Skip to main content

Jule- og nyttårscruise i Sør-Amerika | Azamara Cruises

cruise-nyttar-rio-de-janeiro
cruise-buzios-brasil
cruise-ilhabela-brasil
cruise-paraty-brasil
cruise-copacabana-rio-brasil
cruise-azamara-banner
cruise-azamara-montevideo
cruise-azamara-poolbar
cruise-azamara-pursuit-pooldekk
cruise-azamara-punta-del-este
cruise-azamara-rio-de-janeiro

Azamara Pursuit, et fantastisk "boutique" hotell til sjøs, er Azamara Cruises nyeste skip (ny 3. august 2018). Vårt reiseforslag er Jule- og nyttårscruise i Sør-Amerika - tenk for en fantastisk feiring det vil bli! Om bord på et nytt og flott skip som besøker spennende, annerledes og fantastiske destinasjoner. Brasilianerene kan dette med å feste, så nyttårsaften i ved Copacabana i Rio de Janeiro tror vi vil bli det absolutte høydepunktet på cruiset! 

Bestill senest 30. november og få gratis oppgradering til bedre lugar på utvalgte seilinger med Azamara Cruises!

Reiseforslag og priseksempel | Jule- og nyttårscruise, 15 netters cruise med Azamara Pursuit i Sør-Amerika 21. desember 2019 - 5. januar 2020 med avreise fra Buenos Aires:

Cruisets reiserute: Buenos Aires, Argentina - Montevideo, Uruguay - Montevideo, Uruguay - til sjøs - til sjøs - Sao Paulo (Santos), Brasil - Ilhabela, Brasil - Parati, Brasil - Buzios, Brasil - Rio de Janeiro, Brasil - Rio de Janeiro, Brasil - Copacabana Beach, Brasil - Copacabana Beach, Brasil - til sjøs - til sjøs - Punta del Este, Uruguay - Buenos Aires, Argentina

Fra 14.680,- i uspesifisert innvendig lugar
Fra 24.550,- i uspesifisert utvendig lugar
Fra 36.885,- i uspesifisert balkonglugar

 • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
 • 15 netters cruise i valgte type lugar   
 • Helpensjon om bord
 • "Standard" alkoholholdige drikkevarer, øl og vin
 • Vann på flaske, brus, kaffe og te
 • Tips til lugar- og restaurantpersonalet
 • Underholdning om bord de fleste kveldene
 • Selvbetjent vaskeri
 • Shuttle service på de fleste destinasjoner (skip - havn - by)
 • Concierge service
 • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for flyreise t/r, singel lugar, høyere lugarkategori og ev. valgte utflukter. Tillegg for ev. ekstra overnattinger i for- og/eller etterkant av cruiset. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket i priseksemplet ovenfor.  

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Det er mange avganger å velge mellom. Ta kontakt - vi hjelper deg!

Azamara Pursuit

Med Azamara Pursuit i trafikk tilbys cruise til alle 7 kontinenter og du kan cruise lenger og oppleve mer enn noen gang tidligere. Azamara Pursuit vil blant annet cruise til nye, spennende destinasjoner i Chile, Peru, Island og Hellas. 

Azamara Cruises er det minste medlemmet av "RCCL-familien" og har 3 mindre, klassiske skip som hver tar i underkant av 700 passasjerer. Skipene har en avslappet og intim atmosfære om bord, de er meget elegante og det finnes for eksempel butlerservice og SPA-avdeling om bord. Rederiet har fokus på spennende reiseruter og destinasjoner, mat, vin, velvære og god service. Med mindre skip kan du besøke de små havnene som er utilgjengelige for de større skipene, og ofte ligger skipene som et hotell på spennende steder over natten.

Azamara Club Cruises levere enestående service og fantastisk mat, kombinert med reiseruter til spennende destinasjoner over hele verden. Azamara Club Cruises henvender seg til den erfarne og kresne cruisegjester som setter større pris på god service, kvalitet og spennende destinasjoner, kultur og opplevelser enn at skipet nødvendigvis har en rekke spektakulære aktivitetstilbud. 

Lukk »

Søk reise