Skip to main content

Tilbud med Celebrity Cruises | Bestill hos Bennett Ferie

cruise-celebrity-middelhavet-santorini
cruise-celebrity-alaska
basseng-celebrity-equinox-cruise
cruise-celebrity-service-basseng
cruise-celebrity-casino
cruise-celebrity-eclipse
cruise-celebrity-eclipse-balkonglugar
cruise-celebrity-equinox-karibien
familie-basseng-celebrity-cruise
lawn-club-celebrity-cruise
cruise-celebrity-restaurant

Opplev moderne luksus på cruise med Celebrity Cruises! Vil du oppleve moderne og luksuriøse skip som tar deg til de mest fantastiske destinasjonene i verden? Celebrity Cruises tilbyr unike opplevelser i spektakulære omgivelser - tilpasset deg.  

EKSTRA inkludert på nye Celebrity Edge 

Bestill utvendig eller bedre lugar på Celebrity Edge, seilinger i Middelhavet og Karibien fra 10. februar - 31. desember senest 27. januar, og få:  

 • Premium drikkepakke
 • $150 pr. person i Onboard Credit 
 • Fri wifi
 • Forhåndsbetalt tips*
 • 2.000,- rabatt pr. person i utvendig lugar og balkong
 • 2.500,- rabatt pr. person i Concierge Class og Aqua Class
 • 3.000,- rabatt pr. person i suite 

Rabatten gjelder pr. per person for person 1-2 i en lugar. For 3. og 4. person i lugaren tilbys 50% rabatt på cruiseprisen, skatter og avgifter rabatteres ikke. 

SALG - opptil 6.000,- i rabatt pr. lugar samt drikkepakke inkludert 

Akkurat nå tilbyr Celebrity Cruises opp til 6.000,- pr. lugar (3.000,- pr person) i rabatt på de fleste seilinger i perioden 1. februar 2019 - 30. april 2021. Bestiller du en utvendig lugar eller bedre får du også en all inklusive drikkepakke på kjøpet. Bestiller du en suite så inngår også WiFi om bord samt en Premium Drikkepakke. Bestilles senest 6. mars. Jo bedre lugar, jo høyere rabatt. Opp til:

 • 500,- rabatt pr. person i innvendig lugar
 • 2.000,- rabatt pr. person i utvendig lugar og balkong
 • 2.500,- rabatt pr. person i Concierge Class og Aqua Class
 • 3.000,- rabatt pr. person i suite. De som booker en suite får pakken Go! Best, der drikkepakken oppgraderes til Premium og man får ubegrenset internett, USD 150 pr. person i "lommepenger", (OBC), til bruk ombord og gratis tips, (service charge)

Rabatten gjelder pr. per person for person 1-2 i en lugar. For 3. og 4. person i lugaren tilbys 50% rabatt på cruiseprisen, skatter og avgifter rabatteres ikke. 

Fri Wifi inkludert Celebrity cruise i Karibien

Bestill utvendig eller bedre lugar senest 31. januar og få internettpakken Xcelerate Surf & Stream, (en enhet pr. lugar), inkludert i prisen på cruise i Karibien og Middelhavet med Celebrity Cruises i 2019 (med unntak for jule- og nyttårsseilinger samt alle seilinger med Celebrity Edge). Kombiner gjerne med kampanjen med opptil 8.000,- i rabatt og drikkepakke inkludert. 

Bennett Ferie hjelper deg

Våre reiseeksperter hjelper deg med å finne skipene og avgangene som passer for deg. Vi gir deg tips, råd og hjelper deg med bestillingen. Kanskje ønsker du å utvide cruiseferien med noen dager på stranden eller i storbyen i for- eller etterkant?

Celebrity Cruises er en del av Royal Caribbean "familien", og hakket mer eksklusivt enn Royal Caribbean International. Celebrity Cruises har skip av høy standard, på de siste i "Solstice" klassen, som omtales som et flytende designhotell, er over 90 % lugarer som er enten utvendige eller med balkong.

Om bord på Celebrity Cruises lever man etter mottoet "exeed expectations", noe som innebærer at gjesten alltid skal føle seg ekstra godt ivaretatt. Celebrity Cruises seiler over hele verden, og har blant annet mange spennende ruter i Karibien og Middelhavet.

Celebrity Cruises tilbyr førsteklasses cruise i et stort format. Om bord kan du blant annet nyte gourmetmatsom både smaker godt og ser flott ut. Skipene har ett stort fokus på SPA og velvære og har et fantastisk servicenivå med en ansatt pr. to gjester. Rederiet har i flere år blitt kåret til "Best premium cruiseline".

Lukk »

Søk reise