Skip to main content

Bestill charterferien hos oss

Mor og datter paa stranden

Ikke bruk timesvis på å lete etter den perfekte charterferien. Vi sjekker priser og sammenligner de forskjellige aktørene og tilbudene og finner ferien som passer for akkurat deg. Alt på ett sted! Vi har kunnskap, lang erfaring og tilgang til systemene. Hos oss får du de samme prisene som direkte hos charterselskapene. Vi formidler blant annet reiser med Apollo, TUI og Ving. Med charterselskapenes trygghetspakker kan du bestille nå og bestemme deg senere. Ta kontakt  - vi har oversikt over de ulike selskapenes bestemmelser.

  • Vi har oversikten over hvor mange rom som er ledig i de forskjellige romtypene på de forskjellige hotellene. Dette er nyttig om dere er mange som skal reise sammen og trenger flere rom.

  • En chartertur (el. pakkereiser) er en organisert feriereise der samme leverandør ordner med både transport og overnatting. De går ofte til sydlige og varme strøk, og kalles da ofte for sydentur. Kilde: Wikipedia.
  • Charterreiser er ikke bare hva det engang var. Du kan fremdeles reise til favoritthotellet ditt på Kreta eller på en av de andre kjente og kjære charterdestinasjonene, men du kan også reise til nye og spennende reisemål som f. eks. Bali og Sri Lanka.
  • Charteroperatørene tilbyr kombinasjonsreiser - vi hjelper deg med å se mulighetene. Kombiner f. eks. sydenturen med ett cruise eller en spennende og innholdsrik temareise med en ukes opphold på en vakker strand.

"Vanlig" sydentur, en uke her og en uke der, en uke på strand og en uke på cruise, temareiser, leiebil og feriehus. Valgene er mange og blir stadig fler. Felles for alle reisene er at det er gjort enkelt for deg; du bestiller alt på ett sted og får alt i en pakke. Våre reiseeksperter hjelper deg - du tar bare ferie!

Kontakt ditt lokale Bennett Ferie byrå for mer informasjon og bestilling.

Lukk »

Søk reise