Skip to main content

Tilbud med Celebrity Cruises

Celebrity cruiseskip i Karibien. Foto: Celebrity Cruises
Balkonglugar paa Celebrity Eclipse
Celebrity Equinox Karibien Cruise
Par får servering ved bassenget på cruiseskip. Foto: Celebrity Cruises
Solarium, Celebrity Edge. Foto: Celebrity Cruises
Celebrity cruiseskip utenfor Santorini. Foto: Celebrity Cruises
Celebrity Millennium ved Hubbard breen i Alaska. Foto: Celebrity Cruises
Par på stranden. Foto: Celebrity Cruises

Opplev moderne luksus med Celebrity Cruises! Vil du oppleve moderne og luksuriøse skip som tar deg til de mest fantastiske destinasjonene i verden? Celebrity Cruises tilbyr unike opplevelser i spektakulære omgivelser - tilpasset deg.  

Opptil 8.000,- i rabatt pr. lugar samt drikkepakke og wifi inkludert på cruise i sommer

Akkurat nå tilbyr Celebrity Cruises opp til 8.000,- pr. lugar, (4.000,- pr person), i rabatt ved bestilling av utvendig lugar eller bedre på et stort antall seilinger i perioden 1. juli 2018 - 30. september 2018, samt drikkepakke på kjøpet. Bestiller du en suite så inngår også WiFi om bord samt en Premium Drikkepakke. Også gode rabatter på seilinger i høst og vinter og helt frem til 1. april 2020! Bestilles senest 31. august.  

Rabatt på jul- og nyttårscruise 2018

Nå er det på tide å planlegge jul- og nyttårsfeiringen! Bytt bort snø og kulde og nyt lange avslappende dager på cruise med Celebrity Cruises. Akkurat nå tilbyr vi opptil 2000,- pr person i rabatt, en all inclusive Classic drikkepakke og 150 dollar i lommepenger hvis du bestiller en utvendig eller bedre lugar! Lommepengene kan brukes på skipet til kjøp av utflukter, spabehandlinger, spesialrestaurant eller shopping. Tilbudet gjelder for person 1 og 2 i lugaren. Bestilles senest 31. juli. Du får

 • 1000,- i rabatt pr. Person i utvendig og balkonglugar
 • 1500,- i rabatt pr person i concierg- og Aqua class lugar
 • 2000,- i rabatt pr person i suite (her får du en GoBest Premium drikkepakke, 150 dollar i lommepenger, ubegrenset Wifi og tips)

Spesialpris på 14-netters seilinger i Asia fra 10.995,- pr. person

Fordyp deg i den mystiske og allsidige kulturen i Asia. En rik blanding av fjell og jungel, vakkert landskap og livlige moderne storbyer. Akkurat nå har Celebrity Cruises spesialpris på utvalgte 14-netters seilinger i Asia, fra kun 10.995,- pr. person! En Classic drikkepakke er inkludert for person 1 og 2 i lugaren hvis du bestiller utvendig eller bedre lugar. Tilbudet er plassbegrenset og gjelder følgende avganger: 

Celebrity Millennium: 

 • 24. november 2018, Hong Kong til Singapore, (innvendig og utvendig lugar)
 • 8. desember 2018, Singapore til Hong Kong, (innvendig, utvendig, balkong, Concierge Class)
 • ​09. februar 2019, Singapore til Hong Kong, (innvendig, utvendig og balkonglugar) 
 • 16. februar 2019, Hong Kong til Singapore, (innvendig, utvendig og balkonglugar) 
 • 16. mars 2019, Hong Kong til Shanghai, (innvendig, utvendig og balkonglugar) 
 • 30. mars 2019, Shanghai til Tokyo, (innvendig og utvendig) 


Celebrity Constellation:

 • 20. januar 2019, Singapore til Shanghai, (innvending og utvending lugar)
 • 03. februar 2019, Shanghai til Singapore, (innvending, utvending, balkong, Concierge Class)

Bennett Ferie hjelper deg

Våre reiseeksperter hjelper deg med å finne skipene og avgangene som passer for deg. Vi gir deg tips, råd og hjelper deg med bestillingen. Kanskje ønsker du å utvide cruiseferien med noen dager på stranden eller i storbyen i for- eller etterkant?

Celebrity Cruises er en del av Royal Caribbean "familien", og hakket mer eksklusivt enn Royal Caribbean International. Celebrity Cruises har skip av høy standard, på de siste i "Solstice" klassen, som omtales som et flytende designhotell, er over 90 % lugarer som er enten utvendige eller med balkong.

Om bord på Celebrity Cruises lever man etter mottoet "exeed expectations", noe som innebærer at gjesten alltid skal føle seg ekstra godt ivaretatt. Celebrity Cruises seiler over hele verden, og har blant annet mange spennende ruter i Karibien og Middelhavet.

Celebrity Cruises tilbyr førsteklasses cruise i et stort format. Om bord kan du blant annet nyte gourmetmatsom både smaker godt og ser flott ut. Skipene har ett stort fokus på SPA og velvære og har et fantastisk servicenivå med en ansatt pr. to gjester. Rederiet har i flere år blitt kåret til "Best premium cruiseline".

Lukk »

Søk reise