sone for voksne til en livlig halvåpen promenade med underholdning, barer og butikker fulgt av en familiesone med alle barnetilbudene. 

Underholdningen om bord er rikholdig og variert – fra flåtens største vannpark med vannsklier med VR-teknologi, til Luna Park Studio, som er et lokale med 300 sitteplasser som kan tilpasses alle typer forestillinger og arrangementer. Og som alltid tilbys førsteklasses fasiliteter for barna; et helt eget område av skipet, i tillegg til et utvalg barneklubber og skreddersydde programmer laget for ulike aldersgrupper.

MSC Cruises har veldig gode barn- og ungdomspriser (fast ukespris på fra 1.400,- for barn og fra 1.800,- for ungdom) og er derfor gunstig for familier.

Bespisning: I tillegg til fire hovedrestauranter og to rikholdige buffeer er det seks andre spisesteder med MSC Cruises' signaturretter, for eksempel amerikansk steakhouse, sushibar og teppanyaki, og tre helt nye konsepter, blant annet Hola, som tilbyr retter inspirert av latinamerikansk gatemat, Tacos&Cantina og andre spennende gourmetopplevelser.

Miljø: MSC World Europa er det første skipet i MSC Cruises' flåte som går på LNG – flytende naturgass, verdens reneste marine drivstoff. Det er utstyrt med siste generasjons renseanlegg for avløpsvann og annen banebrytende teknologi, og er nok et stort steg i MSCs miljøarbeid.

Oasis Pool. Foto: MSC Cruises

Yacht Club Top Sail Lounge. Foto: MSC Cruises

Infinit ocean view lugar. Foto: MSC Cruises

Lukk »

Søk reise