Skip to main content

Cruise fra Dubai med MSC Bellissima, vinter 2019 - 2020

cruise-dubai-strand
cruise-abu-dhabi-by-strand
cruise-aquapark-msc-cruises
cruise-bassengomrade
cruise-dubai-strand
cruise-msc-bellissima
cruise-sir-bani-yas-island-skip
cruise-sir-bani-yas-island
cruise-soldekk-msc
cruise-sportsbar-msc

MSC's flotte MSC Bellissima, splitter ny i mars 2019, seiler vintersesongen 2019 - 2020 ut fra Dubai. Benytt sjansen til å få en fantastisk ferie på cruise fra Dubai til eventyrlige, spennende litt annerledes destinasjoner med et splitter nytt og spektakulært skip. På et cruise fra Dubai vil du oppleve dristig og futuristisk arkitektur i byer bygget midt i ørkenen, overdådige palasser, luksuriøse hoteller, flotte strender, fantastiske temaparker, spennende aktiviteter i ørkenen samt få smakebiter av den lange og rike arabiske historien. Siste natten ligger cruiset til kai i Dubai, slik at du får muligheten til å oppleve høydepunktene i denne spennende byen.

Reiseforslag og priseksempel | 7 netters cruise med MSC Bellissima fra Dubai, fra kun 4.229,-

Avgang fra Dubai, 7 netters cruise i perioden 30. november 2019 - 14. mars 2020. Ledige plasser til billigste pris på avganger i november og desember pr. 5. november 2018.  

Reiserute: Dubai - Abu Dhabi - Sir Bani Yas Island - til sjøs - Bahrain - Doha - Dubai - Dubai

Prisene inkluderer: 

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • 7 netters cruise i innvendig lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Alle kjente skatter og avgifter 

Tillegg for fly t/r, høyere lugarkategorier og ev. overnatting i for- og eller etterkant av cruiset. Obligatorisk tips til personalet kommer i tillegg. MSC Cruises tilbyr cruise+fly pakker fra Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

MSC Bellissima

MSC Bellissima er søsterskipet til MSC Meraviglia, og vil som sin søster tilby unike Cirque de Soleil-show ombord, samt en lang promenadegate omkranset av barer og restauranter under et gigantisk LED-belyst tak. Bassengområdet om bord på MSC Bellissima er ett av de største til havs, og skipet tilbyr også flere balkonglugarer enn vanlig. Du finner også en komplett bowlinghall, vannland, Formel 1 - simulatorer og masse andre morsomme aktivitet- og underholdningstilbud. Alt for å gjøre ditt cruise så minneverdig som mulig! 

En annen nyhet som introduseres om bord på MSC Bellissima er AI – Artificial Intelligence. I tillegg til den allerede innovative "MSC for Me" appen får gjestene nå en digital personlig assistent som kommuniserer raskt og kan gi tips, råd og svare på spørsmål. AI kommer til å introduseres på flere av MSC Cruises nyeste skip i tiden fremover.  

Lukk »

Søk reise