Skip to main content

Vi i Bennett er cruise-eksperter

msc-cruiseskip-karibien-hengekoye-cruise
hurtigruten-antarktis
cruiseskip-severdigheter-jorden-rundt
norwegian-bliss-cruise-alaska
barn-basseng-norwegian-cruise-line
familie-cruise-karibien
royal-caribbean-cruise-karibien
vannsport-cruise-seadream-yacht-club

Våre reisekonsulenter har vært på utallige cruise over hele verden, både på private ferier og på studieturer med de ulike cruise-selskapene. Vi sender hundrevis av kunder på ulike typer cruise hvert år. Og vi har lang erfaring med å velge riktig skip for deg - avhengig av hvilken type ferie du vil ha.

  • Reisemåten er en destinasjon i seg selv. Cruiseskipene er flytende luksushotell med flotte fasiliteter, utallige aktiviteter og underholdningstilbud, kjøkken som tilbyr kulinariske og autentiske opplevelser fra alle verdens hjørner.
  • Valuta for pengene. Du får alle måltider, underholdning og de fleste aktiviteter inkludert. Hos noen får du også drikke og tips til personalet inkludert.  
  • Du besøker mange steder på en og samme ferie. Men trenger bare å pakke opp kofferten en gang. Du velger selv om du vil gå i land og utforske nye steder eller bare å være i ro på skipet og nyte fasilitetene her.
  • Cruise er en ferieform som passer for alle. Det finnes et rederi, et skip og en reiserute for enhver anledning. Enten det er bryllupsreise, vennetur, singelreise, kjernefamilien, storfamilien, jubileum, konferanser eller en tur med kjæresten. 
  • Ingen stress eller tidsplaner. Tiden med faste spisetider er forbi. Selv om det fortsatt er visse måltider som serveres mellom visse tidspunkter er det mange alternative spisesteder hvor du kan nyte et deilig måltid når som helst. Det samme gjelder aktiviteter, du trenger ikke være bekymret for å gå glipp av visse aktiviteter eller måltider hvis du sover litt lenge en morgen. 
  • Gjør akkurat hvor mye eller lite du vil. Ønsker du en aktiv ferie med fullpakket timeplan hver dag eller en avslappende ferie med late dager på solsengen - valget er ditt. 
  • Barn og tenåringer. En vellykket familieferie er avhengig av at barna har det bra. De fleste skipene har program for barn i alle aldre, fra babyer til tenåringer Det vil det alltid være spennende ting å gjøre hele dagen. Til og med når skipet ligger i land. 
  • Ingen er for ung eller for gammel til å reise på cruise. Spør oss - vi kan cruise! 

 

Elvecruise er også en spennende form for cruiseferie. Foto: AdobeStock

Hybridskipet MS Roald Amundsen i Antarktis. Foto: Hurtigruten

Dekkstoler på Azamara. Foto: Azamara Cruises

Herlig med cruise i Karibien. Foto: MSC Cruises

Ta med familien på cruise med Royal Caribbean's spektakulære cruiseskip i Oasis-klassen. Foto: Royal Caribbean Cruises

Lukk »

Søk reise