Skip to main content

Tilbud med Celebrity Cruises | Bestill hos Bennett Ferie

cruise-celebrity-middelhavet-santorini
cruise-celebrity-alaska
basseng-celebrity-equinox-cruise
cruise-celebrity-service-basseng
cruise-celebrity-casino
cruise-celebrity-eclipse
cruise-celebrity-eclipse-balkonglugar
cruise-celebrity-equinox-karibien
familie-basseng-celebrity-cruise
lawn-club-celebrity-cruise
cruise-celebrity-restaurant

Opplev moderne luksus på cruise med Celebrity Cruises! Vil du oppleve moderne og luksuriøse skip som tar deg til de mest fantastiske destinasjonene i verden? Celebrity Cruises tilbyr unike opplevelser i spektakulære omgivelser - tilpasset deg.  

SALG - opptil 5.000,- i rabatt pr. person samt drikkepakke inkludert 

Akkurat nå tilbyr Celebrity Cruises 5.000,- pr. lugar (2.500,- pr person) i rabatt på utvalgte seilinger som er 4 netter eller mer i perioden 1. november 2019 - 3. mai 2021 (med unntak av cruise til Galapagos). I tillegg til rabatt får du en all inklusive Classic drikkepakke i alle lugarkategorier! Bestilles senest 2. oktober.  

  • Innvendig, utvendig og balkonglugar: 3.000,- i rabatt pr. lugar + Classic drikkepakke inkludert
  • Suiter: 2.500,- i rabatt pr. lugar + Premium drikkepakke, fri Wifi, 150$ til bruk og bord samt forhåndsbetalt tips
  • Juleseilinger i perioden 18. - 31. desember 2019: 5.000,- i rabatt pr. lugar + drikkepakke etc som nevnt over

Rabatten gjelder pr. per person for person 1-2 i en lugar. For 3. og 4. person i lugaren tilbys 50% rabatt på cruiseprisen, skatter og avgifter rabatteres ikke. 

SALG - wifi inkludert 

Bestill senest 18. september og få WIFI inkludert for 2 personer på utvalgte seilinger som er 4 netter eller mer i perioden 1. november 2019 - 3. mai 2021 (med unntak av cruise til Galapagos). Cruise opp til og med 9 netter = internettpakke med verdi USD199, cruise som er 10 netter og lenger = internettpakke med verdi USD299. Tilbudet kan kombineres med rabatt + drikkepakketilbudet som nevnt ovenfor. 

Gratis oppgradering

Bestill senest 2. oktober og bli oppgradert fra utvendig lugar til balkong lugar på Celebrity Eclipse og Celebrity Solstice i Alaska, eller betal 99 USD for oppgradering fra Concierge Class til Aqua Class på Celebrity Eclipse, Celebrity Millennium og Celebrity Solstice i Alaska. Tilbudet gjelder utvalgte seilinger i perioden 10. mai - 13. september 2020.  

Venne- og familierabatt

Bestill for minimum 10 personer på samme seiling og få 10.000,- i rabatt. Bestill for mer enn 10 personer og få 1.000,- ekstra i rabatt pr. person (14 personer = 14.000, 16 personer = 16.000,- etc), opp til 20 personer og maks 20.000,- i rabatt. Gjelder cruise (7 netter eller lengre) i Middelhavet og Karibien i 2019 og 2020 og kun ved bestilling via reisebyrå senest 31. desember.  

Bennett Ferie hjelper deg

Våre reiseeksperter hjelper deg med å finne skipene og avgangene som passer for deg. Vi gir deg tips, råd og hjelper deg med bestillingen. Kanskje ønsker du å utvide cruiseferien med noen dager på stranden eller i storbyen i for- eller etterkant?

Celebrity Cruises er en del av Royal Caribbean "familien", og hakket mer eksklusivt enn Royal Caribbean International. Celebrity Cruises har skip av høy standard, på de siste i "Solstice" klassen, som omtales som et flytende designhotell, er over 90 % lugarer som er enten utvendige eller med balkong.

Om bord på Celebrity Cruises lever man etter mottoet "exeed expectations", noe som innebærer at gjesten alltid skal føle seg ekstra godt ivaretatt. Celebrity Cruises seiler over hele verden, og har blant annet mange spennende ruter i Karibien og Middelhavet.

Celebrity Cruises tilbyr førsteklasses cruise i et stort format. Om bord kan du blant annet nyte gourmetmat som både smaker godt og ser flott ut. Skipene har ett stort fokus på SPA og velvære og har et fantastisk servicenivå med en ansatt pr. to gjester. Rederiet har i flere år blitt kåret til "Best premium cruiseline".

Lukk »

Søk reise