Skip to main content

Bryllupsreise - Øst-Afrika og Mauritius | Bestill hos Bennett

par-drinker-utsikt-clouds_mountain-gorilla-lodge-uganda
elefanter-masai-mara-kenya
bar-lounge-strand-hilton-mauritius
solnedgang-strand-hilton-mauritius
hengekoye-strand-hilton-mauritius
strand-hilton-mauritius
middagstelt-ilkeliani-camp-masai_mara-kenya
leopard-masai_mara-kenya
utsikt-rom-clouds_mountain-gorilla-lodge-uganda
gorilla-clouds_mountain-gorilla-lodge-uganda

Reis på en romantisk og opplevelsesrik bryllupsreise til Øst-Afrika; kombiner noen av det beste og mest unike Øst-Afrika har på by på. Gorillatrekking i Uganda, safari i Masai Mara og vakre strender på Mauritius. Bestill bryllupsreisen hos Bennett, ditt lokale reisebyrå. 

Gorillatrekking i Uganda er en unik, intens og rørende opplevelse av Afrika, noe dere vil huske resten av livet. En safari i Masai Mara er romantisk og byr på overnatting i luksustelt, fantastiske soloppganger, ville dyr og endeløse savanner. Etter noen dager med intense opplevelser blir det deilig med late og avslappende dager ved en herlig strand. Her er det flere valgmuligheter, for eksempel kysten av Kenya, Zanzibar, Seychellene eller Mauritius som dette tilbudet er basert på. Det er fullt mulig å endre dette og forlenge eller forkorte opphold, eventuelt kombinere flere øyer.

Reiseforslag | Fly fra Oslo, 3 netter i Uganda, 4 netter i Masai Mara, 7 netter på Mauritius. En rekke utflukter og måltider inkl.: 

Fra 64.450,- (pr. person i lavsesong, april - juni)

 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
 • Fly Oslo - Entebbe - Mauritius - Oslo (TK)
 • All nødvendig transfer til/fra flyplass og hoteller iht. programmet nedenfor
 • 1 natt innkvartering på hotell i Entebbe, frokost inkl.
 • 2 netter innkvartering ved Clouds Mountain Gorilla Lodge, helpensjon og lokale drikkevarer inkl.
 • Gorillatrekking ($600 pr. person i lavsesong, $700 pr. person i høysesong)
 • Båttur på Lake Mutanda med lunsj
 • Buniga Forest Walk med besøk på den lokale landsbyen og Batwa Communtiy
 • Parkavgifter iht. programmet både i Uganda og Kenya
 • Amfref Flying Doctors - umiddelbart hjelp i tilfelle akutt sykdom
 • Fly Entebbe - Kisumu - Masai Mara en vei, KUN 15 kg bagasje totalt pakket i myke sekker/vesker. Ekstra kg mot tillegg 
 • 3 netter innkvartering ved Ilkeliani Camp, inkl. full pensjon
 • 2 game drives per dag i delt safaribil med andre gjester fra campen (max 4-5 personer pr bil)
 • Fly Masai Mara - Nairobi 
 • 1 natt innkvartering på hotell i Nairobi, frokost inkl.
 • 7 netter innkvartering ved Hilton Hotel på Mauritius i Grand Deluxe Rom, havutsikt og halv pensjon inkl.
 • Lokal kontaktperson tilgjengelig 24h

Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter. Pris basert på dagens (10. januar 2020) tilgjengelighet og valutakurs.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Ta kontakt for detaljert program og tilbud. Fullt mulig å endre sol og bad delen til Kenya, Seychellene eller Zanzibar. 

Vår reisekonsulent Stella fra Bennett i Asker er vår Afrika ekspert og har satt sammen dette flotte reiseforslaget. Ta gjerne direkte kontakt med Stella på telefon 66 76 14 60 eller e-post asker@hrgworldwide.com.

Dag for dag program for reisen: 

Dag 1: Avreise fra Oslo til Entebbe, for eksempel via Istanbul med Turkish Airlines. Ved ankomst Entebbe er det kort transfer til hotellet for overnatting.

Dag 2: Tidlig fly 07:00 til Kisoro. Cruise på Lake Mutanda med enten lunsj på båten eller ved avsluttet tur på Chameleon Hill Lodge med spektakulær utsikt over Lake Mutanda. Herfra er det ca 1 times kjøretur til den sørlige delen av Bwindi Impenetrable Forest. Clouds Mountain Gorilla Lodge ligger høyt opp på Nteko Ridge i et rolig hjørne av Bwindi, omgitt av høye fjell og regnskog. 

Om ettermiddagen kan dere velge å være med på Buniga Forest Walk og besøke det lokale Batwa samfunnet.

Dag 3: Heldagstur med gorillatrekking. 

Dag 4: Etter en tidlig frokost blir er det 2 timer transfer til Kisoro flyplass for fly til Masai Mara. Det er en kort stopp ved Kisumu for formaliteter. Dere ankommer Ilkeliani Camp i tid for en sen, god lunsj. Så er det ut på første ettermiddags game drive som avsluttes med sundowner (en drink mens man nyter solnedgangen over savannen). Dere bor på en liten og koselig teltcamp med fantastisk utsikt over slettene.

Dag 5: Dagen tilbringes med safari.

Dag 6: Dagen tilbringes med safari.

Dag 7: Nyt siste formiddagen her i Masai Mara for denne gangen, før ettermiddagsfly til Nairobi. Middag på en av byens hyggeligste restauranter.

Dag 8: Tidlig avreise til flyplassen for fly videre til Mauritius. Transfer til hotellet hvor dere vil tilbringe neste uke med avslapping, sol, bad og la inntrykkene synke inn etter den opplevelsesrike første delen av turen. Opphold på Hilton Hotel, i Grand Deluxe rom med havutsikt, halv pensjon inkludert (frokost og middag).

Dag 9-14: Sol og bad på Mauritius

Hilton Mauritius ligger på vestkysten av Mauritius, ikke langt unna Flic en Flac byen. Flott beliggenhet, i kombinasjon av herlige solnedganger, hyggelig service og en flott strand vil gi dere en uforglemmelig ferie. Hotellets spa byr på et omfattende utvalg av eldgamle ritualer og eksotiske behandlinger av meget høy kvalitet, inspirert av forskjellige verdensdeler. Hotellet har 3 restauranter og 3 barer. I halvpensjon er det inkludert frokost og middagsbuffet som serveres i hovedrestauranten, La Pomme d’Amour.

Dere bor på Grand Deluxe rom, det nyeste tilskudd på hotellet, nyoppusset og lekre rom som ligger nærmest havet. Fra din balkong/terrasse er du garantert utsikt mot havet. Rommene har 1 king bed, tv, minibar, baderom med dusj og badekar, wifi og balkong/terrasse.

Dag 15: Hjemreise

Store opplevelser i vente på Gorilla-trekking. Foto: Clouds Mountain Gorilla Lodge

Gamedrive på savannen. Foto: Ilkeliani Camp

Sebraer i Masai Mara. Foto: Stella, Bennett 

Sjiraffer i Masai Mara. Foto: Stella, Bennett

Flott beliggenhet på stranden. Foto: Hilton Mauritius

Grand Deluxe rom. Foto: Hilton Mauritius

Lukk »

Søk reise