Skip to main content

Tilbud med Celebrity Cruises | Bestill hos Bennett Ferie

cruise-celebrity-strand-par
cruise-celebrity-alaska
basseng-celebrity-equinox-cruise
cruise-celebrity-service-basseng
cruise-celebrity-casino
cruise-celebrity-eclipse
cruise-celebrity-eclipse-balkonglugar
cruise-celebrity-equinox-karibien
familie-basseng-celebrity-cruise
lawn-club-celebrity-cruise
celebrity-reflection
cruise-celebrity-restaurant
cruise-celebrity-middelhavet-santorini

Vil du oppleve moderne og luksuriøse skip som tar deg til de mest fantastiske destinasjonene i verden? Celebrity Cruises tilbyr unike opplevelser i spektakulære omgivelser. Se reiseforslag med Celebrity Cruises. 

Opp til 3.000,- i rabatt per person og drikkepakke+wifi inkludert 

Bestill senest 5. februar og få opp til 3.000,- i rabatt pr. person og drikkepakke+wifi inkludert for opptil 2 personer per lugar! Gjelder cruise som er 4 netter eller lengre i perioden 1. januar 2020 - 03. mai 2022 (gjelder ikke Galapagos-cruise). 

Få ekstra "goder" inkludert 

Bestill senest 21. januar og 4 "goder" er inkludert for 2 personer pr. lugar! Gjelder utvalgte cruise som er 4 netter eller lengre i perioden 8. februar 2020 - 2. mai 2022 (gjelder ikke Galapagos-cruise). Dette tilbudet kan kombineres med tilbudet med opp til 3.000,- i rabatt. De fire godene er: 

  • Premium All-inclusive drikkepakke
  • Wifi
  • Forhåndsbetalt tips
  • $150 pr.person til bruk om bord (onboard credit, “OBC”) 

Bennett Ferie hjelper deg

Våre reiseeksperter hjelper deg med å finne skipene og avgangene som passer for deg. Vi gir deg tips, råd og hjelper deg med bestillingen. Kanskje ønsker du å utvide cruiseferien med noen dager på stranden eller i storbyen i for- eller etterkant?

Celebrity Cruises er en del av Royal Caribbean "familien", og hakket mer eksklusivt enn Royal Caribbean International. Celebrity Cruises har skip av høy standard, blant annet de to nye, fantastiske skipene Celebrity Edge og Celebrity Apex.

Om bord på Celebrity Cruises lever man etter mottoet "exeed expectations", noe som innebærer at gjesten alltid skal føle seg ekstra godt ivaretatt. Celebrity Cruises seiler over hele verden, og har blant annet mange spennende ruter i Karibien og Middelhavet.

Celebrity Cruises tilbyr førsteklasses cruise i et stort format. Om bord kan du blant annet nyte gourmetmat som både smaker godt og ser flott ut. Skipene har ett stort fokus på SPA og velvære og har et fantastisk servicenivå med en ansatt pr. to gjester. Rederiet har i flere år blitt kåret til "Best premium cruiseline".

Lukk »

Søk reise