Skip to main content

Luksuriøse Celebrity Cruises til Galapagos | Bennett Ferie

sjolover-celebrity-flora-galapagos-cruise
blue-footed-boobie-blafotsule-galapagos-cruise
celebrity-flora-galapagos-ribber
celebrity-flora-galapagos-profil
elefantskilpadde-galapagos-fotografere
premium-sky-suite-infinite-veranda-celebrity-flora
salong-la-vista-celebrity-flora-cruise
pingvin-svomme-galapagos
strand-sjolove-galapagos-utflukt-cruise
sjolove-cruise-galapagos
snorkle-cruise-galapagos
utsikt-utflukt-galapagos

Drømmecruise til Galapagos med luksuriøse Celebrity Cruises! Varierte cruise, 4 fantastiske skip, 6 unike reiseruter, 15 øyer, 35 anløpshavner og 22 cruise med varighet fra 7 til 16 netter, inkludert Quito, Ecuador eller underverket Machu Picchu i Peru. I 2019 kom det splitter nye skipet Celebrity Flora - reis på en moderne luksusferie til Galapagos-øyene, et cruise som bør stå på alles "bucket-list". 

Priseksempel | 7 netters cruise med nye Celebrity Flora med avreise 29. november 2020: 

Fra 79.790,-

 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
 • 7 netters cruise i Sky Suite Infinite Veranda - lugar på Celebrity Flora
  • Premium sengetøy og lugarfasiliteter
  • Roomservice
 • Helpensjon om bord; gourmetmat basert på lokale råvarer
 • Alt drikke om bord, inkludert alkoholholdige drikker, brus, kaffe, te og flaskevann
 • 2 guidede utflukter pr. dag 
 • Fantastiske møter med Galapagos' unike dyreliv
 • Sertifiserte guider fra Galapagos nasjonalpark
 • Kurs, briefinger og foredrag med kunnskapsrike foredragsholdere
 • Inngangsbillett til Galapagos National Park og Galapagos Tourist Card
 • Galapagos Meet & Greet service by Naturalist
 • Fri bruk av snorkleutstyr, våtdrakter, kikkerter og gåstaver
 • Fri Wifi
 • Tips til lugar- og restaurantpersonale
 • Alle kjente skatter og avgifter

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt med våre reiseeksperter

Celebrity Flora

All Suite Luxury Mega Yacht - nye Celebrity Flora℠ har plass til 100 passasjerer og sørger for at du får et luksuriøst og uforglemmelig cruise. Skipet er det første som er bygget spesielt for cruise på Galapagos. Alle lugarene er suiter - du ferierer på det største og mest luksuriøse overnattingsstedet på Galapagos-øyene. Spis fra fantastiske menyer med nesten bare lokale råvarer, satt sammen av Michelin-stjerne kokker, og la din "Personal Suite Attendant" hjelpe deg med å pakke ut. Suitene har et fantastisk design; alt kan styres med enkle tastetrykk, premium sengetøy og badekåper. Alt er inkludert, både mat, drikke, utflukter, wifi og tips, noe som gjør cruiset praktisk, avslappende og minneverdig.  

Cruisets reiserute 29. november 2020: Baltra (Galapagos) - Daphne Island (Galapagos) - Puerto Egas (Galapagos) - Rabida (Galapagos) - Elizabeth Bay (Galapagos) - Caleta Tagus (Isabela) - Sullivan Bay (Santiago) - Bartolome (Galapagos) - Las Bachas (Santa Cruz) - North Seymor (Galapagos) - Puerto Baquerizo Moreno (San Cristobal) - Punta Pitt (San Cristobal) - Puerto Ayora (Galapagos) - Baltra (Galapagos)

Cruise med flotte Celebrity Flora på Galapagos. Foto: Celebrity Cruises

Ocean Grill Restaurant om bord på Celebrity Flora. Foto: Celebrity Cruises

Cruise på Galapagos

Galapagos oppleves best på cruise! Alle øyene i Galapagos øyrike er forskjellige; noen har mangroveskog andre er vulkanske. Dyrelivet varierer fra øy til øy, og alle øyene har sin egen historie, både geologisk og ellers. Et cruise med Celebrity Cruises på Galapagos er en luksuriøs, aktiv ferie med fokus på natur og dyreliv. Opplev fantastiske eventyr på de ville og urørte destinasjonene og deilig avslapning med den eksepsjonelle komforten om bord. Guidene om bord er sertifisert av Galapagos National Park og setter sammen varierte utflukter. De er til stede for å lære deg om øyene og hvordan vi kan bevare dette delikate økosystemet. 

Celebrity Cruises® er lidenskapelig opptatt av å bevare miljøet på Galapagos, og blir brukt som et eksempel til etterfølgelse av Ecuadors myndigheter. Alt er gjennomtenkt med hensyn til miljø; for eksempel er sjokoladen på puten din er fra et lokalt selskap som kjøper sin kakao fra små lokale produsenter, skroget på skipet er malt med silikon for at hun skal bevege seg mer effektivt, og lokale bønder og fiskere opprettholder livsgrunnlaget sitt mens de gir frisk, bærekraftig mat til tallerkenen din om bord. Celebrity Cruises® er forpliktet til å forbedre livskvaliteten for innbyggerne på Galapagos og sikre at fremtidige generasjoner får oppleve dette magiske stedet akkurat som det er i dag.

Sjøløver på Galapagos. Foto: Celebrity Cruises

Blåfotsule (Blue Footed Boobie) på Galapagos. Foto: Celebrity Cruises

Marine Iguana, Galapagos. Foto: Celebrity Cruises

Lukk »

Søk reise