Skip to main content

Kultur, sol og bad med Celebrity Reflection i Middelhavet

Celebrity Reflection. Foto: Celebrity Cruises
Flotte bygninger i Barcelona. Foto: Celebrity Cruises
Katedralen i Palma de Mallorca. Foto: Celebrity Cruises
Spill basketball om bord. Foto: Celebrity Cruises
Boccia på gressplenen om bord. Foto: Celebrity Cruises
Hyggelige, lange og deilige måltider om bord. Foto: Celebrity Cruises
Ape i Gibraltar
Vakre bygninger i Malaga
Katedral i Murcia, Spania

Celebrity Reflection seiler spennende og varierte reiseruter i Middelhavet sommersesongen 2018. Cruise med Celebrity Reflection og få en ferie med gode valgmuligheter - sol, bad, kultur, avslapping på soldekk eller aktive dager om bord og på land. 

Dette vakre skipet tilhører Celebrity's Solstice-klasse og har det lekre designet som kjennetegner denne skipsklassen. Celebrity Reflection er utvidet med et ekstra dekk og har flere lugarer, flere sitteplasser både i hovedrestauranten, og i spesialrestaurantene, flere solsenger, samt flere seter i teateret. Skipet tar 2886 gjester, er 319 meter langt og har 16 dekk. Lugarene om bord har høy standard og gir deg følelsen av luksus.

Mattilbudet om bord er variert og tilfredstiller den mest kresne gane. Aktivitetstilbudet er stort, og du kan være så aktiv eller så lat som du bare vil. Her er spa i verdensklasse, soldekk med solsenger og bassenger, et eget deilig "solarium" kun for voksne, treningssenter, shopping (til og med egen autorisert Apple® Store), Lawn Club (samlingssted med gressplen) ++. Reiser du med barn så har skipet egne barneklubber tilpasset de forskjellige aldersgruppene. Når mørket senker seg og middagen er fortært, er det muligheter for god underholdning enten i form av Broadwayshow, konserter eller pulserende nattklubber. Gjør hva du vil - du har ferie!

Reiserutene er varierte og gir deg mange valgmuligheter. Kos deg og nyt livet på herlige strender, eller utforske kunst, kultur eller kanskje litt shopping i de flotte byene man besøker underveis. Eller kanskje vil du bare være om bord og nyte roen! 

Celebrity Reflection seiler ruter blant annet fra Roma og Barcelona sommersesongen 2018, varierte reiseruter og reiselengder. Vi har valgt ut et eksempel med avreise fra Roma i uke 40, en populær uke for å reise på høstferie. Reiseruten er flott og med noen destinasjoner vi synes er ekstra spennende og som du kanskje ikke har besøkt før? 

Inkludert i reiseforslaget: 

11 netters cruise med Celebrity Reflection, avreise fra Roma 1. oktober.  

Cruisets reiserute: Roma/Civitavecchia - til sjøs - til sjøs - Gibraltar, United Kingdom - Malaga, Spania - Cartagena, Spania - Ibiza, Spania - Barcelona, Spania - Barcelona, Spania - Nice/Villefranche, Frankrike - Firenze/Pisa (La Spezia) - Roma

Fra 16.120,- (utvendig lugar)

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • Cruise i valgte type lugar
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • En "Go Big" all inclusive drikkepakke inkludert ved bestilling senest 31. juli (kun utvalgte avganger, blant annet denne 1. oktober)
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Vakre Ponte Vecchio i Firenze. Foto: Celebrity Cruises

Celebrity Reflection til sjøs. Foto: Celebrity Cruises

Lukk »

Søk reise