Skip to main content

Billig til Disney® Paris | Kjøp reisen hos Bennett Ferie

disneyland-mikke-familieferie
disneyland-parade-familieferie
disneyland-paris-familieferie
disneyland-slott-familieferie
familieferie
paris-vinter-familieferie

En reise til Disneyland® Paris er alle barns ønskedrøm, og en ganske så morsom variant av storbyferien for oss voksne også. Reis på familieferie, og nyt noen aktive og fartsfylte dager sammen i Disneyland® Paris. Her finner dere fantastiske Disneyland® Park og Walt Disney Studio® Park med attraksjoner og parader i verdensklasse.

Besøk gjerne parken i midtuke, og helst litt utenfor høysesong. Da får du de beste prisene, og det er litt roligere. Et besøk i sentrum av vakre Paris, med Eiffeltårnet som høydepunkt, bør dere også få med dere på turen.

Reiseforslag og priseksempel | Reise til Disneyland® Paris, avreise søndag 10. november:  

Fly Oslo – Paris t/r, bo 3 netter på 3 – stjerners Explorer Hotel at Disneyland Paris, med innendørs svømmebasseng og gratis shuttlebuss til Disneyland® -parken.

Fra 2.195,-

  • Pr. person når 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) reiser sammen
  • Fly Oslo – Paris t/r (DY/X)
  • 3 netter i 4-sengsrom med køyesenger, frokost inkl.
  • Alle kjente skatter og avgifter 

Tillegg fra andre avreiseflyplasser, tillegg for ekstra netter. Vi tilbyr også transfer flyplass – hotell t/r og inngangsbilletter til parken samt diverse utflukter i Paris.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg 

Lukk »

Søk reise