Skip to main content

Celebrity Cruises fra Vancouver til LA | Bennett Ferie

cruise-celebrity-eclipse-vancouver-los-angeles
vancouver-island-canada-cruise
vingarder-napa-valley-california-cruise-utflukt
redwood-national-park-california
balkonglugar-cruise-celebrity-eclipse
cruiseskip-celebrity-eclipse
los-angeles-pier-cruise
malibu-los-angeles-california-cruise
san-francisco-california-cruise
vancouver-canada-cruise
victoria-british-columbia-canada-cruise

Storbyferie og opplevelser på cruise med Celebrity Eclipse på USA's østkyst, fra Vancouver til Los Angeles. Høydepunktene står i kø på dette fantastiske cruiset, og det til meget gode priser. Det flotte cruiseskipet er din base mens du opplever storbyer som San Francisco og Los Angeles og reiser på utflukter til andre høydepunkter i California. 

Bestill senest 4. september og få gode rabatter og en Classic All Inklusive drikkepakke inkludert. 

7 netters cruise med Celebrity Eclipse fra Vancouver til Los Angeles, avreise 13. oktober 2019

Cruisets reiserute: Vancouver, Canada - Victoria, Canada - til sjøs - til sjøs - San Francisco, USA - San Francisco, USA - Santa Barbara, USA - Los Angeles, USA

Fra 8.105,- i innvendig uspesifisert lugar
Fra 8.495,- i balkonglugar

 • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
 • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Classic all inklusive drikkepakke inkludert ved bestilling senest 4. september
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
 • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for fly t/r, ev. ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er allerede trukket fra i priseksemplene ovenfor. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg! Celebrity Cruises har mange flotte skip og reiseruter i Karibien! Ta gjerne direkte kontakt med Bennett Ferie Asker på telefon 66 76 14 60 eller e- post asker@hrgworldwide.com - de anbefaler så gjerne dette cruiset. 

Med Celebrity Cruises fra Vancouver til Los Angeles

Bli med på dette opplevelsesrike cruiset hvor du kan oppleve både fantastiske storbyer, flott natur og ikke minst høydepunkter i varierte California. Underveis på cruiset er du innom byer hvor det er ganske så kostbart å bo på hotell, da er det både lønnsomt og supert å ha flotte, luksuriøse Celebrity Eclipse som base. Du er natten over i San Francisco, slik at du har ekstra god tid til å få med deg både byen og områdene rundt; besøk beryktede Alcatraz, reis på vinsmaking i Napa Valley eller den flotte naturen i Yosemite og Redwood National Park. 

Celebrity Cruises moderne og luksuriøse skip er designet for at du skal få den perfekte ferieopplevelsen og gir deg et unikt avbrekk fra hverdagen. Enten du nyter solnedgangen fra balkonglugaren, finner indre ro i Persian Garden SPA, svetter ut på treningsrommet eller nyter et utsøkt måltid, så gjør Celebrity Cruises alt for å gi deg en ferie skreddersydd dine behov. Kombiner gjerne cruiset med ett lengre opphold i California. 

Lukk »

Søk reise