Skip to main content

Tilbud med Celebrity Cruises | Bestill hos Bennett Ferie

cruise-celebrity-equinox-karibien
cruise-celebrity-alaska
basseng-celebrity-equinox-cruise
cruise-celebrity-service-basseng
cruise-celebrity-casino
cruise-celebrity-eclipse
cruise-celebrity-eclipse-balkonglugar
familie-basseng-celebrity-cruise
lawn-club-celebrity-cruise
cruise-celebrity-restaurant
cruise-celebrity-middelhavet-santorini

Opplev moderne luksus på cruise med Celebrity Cruises! Vil du oppleve moderne og luksuriøse skip som tar deg til de mest fantastiske destinasjonene i verden? Celebrity Cruises tilbyr unike opplevelser i spektakulære omgivelser - tilpasset deg.  

Opptil 8.000,- i rabatt pr. lugar samt drikkepakke inkludert 

Akkurat nå tilbyr Celebrity Cruises opp til 8.000,- pr. lugar (4.000,- pr person) i rabatt på de fleste seilinger i perioden 1. desember 2018 - 11. may 2020. Bestiller du en utvendig lugar eller bedre får du også en all inklusive drikkepakke på kjøpet. Bestiller du en suite så inngår også WiFi om bord samt en Premium Drikkepakke. Bestilles senest 27. november. Jo bedre lugar, jo høyere rabatt:

  • 1.000,- rabatt pr. person i innvendig lugar
  • 2.000,- rabatt pr. person i utvendig lugar og balkong
  • 3.000,- rabatt pr. person i Concierge Class og Aqua Class
  • 4.000,- rabatt pr. person i suite. De som booker en suite får pakken Go! Best, der drikkepakken oppgraderes til Premium og man får ubegrenset internett, USD 150 pr. person i "lommepenger", (OBC), til bruk ombord og gratis tips, (service charge)

Rabatten gjelder pr. per person for person 1-2 i en lugar. For 3. og 4. person i lugaren tilbys 50% rabatt på cruiseprisen, skatter og avgifter rabatteres ikke. 

Fri Wifi inkludert på Celebrity Equinox' cruise i Karibien

Bestill utvendig eller bedre lugar senest 30. november og få internettpakken Xcelerate Surf & Stream, (en enhet pr. lugar), inkludert i prisen på seilinger med Celebrity Equinox med avreise i perioden 1. januar - 14. desember 2019. Kombiner gjerne med kampanjen med opptil 8.000,- i rabatt og drikkepakke inkludert. 

Spesialpris på 14-netters seilinger i Asia fra 10.995,- pr. person

Fordyp deg i den mystiske og allsidige kulturen i Asia. En rik blanding av fjell og jungel, vakkert landskap og livlige moderne storbyer. Akkurat nå har Celebrity Cruises spesialpris på utvalgte 14-netters seilinger i Asia, fra kun 10.995,- pr. person! En Classic drikkepakke er inkludert for person 1 og 2 i lugaren hvis du bestiller utvendig eller bedre lugar. Tilbudet er plassbegrenset og gjelder følgende avganger: 

Celebrity Millennium: 

  • 8. desember 2018, Singapore til Hong Kong, (balkong, Concierge Class)
  • 16. februar 2019, Hong Kong til Singapore, (innvendig, utvendig og balkonglugar) 
  • 16. mars 2019, Hong Kong til Shanghai, (balkonglugar) 
  • 30. mars 2019, Shanghai til Tokyo, (innvendig) 

Celebrity Constellation:

  • 20. januar 2019, Singapore til Shanghai, (innvendig lugar)

03. februar 2019, Shanghai til Singapore, (utvendig, Concierge Class)

Celebrity Constellation - Ekstra rabatt i Middelhavet 2019

Utforsk Middelhavet med en seiling med Celebrity Constellation neste sommer. Ombord tilbys det førsteklasses service og kulinariske opplevelser i et luksuriøst, men avslappet miljø. Ved bestilling senest 30. november får du opptil 3.000,- pr. lugar i ekstra rabatt samt drikkepakke på kjøpet på et stort antall seilinger (unntak for seilinger til de greske øyer). 

Ekstra rabatt for person 1-2 i en lugar:
1.500,- i rabatt pr. person ved bestilling av innvendig lugar 
1.000,- i rabatt pr. person ved bestilling av utvending lugar + classic drikkepakke
1.500,- i rabatt pr. person ved bestilling av Veranda, Concierge og Aqua Class + classic drikkepakke

Eventuelle 3. -5. person i samme lugar får 50% rabatt på cruiseprisen (skatter, avgifter og tips rabatteres ikke). Ved bestilling av en suite inngår pakken GO! Best, som inkluderer oppgradert Premium drikkepakke, USD 150 pr. person i "lommepenger", (OBC), til bruk ombord, ubegrenset wift, samt gratis tips.

Bennett Ferie hjelper deg

Våre reiseeksperter hjelper deg med å finne skipene og avgangene som passer for deg. Vi gir deg tips, råd og hjelper deg med bestillingen. Kanskje ønsker du å utvide cruiseferien med noen dager på stranden eller i storbyen i for- eller etterkant?

Celebrity Cruises er en del av Royal Caribbean "familien", og hakket mer eksklusivt enn Royal Caribbean International. Celebrity Cruises har skip av høy standard, på de siste i "Solstice" klassen, som omtales som et flytende designhotell, er over 90 % lugarer som er enten utvendige eller med balkong.

Om bord på Celebrity Cruises lever man etter mottoet "exeed expectations", noe som innebærer at gjesten alltid skal føle seg ekstra godt ivaretatt. Celebrity Cruises seiler over hele verden, og har blant annet mange spennende ruter i Karibien og Middelhavet.

Celebrity Cruises tilbyr førsteklasses cruise i et stort format. Om bord kan du blant annet nyte gourmetmatsom både smaker godt og ser flott ut. Skipene har ett stort fokus på SPA og velvære og har et fantastisk servicenivå med en ansatt pr. to gjester. Rederiet har i flere år blitt kåret til "Best premium cruiseline".

Lukk »

Søk reise