Skip to main content

Celebrity Cruises i Middelhavet

Om bord på Celebrity Cruises lever man etter mottoet "exeed expectations", noe som innebærer at gjesten alltid skal føle seg ekstra godt ivaretatt. Celebrity Cruises seiler over hele verden, og har blant annet mange spennende ruter i Karibien og Middelhavet. Hvorfor ikke være med en av Celebrity Cruises' flotte skip på et fantastisk Middelhavscruise i sommersesongen 2018? 

Celebrity Cruises tilbyr førsteklasses cruise i et stort format. Om bord kan du blant annet nyte gourmetmat som både smaker godt og ser flott ut. Skipene har ett stort fokus på SPA og velvære og har et fantastisk servicenivå med en ansatt pr. to gjester. Rederiet har i flere år blitt kåret til "Best premium cruiseline" og er perfekt for par og alle som setter pris på moderne luksus på et flytende designhotell. Hva med å ta bryllupsreisen om bord?

For eksempel seiler Celebrity Constellation 7, 10 og 12 netters cruise i Middelhavet i perioden 7. mai - 30. oktober 2018. Vi hjelper deg med å finne det cruiset og den reiseruten som passer for deg og hjelper deg gjerne hvis du ønsker å utvide ferien med noen dager "på land" i forbindelse med avreise eller ankomst.

Inkludert i reiseforslaget: 

Cruise med Celebrity Constellation i Middelhavet i perioden 7. mai - 30. oktober. Celebrity Cruises tilbyr varierte ruter med varierende reiselengder. 

Vårt priseksempel gjelder 11 netters cruise i høst, avreise 19. oktober.  

Cruisets reiserute (19. oktober): Roma/Civitavecchia - Ajaccio, Korsika - til sjøs - Malaga, Spania - Sevilla, Spania - Gibraltar, Storbritannia - til sjøs - Sete, Frankrike - Provence (Toulon), Frankrike - Portofino, Italia - Firenze/Pisa, Italia - Roma/Civitavecchia 

Fra 13.545,- 

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • Cruise i utvendig lugar 
  • Helpensjon om bord
  • Underholdning og de fleste aktiviteter om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter

Fly t/r i tillegg. Tillegg for ekstra overnattinger, bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Lukk »

Søk reise