Skip to main content

Moro for hele familien - 2 parker i en ferie

grona-lund-stockholm-familieferie
basseng-lalandia-billund
tommerrenna-legoland-billund
familieferie-legoland-billund
legoland-billund-legotog
legoland-miniland-nyhavn
flagg-bat-skjargard-stockholm
stockholm-grona-lund-ride

Når barna har det bra på ferie, koser de voksne seg også! Ta med familien til både LEGOLAND® i Billund og Grøna Lund i Stockholm i sommer. Dette er en av flere muligheter for å kombinere flere morsomme reisemål i en reise med å gjøre "by-hopping" med fly. Vi hjelper deg med å sette sammen drømmereisen for familien. 

Reiseforslag og priseksempel | Reise 22. - 28. juli:  

Fly Oslo - Billund - Stockholm - Oslo, 3 netter på 4 - stjerners Lalandia Billund utenfor Legoland og 3 netter på 4 - stjerners Clarion Collection Hotel Tapto i Stockholm. På Lalandia i Billund finner du Skandinavias største badeland i tillegg til et stort antall andre aktivitets- og underholdningstilbud - og alt i gangavstand til Legoland. Clarion Collection Hotel Tapto er et godt hotell med moderne innredning på Østermalm og i tillegg til frokost er en enkel kveldsmat inkludert i prisen. 

Fra 23.395,-

  • Pris for  2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) som reiser sammen
  • Fly Oslo - Billund - Stockholm - Oslo (DY-H, SK-U, DY-H) inkludert bagasje
  • 3 netter på Lalandia Billund, Classic 4 med 2 soverom. Ingen måltider. (Sembo)
  • 3 netter på Clarion Collection Tapto i Stockholm, dobbeltrom med 2 ekstra senger, frokost og enkel kveldsmat inkludert. (Sembo)
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg fra andre avreiseflyplasser, tillegg for lengre opphold. Via oss kan du også kjøpe inngangsbilletter til Legoland. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg! 

LEGOLAND®

LEGOLAND® i Billund er Danmarks største fornøyelsespark, og en sikker vinner når hele familien skal kose seg på ferie. Legoland fyller hele 50 år i år og er fortsatt like populær. LEGOLAND®  er bygget opp av over 60 millioner LEGO klosser og tilbyr mye moro for hele familien. Få sommerfugler i magen i rutsjebanene og karusellene, bli med på vannlek hos piratene, og se på de mange imponerende LEGO modellene rundt om i parken. Her er moro for store og små, og de minste har sitt eget LEGO DUPLO® Land. 

Bo på Lalandia og gi deg og familien en opplevelse for livet - i Lalandia finner du Skandinavias største badeland og masse andre morsomme opplevelser både innendørs og utendørs.

Har du mulighet anbefaler vi også et besøk til den flotte dyreparken "Givskud Zoo", også kalt Løveparken, ca 10 - 15 minutters kjøring fra Billund. 

Gröna Lund

Gröna Lund på Djurgården i Stockholm er Sveriges eldste tivoli og har attraksjoner for store og små. Tivoliet har 31 attraksjoner, seks restauranter, underholdning i form av konserter, dans og show for barna, lotterier, 5-kamp-spill, mat- og snackskiosker.

I tillegg til å ha det moro i Gröna Lund kan dere kose dere og nyte sommeren i vakre Stockholm. Se dere rundt i byen, shoppe litt, spise godt og slappe av. Vi anbefaler en tur ut med båt i den vakre skjærgården. 

Lukk »

Søk reise