Skip to main content

MSC Fantasia i Adriaterhavet | Bestill cruise hos Bennett

cruise-adriaterhavet-kotor
cruise-adriaterhavet-ancona
trulli-alberobello-bari-italia
cruise-msc_fantasia-bassengomrade
cruise-adriaterhavet-korfu
cruiseskip-msc_fantasia
cruise-adriaterhavet-split
cruise-msc_fantasia-tex_mex_restaurant
cruise-adriaterhavet-trieste-villa
cruise-adriaterhavet-venezia
cruise-msc_fantasia

Reis med MSC Fantasia på cruise til vakre destinasjoner i Adriaterhavet i perioden fra 9. april til 21. oktober. Her får du en herlig ferie om bord på elegante, komfortable, trivelige og miljøvennlige MSC Fantasia. Midt i skipet finner du en ekte steinbelagt piazza med espressobar som serverer ferske bakverk og ekte italiensk iskrem – perfekt for en liten pause for å fordøye intrykkene etter de vakre destinasjonene man besøker underveis i denne flotte delen av Middelhavet. Vi anbefaler at du blir en natt eller to ekstra i Venezia. Bestill senest 28. juni og få all inclusive drikkepakken Easy til en verdi av 2.380,- inkludert. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett, en partner i verdens største reisebyråkjede.  

Priseksempel | Cruise med MSC Fantasia i Adriaterhavet (fra Trieste/Venezia):

Avreise 25. juni:  
Fra 7.785,- pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 12.985,- pr. person når 2 deler en balkonglugar
Fra 21.105,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i innvendig lugar
Fra 29.505,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar

Avreise 3. september:  
Fra 7.785,- pr. person når 2 deler en innvendig lugar
Fra 12.985,- pr. person når 2 deler en balkonglugar
Fra 19.105,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i innvendig lugar
Fra 29.505,- for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) i balkonglugar

Prisene inkluderer: 

  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for fly t/r Norge - Venezia, tillegg for ev. overnatting i for- og/eller etterkant av cruiset, singel lugar, høyere lugarkategorier, drikke om bord, frivillige utflukter og forsikringer. Ev. rabatter er allerede fratrukket. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Frister det med et cruise i Middelhavet med MSC Seaview? Ta kontakt med våre reiseeksperter!

Cruise med MSC Fantasia i Adriaterhavet sommersesongen 2022

Reiserute: Trieste/Venezia - Ancona - Kotor - Bari - Korfu - Dubrovnik - til sjøs - Trieste/Venezia

På dette cruiset i Adriaterhavet seiler du til vakre destinasjoner som byr på fantastiske muligheter for sol- og bad i det klareste vannet, utallige utfluktsmuligheter som for eksempel til Alberobello med Trulli husene som står på Unesco's verdensarvliste og bybesøk i Split på Dalmatiakysten.

MSC Fantasia er et flott og populært skip fra 2008 som har plass til 3.274 passasjerer. Underholdningen om bord er variert med blant annet levende musikk, det overdådige Casinò delle Palme, Liquid Disco med panoramautsikt og det futuristiske teateret L’Avanguardia, Formel 1 simulator og 4D-kino. Vil du være aktiv er det et bredt utvalg av sportsfasiliteter, fra tennis, basketball, minigolf, løpebane og treningsrom til Aqua Park bassengkompleks. MSC Fantasia tilbyr også skjermede områder på Top 18 soldekk, og det storslagne MSC Aurea Spa, pluss fantastiske områder og klubber for barn og ungdom.

Ønsker du deg det lille ekstra kan du velge MSC Yacht Club, et unikt skip-i-skipet som kan skryte av sin egen concierge-resepsjon, 24-timers hovmestertjeneste, privat lounge og bassengdekk. MSC Cruises er kjent for kvaliteten på bespisningen, og MSC Yacht Club tilbyr kresne gjester crème de la crème med en egen restaurant, L'Etoile.

Restaurantene byr på uforglemmelige matopplevelser, fra de eksklusive hovedrestaurantene Il Cerchio d’Oro og Red Velvet (med lysekroner i ekte muranoglass) til buffetrestaurantene L'Africana og Zanzibar som tilbyr velsmakende middelhavsretter "buffet-style" akkompagnert av fantastisk utsikt. Opplev storbyatmosfæren på skipets mange barer og lounger; pianobar, jazzbar og sportsbar med videospill og livesendinger på storskjerm. Gjester i MSC Yacht Club nyte panoramautsikten fra Top Sail Lounge.

MSC Cruises har veldig gode barn- og ungdomspriser (fast ukespris på fra 1.400,- for barn og fra 1.800,- for ungdom) og er derfor gunstig for familier. Om bord på MSC Seaview tilbys flere helt nye lugar- og suitetyper, som for eksempel familielugarer i to etasjer og lugarer med eget boblebad på balkongen. Om bord finnes også det helt nye konseptet ”Beach Condo” som innebærer at man har en stor uteplass med plass til solsenger. 

Som det første globale cruiseselskapet klimakompenserte MSC Cruises flåten sin fra 1. januar 2020, og cruisevirksomheten er dermed karbonnøytral. Initiativet er del av en større innsats for å fremme FNs mål for bærekraftig utvikling. Sammen med fortsatte investeringer i akselerert utvikling av avansert miljøteknologi muliggjør dette skipsoperasjoner med null utslipp.

Korfu, Hellas. Foto: MSC Cruises

Topp service og servering på MSC Yacht Club. Foto: MSC Cruises

MSC Fantasia. Foto: MSC Cruises

Finn deg en strand på Korfu. Foto: MSC Cruises

Innendørs basseng på MSC Fantasia. Foto: MSC Cruises

Lukk »

Søk reise