Skip to main content

Tilbud med Celebrity Cruises | Bestill hos Bennett Ferie

cruise-celebrity-strand-par
cruise-celebrity-alaska
basseng-celebrity-equinox-cruise
cruise-celebrity-service-basseng
cruise-celebrity-casino
cruise-celebrity-eclipse
cruise-celebrity-eclipse-balkonglugar
cruise-celebrity-equinox-karibien
familie-basseng-celebrity-cruise
lawn-club-celebrity-cruise
celebrity-reflection
cruise-celebrity-restaurant
cruise-celebrity-middelhavet-santorini

Vil du oppleve moderne og luksuriøse skip som tar deg til de mest fantastiske destinasjonene i verden? Celebrity Cruises tilbyr unike opplevelser i spektakulære omgivelser. 

Opp til 1.000,- i rabatt per person og drikkepakke inkludert 
Bestill senest 1. juni og få 1.000,- i rabatt pr. person og classic drikkepakke inkludert for opptil 2 personer per lugar. 3. og 4. person i lugaren får 50% rabatt. Gjelder cruise som er 4 netter eller lengre med avreise i perioden 1. august 2020 - 4. mai 2022 (gjelder Alaske-cruise i perioden 13. mai - 12. juli 2020 samt alle Galapagos-cruise). 

Bennett Ferie hjelper deg
Våre reiseeksperter hjelper deg med å finne skipene og avgangene som passer for deg. Vi gir deg tips, råd og hjelper deg med bestillingen. Kanskje ønsker du å utvide cruiseferien med noen dager på stranden eller i storbyen i for- eller etterkant?

Celebrity Cruises er en del av Royal Caribbean "familien", og hakket mer eksklusivt enn Royal Caribbean International. Celebrity Cruises har skip av høy standard, blant annet de to nye, fantastiske skipene Celebrity Edge og Celebrity Apex.

Om bord på Celebrity Cruises lever man etter mottoet "exeed expectations", noe som innebærer at gjesten alltid skal føle seg ekstra godt ivaretatt. Celebrity Cruises seiler over hele verden, og har blant annet mange spennende ruter i Karibien og Middelhavet.

Celebrity Cruises tilbyr førsteklasses cruise i et stort format. Om bord kan du blant annet nyte gourmetmat som både smaker godt og ser flott ut. Skipene har ett stort fokus på SPA og velvære og har et fantastisk servicenivå med en ansatt pr. to gjester. Rederiet har i flere år blitt kåret til "Best premium cruiseline".

For å gjøre det enkelt for deg har vi samlet alle avgangene til Celebrity Cruises på ett sted. Her kan du søke på skip, destinasjoner, datoer, pris etc. De fleste priser oppdateres en gang i døgnet.  Prisene i søket er ikke inkl. alle kampanjerabatter. Har du barn med eller ønsker singellugar, så legg dette inn i kommentarfeltet så får du en oppdatert pris tilbake fra våre cruiseksperter.

Søk cruise med Celebrity Cruises

Lukk »

Søk reise