Skip to main content

Celebrity Constellation i Middelhavet | Bennett Ferie

cruise-celebrity-basseng
cruise-celebrity-ute-pa-dekk
cruise-celebrity-service-basseng
cruise-celebrity-casino
cruise-celebrity-crush-bar
cruise-celebrity-isbar
cruise-kotor-montenegro
cruise-monaco
cruise-celebrity-restaurant

Om bord på Celebrity Cruises lever man etter mottoet "exeed expectations", noe som innebærer at gjesten alltid skal føle seg ekstra godt ivaretatt. Celebrity Cruises seiler over hele verden, og har blant annet mange spennende ruter i Karibien og Middelhavet. Hvorfor ikke være med flotte Celebrity Constellation på et fantastisk cruise i Middelhavet sommersesongen 2019? Bestill nå - det er snart fullbooket! 

Priseksempel | Cruise med Celebrity Constellation i Middelhavet, 10 netter med avreise 8. november: 

Fra 8.615,-  i uspesifisert innvendig lugar
Fra 12.055,- i utvendig lugar

Celebrity Constellation tilbyr varierte ruter med varierende reiselengder i perioden 2. mai - 8. november 2019. 

Cruisets reiserute 8. november: Venezia - Venezia - Rijeka - Split - Dubrovnik - Kotor - til sjøs - Valletta, Malta - Catania, Sicilia - Napoli - Civitavecchia/Roma

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • Cruise i valgte type lugar 
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg!

Litt av hva du kan oppleve på Mallorca: 

Celebrity Cruises i Middelhavet

Celebrity Cruises tilbyr førsteklasses cruise i et stort format. Om bord kan du blant annet nyte gourmetmat som både smaker godt og ser flott ut. Skipene har ett stort fokus på SPA og velvære og har et fantastisk servicenivå med en ansatt pr. to gjester. Rederiet har i flere år blitt kåret til "Best premium cruiseline" og er perfekt for par og alle som setter pris på moderne luksus på et flytende designhotell. Hva med å ta bryllupsreisen om bord?

For eksempel seiler Celebrity Constellation 9 og 10 netters cruise i Middelhavet i perioden 2. mai - 8. november 2019. Vi hjelper deg med å finne det cruiset og den reiseruten som passer for deg og hjelper deg gjerne hvis du ønsker å utvide ferien med noen dager "på land" i forbindelse med avreise eller ankomst.

Lukk »

Søk reise