Skip to main content

Celebrity Constellation i Middelhavet | Bennett Ferie

cruise-celebrity-basseng
cruise-celebrity-ute-pa-dekk
cruise-celebrity-service-basseng
cruise-celebrity-casino
cruise-celebrity-crush-bar
cruise-celebrity-isbar
cruise-kotor-montenegro
cruise-monaco
cruise-celebrity-restaurant

Om bord på Celebrity Cruises lever man etter mottoet "exeed expectations", noe som innebærer at gjesten alltid skal føle seg ekstra godt ivaretatt. Celebrity Cruises seiler over hele verden, og har blant annet mange spennende ruter i Karibien og Middelhavet. Hvorfor ikke være med flotte Celebrity Constellation på et fantastisk cruise i Middelhavet sommersesongen 2020? Bestiller du senest 30. november får du gode rabatter og en all inklusive drikkepakke er inkludert. 

Priseksempel | Cruise med Celebrity Constellation i Middelhavet, 9 netter med avreise fra Venezia 30. juli:  

Fra 17.035,-  i uspesifisert innvendig lugar
Fra 19.755,- i balkonglugar

Celebrity Constellation tilbyr varierte ruter med varierende reiselengder i perioden 26. mai - 22. oktober 2020. 

Cruisets reiserute 30. juli: Venezia - Venezia - Kotor, Montenegro - til sjøs - Messina, Sicilia - Napoli (Capri) - til sjøs - Portofino - La Spezia (Firenze, Pisa) - Civitavecchia/Roma

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • Cruise i valgte type lugar 
  • Helpensjon om bord
  • Classic all inklusive drikkepakke inkl. ved bestilling senest 31. oktober
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i priseksemplet ovenfor. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg!

Celebrity Cruises i Middelhavet

Celebrity Cruises tilbyr førsteklasses cruise i et stort format. Om bord kan du blant annet nyte gourmetmat som både smaker godt og ser flott ut. Skipene har ett stort fokus på SPA og velvære og har et fantastisk servicenivå med en ansatt pr. to gjester. Rederiet har i flere år blitt kåret til "Best premium cruiseline" og er perfekt for par og alle som setter pris på moderne luksus på et flytende designhotell. Hva med å ta bryllupsreisen om bord?

For eksempel seiler Celebrity Constellation 9 og 10 netters cruise i Middelhavet i perioden 26. mai - 22. oktober 2020. Vi hjelper deg med å finne det cruiset og den reiseruten som passer for deg og hjelper deg gjerne hvis du ønsker å utvide ferien med noen dager "på land" i forbindelse med avreise eller ankomst.

Lukk »

Søk reise