Skip to main content

Tilbud med Celebrity Cruises | Bestill hos Bennett Ferie

cruise-celebrity-middelhavet-santorini
cruise-celebrity-alaska
basseng-celebrity-equinox-cruise
cruise-celebrity-service-basseng
cruise-celebrity-casino
cruise-celebrity-eclipse
cruise-celebrity-eclipse-balkonglugar
cruise-celebrity-equinox-karibien
familie-basseng-celebrity-cruise
lawn-club-celebrity-cruise
cruise-celebrity-restaurant

Opplev moderne luksus på cruise med Celebrity Cruises! Vil du oppleve moderne og luksuriøse skip som tar deg til de mest fantastiske destinasjonene i verden? Celebrity Cruises tilbyr unike opplevelser i spektakulære omgivelser - tilpasset deg.  

SALG - opptil 6.000,- i rabatt pr. lugar samt drikkepakke inkludert 

Akkurat nå tilbyr Celebrity Cruises opp til 6.000,- pr. lugar (3.000,- pr person) i rabatt på de fleste seilinger i perioden 1. februar 2019 - 30. april 2021. Bestiller du en utvendig lugar eller bedre får du også en all inklusive drikkepakke på kjøpet. Bestiller du en suite så inngår også WiFi om bord samt en Premium Drikkepakke. Bestilles senest 31. mars. Jo bedre lugar, jo høyere rabatt. Opp til:

 • 500,- rabatt pr. person i innvendig lugar
 • 2.000,- rabatt pr. person i utvendig lugar og balkong
 • 2.500,- rabatt pr. person i Concierge Class og Aqua Class
 • 3.000,- rabatt pr. person i suite. De som booker en suite får pakken Go! Best, der drikkepakken oppgraderes til Premium og man får ubegrenset internett, USD 150 pr. person i "lommepenger", (OBC), til bruk ombord og gratis tips, (service charge)

Rabatten gjelder pr. per person for person 1-2 i en lugar. For 3. og 4. person i lugaren tilbys 50% rabatt på cruiseprisen, skatter og avgifter rabatteres ikke. 

SALG - All inclusive på Celebrity Edge i Middelhavet 

Bestill ett cruise med Celebrity Edge i Middelhavet sommersesongen 2019 (15 May - 21 October 2019) i utvendig eller bedre lugar og få "GO BEST" pakke pluss ekstra rabatter: 

"GO BEST" pakken inkluderer (inkludert for 2 gjester pr. lugar):

 • Premium drikkepakke
 • Onboard credit - 150 USD per person
 • Fri Wifi (for 2 enheter)
 • Tips 

Ekstra besparelser pr. person (for 2 gjester pr. lugar):

 • Utvendig- og balkonglugar, 2.000,-
 • Concierge Class og Aqua Class,  2.500,-
 • Suiter, 3.000,-
 • 50% rabatt for person 3 og 4 (minimum 18 år) i tremannslugarer, firemannslugarer og familielugarer, utvendig eller bedre kategori

Tilbudet gjelder nye bestillinger i perioden 15. - 25. mars. 

Nye reduserte priser på cruise med Celebrity Edge

Spesialpriser på utvalgte cruise med Celebrity Edge i Karibien og Middelhavet. Gjelder for et begrenset antall lugarer på følgende seilinger: 10., 24. og 31.mars, 07., 14. og 21. april, 5., 19. og 25. mai, 5., 15., 22. og 29. juni samt 27. juli. Bestiller du en utvendig eller bedre lugar er en "Classic" drikkepakke inkludert. Se reiseforslag med Celebrity Edge i Middelhavet og Karibien. 

Venne- og familierabatt på Celebrity Cruises i Karibien og Middelhavet

Bestill for 10 eller flere personer på samme seiling senest 31. mars og få 10.000,- i rabatt! Gjelder cruise som er 7 netter eller lengre i Middelhavet og Karibien, avganger i 2019 og 2020. 

Bennett Ferie hjelper deg

Våre reiseeksperter hjelper deg med å finne skipene og avgangene som passer for deg. Vi gir deg tips, råd og hjelper deg med bestillingen. Kanskje ønsker du å utvide cruiseferien med noen dager på stranden eller i storbyen i for- eller etterkant?

Celebrity Cruises er en del av Royal Caribbean "familien", og hakket mer eksklusivt enn Royal Caribbean International. Celebrity Cruises har skip av høy standard, på de siste i "Solstice" klassen, som omtales som et flytende designhotell, er over 90 % lugarer som er enten utvendige eller med balkong.

Om bord på Celebrity Cruises lever man etter mottoet "exeed expectations", noe som innebærer at gjesten alltid skal føle seg ekstra godt ivaretatt. Celebrity Cruises seiler over hele verden, og har blant annet mange spennende ruter i Karibien og Middelhavet.

Celebrity Cruises tilbyr førsteklasses cruise i et stort format. Om bord kan du blant annet nyte gourmetmatsom både smaker godt og ser flott ut. Skipene har ett stort fokus på SPA og velvære og har et fantastisk servicenivå med en ansatt pr. to gjester. Rederiet har i flere år blitt kåret til "Best premium cruiseline".

Lukk »

Søk reise