Skip to main content

Tilbud med Celebrity Cruises | Bestill hos Bennett Ferie

cruise-celebrity-middelhavet-santorini
cruise-celebrity-alaska
basseng-celebrity-equinox-cruise
cruise-celebrity-service-basseng
cruise-celebrity-casino
cruise-celebrity-eclipse
cruise-celebrity-eclipse-balkonglugar
cruise-celebrity-equinox-karibien
familie-basseng-celebrity-cruise
lawn-club-celebrity-cruise
cruise-celebrity-restaurant

Opplev moderne luksus på cruise med Celebrity Cruises! Vil du oppleve moderne og luksuriøse skip som tar deg til de mest fantastiske destinasjonene i verden? Celebrity Cruises tilbyr unike opplevelser i spektakulære omgivelser - tilpasset deg.  

SALG - opptil 5.000,- i rabatt pr. lugar samt drikkepakke inkludert 

Akkurat nå tilbyr Celebrity Cruises opp til 5.000,- pr. lugar (2.500,- pr person) i rabatt på seilinger som er 4 netter eller mer i perioden 2. juni 2019 - 3. mai 2021, med unntak av cruise til Galapagos. I tillegg til rabatt får du en all inklusive Classic drikkepakke i alle lugarkategorier! Bestilles senest 5. juni. Jo bedre lugar, jo høyere rabatt. Opp til:

  • 500,- rabatt pr. person i innvendig lugar
  • 2.000,- rabatt pr. person i utvendig lugar og balkong
  • 2.500,- rabatt pr. person i Concierge Class og Aqua Class
  • Rabatten gjelder pr. per person for person 1-2 i en lugar. For 3. og 4. person i lugaren tilbys 50% rabatt på cruiseprisen, skatter og avgifter rabatteres ikke. Bestiller du en suite får du "4 perks included"; Premium drikkepakke, fri WiFi, 150$ til bruk om bord og forhåndsbetalt tips. 

1.000,- i rabatt pr. person på cruise med Celebrity Edge

Vi feirer at Celebrity Edge kommer til Europa! Bestill i perioden 13. - 31. mai og få 1.000,- i rabatt pr. person på alle cruise med Celebrity Edge i 2019 og 2020. Se reiseforslag med Celebrity Edge i Middelhavet og i Karibien. 

Nye reduserte priser på cruise med Celebrity Edge

Sterkt reduserte priser på utvalgte cruise med Celebrity Edge i Middelhavet! Begrenset antall på utvalgte lugarkategorier (uspesifisert) på følgende seilinger: 15., 22. og 29. juni, 6., 13., 20. og 27. juli samt 3. august. Gode priser, og i tillegg får du Classic all inklusive drikkepakke inkludert for person 1 og 2 i lugaren. Se reiseforslag med Celebrity Edge i Middelhavet. 

Bestill nå bonus

Bestill senest 29. mai og få "bestill nå bonus" på utvalgte cruise (4 netter eller lengre) med avreise mellom 30. juni og 31. desember 2019. Få 500,- pr. person i rabatt hvis du bestiller innvendig lugar og 1.000,- pr. person i rabatt i utvendig eller bedre lugar. 

Venne- og familierabatt på Celebrity Cruises i Karibien og Middelhavet

Bestill for 10 eller flere personer på samme seiling senest 31. mai og få 10.000,- i rabatt! Gjelder cruise som er 7 netter eller lengre i Middelhavet og Karibien, avganger i 2019 og 2020. 

Store rabatter på cruise til Galapagos

Bestill senest 5. juni 2019 og få store rabatter på cruise med Celebrity Cruises til Galapagos i perioden 26. mai - 31. desember 2019. Få halv pris på reisende nr. 2, og i tillegg kan du få opp til 8.545,- i rabatt på utvalgte seilinger. Se reiseforslag på cruise til Galapagos. 

Bennett Ferie hjelper deg

Våre reiseeksperter hjelper deg med å finne skipene og avgangene som passer for deg. Vi gir deg tips, råd og hjelper deg med bestillingen. Kanskje ønsker du å utvide cruiseferien med noen dager på stranden eller i storbyen i for- eller etterkant?

Celebrity Cruises er en del av Royal Caribbean "familien", og hakket mer eksklusivt enn Royal Caribbean International. Celebrity Cruises har skip av høy standard, på de siste i "Solstice" klassen, som omtales som et flytende designhotell, er over 90 % lugarer som er enten utvendige eller med balkong.

Om bord på Celebrity Cruises lever man etter mottoet "exeed expectations", noe som innebærer at gjesten alltid skal føle seg ekstra godt ivaretatt. Celebrity Cruises seiler over hele verden, og har blant annet mange spennende ruter i Karibien og Middelhavet.

Celebrity Cruises tilbyr førsteklasses cruise i et stort format. Om bord kan du blant annet nyte gourmetmatsom både smaker godt og ser flott ut. Skipene har ett stort fokus på SPA og velvære og har et fantastisk servicenivå med en ansatt pr. to gjester. Rederiet har i flere år blitt kåret til "Best premium cruiseline".

Lukk »

Søk reise