Skip to main content

Cinque Terre, Italia | Bestill reisen hos Bennett Ferie

cinque-terre-italia

Cinque Terre er navnet på et meget vakkert og populært område i det nordlige Italia, kjent for sine fotturer mellom 5 idylliske landsbyer langs den italienske rivieraen. Etter at hele området med landsbyene ble nasjonalpark og verdensarvklassifisert har Cinque Terre blitt et av Italias mest besøkte og mest populære turistmål.

Reiseforslag og priseksempel | Reise til Cinque Terre og Firenze, 25. april - 1. mai 2019: 

Fly Trondheim - Firenze t/r, 4 netter på 3 - stjerners Suisse Bellevue Hotel i Monterosso al Mare i Cinque Terre, 2 netter på 4 - stjerners MH Florence i Firenze.

Suisse Bellevue ligger i pinjeskogen i åsen ovenfor Monterosso al Mare, med deilig utsikt over byen, stranden og havet. Ca 1 km til sentrum; hotellet tilbyr gratis shuttlebuss. 

MH Florence i Firenze ligger sentralt i byen, har svømmebasseng og spa og en takterrasse med flott utsikt over byen. 

Fra 9.995,-

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Trondheim - Firenze t/r (SK/LH, L-cl), bagasje inkl.
  • 4 netter i dobbeltrom på Suisse Bellevue, frokost inkl. 
  • 2 netter i dobbeltrom på MH Florence i Firenze, frokost inkl. 
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter.    

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg! Vår reisekonsulent Oddbjørg fra Bennett Ferie i Steinkjer har satt sammen dette flotte reiseforslaget - hun har også hatt en meget fornøyd gjeng med venninner på akkurat denne turen, les mer om Cinque Terre og tilbakemelding fra de reisende her. Ta gjerne direkte kontakt med Oddbjørg på telefon 74 17 05 00 eller e-post oddbjoerg.skjei@hrgworldwide.com

Cinque Terre

Cinque Terre består av fem små fiskerlandsbyer beliggende mellom Genova og La Spezia i den østlige delen av Liguria-regionen på vestkysten av Italia, nordvest for Toscana. De fem byene består av landsbyene (fra nord): Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola, og Riomaggiore. 

Området er meget populært blant turister, og særlig for fotturister som går mellom de 5 byene på nitidig anlagte turstier langs fjellsidene som stuper ned i det Liguriske hav. Tilreisende tiltrekkes av den vakre naturen, kulturlandskapet og de pittoreske landsbyene i fjellsidene, og områdets viktigste sjarm er utvilsomt mangelen på det moderne. Turstier, tog og båter danner forbindelsen mellom landsbyene, mens de i mindre grad er tilgjengelig med biler fra utsiden.

Cinque Terre er et fantastisk vakkert reisemål som passer godt for både turen med kjæresten og med vennegjengen - kanskje spesielt populært for venninnegjengen på tur? Herlige turer i vakre omgivelser og med tilhørende lange pauser med bobler eller noe annet godt og leskende i glasset? En tur til Cinque Terre kan også fint kombineres med andre italienske reisemål. 

Du finner også fine strender i Cinque Terre

Et idyllisk og vakkert restaurantvindu

Lukk »

Søk reise