Skip to main content

Celebrity Cruises i sørlige Karibien | Bennett Ferie

cruise-celebrity-stjohn-familie
cruise-celebrity-balkonglugar
cruise-celebrity-silhouette-basseng
cruise-celebrity-curacao
fort-lauderdale-florida
cruise-celebrity-grenada
cruise-celebrity-kokk
cruise-celebrity-service-basseng
cruise-celebrity-aruba
cruise-celebrity-stthomas

Bli med Celebrity Cruises skip Celebrity Silhouette eller Celebrity Reflection på cruise fra Fort Lauderdale til vakre perler i sørlige Karibien høsten 2018 og vinteren 2019. Skipene seiler 7 til 14 netters cruise ut fra Fort Lauderdale og det er perfekt å kombinere cruiset med ett opphold i Florida.

Bestill senest 31. mars og få gode rabatter, og bestiller du utvendig eller bedre lugar får du også en drikkepakke inkludert. Jo bedre lugar - jo større rabatter! 

Reiseforslag og priseksempel | 8 netters cruise med Celebrity Silhouette i Sørlige Karibien, avreise fra Fort Lauderdale 14. november 2019:  

Cruisets reiserute: Fort Lauderdale - til sjøs - til sjøs - Oranjestad, Aruba - Willemstad, Curacao - Kralendijk, Bonaire - til sjøs - til sjøs - Fort Lauderdale 

Fra 10.675,- (innvendig lugar)

Fra 16.755,- (balkonglugar - inkl. drikkepakke)

Reiseforslag og priseksempel | 10 netters cruise med Celebrity Reflection i Sørlige Karibien, avreise fra Fort Lauderdale 29. november 2019.

Cruisets reiserute 29. november 2019: Fort Lauderdale - til sjøs - til sjøs - St. Johns, Antigua - Bridgetown, Barbados - Castries, St. Lucia - Basseterre, St. Kitts - Philipsburg, St. Maarten - til sjøs - til sjøs - Fort Lauderdale

Fra 10.140,- (innvendig lugar)

Fra 16.755,- (balkonglugar - inkl. drikkepakke) 

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • 7 netters cruise i valgte type lugar
  • Drikkepakke på utvalgte avganger ved bestilling av utvendig eller bedre lugar senest 31. mars
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket i priseksemplene. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg! Celebrity Cruises har mange flotte skip og reiseruter i Karibien!

Celebrity Cruises i Karibien

Når du stopper på vakre Karibiske øyer kan du velge om du vil være med på Celebrity's utflukter, eller oppleve øyene på egenhånd. Cruisene besøker fantastisk vakre øyer med flotte, hvite strender, frodig natur, søte fargerike hus og en gjestfri atmosfære.

Cruisene har noen dager hvor du "bare" er ute til havs, hvor du har god til til å slappe av og nyte skipets flotte fasiliteter. Celebrity Silhouette og Celebrity Reflection er vakre skip i Celebrity's Solstice klasse, skip hvor det er stort fokus på design, spa og velvære. Tilbudet om bord er stort og alt ser bare helt lekkert ut. Det er et bredt utvalg av restauranter, alt fra buffetrestauranter, grill- og italienske retter på Tuscan Grille til helsekost på restauranten Blu. Prøv viner fra alle verdens hjørner i baren Cellar Masters. Slapp av i spaet, på biblioteket eller ved bassenget. Et annet favorittsted om bord er Celebrity's Lawn Club, hvor du kan strekke deg ut på gressplenen, spille boccia, ha piknik eller bare nyte utsikten. Ønsker du å være mer aktiv har de et flott treningssenter og en løpebane rundt skipet. Underholdningen om bord er variert og her er det noe for enhver smak med alt fra stand-up og livemusikk til teater og nattklubb. For barn og ungdom er det en ungdomskafe der det også arrangeres ungdomsdisko. Ellers kan du gå på kino, se på kunst i galleriet, shoppe eller ta en tur innom casinoet. Som du skjønner så trenger du ikke kjede deg når du er til havs:-)

Celebrity Cruises har ett fantastisk servicenivå med en ansatt pr. to gjester og har i flere år blitt kåret til "Best premium cruiseline".

Lukk »

Søk reise