Skip to main content

Cruise Spania med Azamara Cruises | Bennett Ferie

cartagena-spania
azamara-journey-skip-cruise
parque-guell-barcelona-cruise
gibraltar-klippe
alfama-lisboa-cruise
trikk-lisboa
hus-terrasser-malaga
utsikt-malaga
ronda-costa_del_sol
plaza_de_espana-sevilla
bro-elv-sevilla
katedral-valencia

Bli med Azamara Cruises på et fantastisk 8 - netters cruise, "Spain Intensive Voyage", og besøk Spanske kystperler! Deilig luksus om bord og varierte destinasjoner som byr på både kunst, kultur, arkitektur, historie, shopping og mulighet for å slappe av på en strand. 

Bestill senest 29. februar og få 40% rabatt på utvalgte cruise med Azamara Cruises.  

Priseksempel | 8 netters cruise fra Barcelona til Lisboa med Azamara Journey 19. oktober 2020:  

Cruisets reiserute: Barcelona - Valencia - Cartagena - Malaga - Gibraltar - Sevilla - Sevilla - Sevilla - Lisboa

Fra 14.905,- i innvendig lugar
Fra 23.440,- i balkonglugar 

 • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
 • 8 netters cruise i valgte type lugar   
 • AzAmazing Evening Event, konsert ved Rock of Gibraltar
 • Helpensjon om bord
 • "Standard" alkoholholdige drikkevarer, øl og vin
 • Vann på flaske, brus, kaffe og te
 • Tips til lugar- og restaurantpersonalet
 • Underholdning om bord de fleste kveldene
 • Selvbetjent vaskeri
 • Shuttle service på de fleste destinasjoner (skip - havn - by)
 • Concierge service
 • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for flyreise t/r, singel lugar, høyere lugarkategori og ev. valgte utflukter. Tillegg for ev. ekstra overnattinger i for- og/eller etterkant av cruiset. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket i priseksemplet ovenfor. Nesten tilsvarende cruise (motsatt, fra Lisboa til Barcelona) har avgang 18. april 2020. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Det er mange avganger å velge mellom. Ta kontakt - vi hjelper deg!

Cruise med Azamara Cruises i Spania

Azamara Cruises er den minste medlemmen av "Royal Caribbean Cruises-familien" og har tre mindre, klassiske skip som hver tar i underkant av 700 passasjerer; Azamara Journey, Azamara Quest og Azamara Pursuit. Det er en avslappende og intim atmosfære om bord og skipene er meget elegante. Rederiet har fokus på spennende reiseruter og destinasjoner, mat, vin, velvære og utmerket service. Med mindre skip kan du besøke de små havnene som er utilgjengelige for de større skipene, og ofte ligger skipene som et hotell på spennende steder over natten, som på dette reiseforslaget. 

AzAmazing Evening® - på dette cruiset får du oppleve et fantastisk kveldsarrangement, en vakker konsert i Gibraltar, inne i dryppesteinsgrotten St. Michael's Cave.

Barcelona - fantastisk by som byr på Gaudi's utrolige arkitektur, hektiske Las Ramblas, shopping og storbyliv

Valencia - byr på en spennende blanding av innovativ, moderne arkitektur og gotisk arkitektur. Byen er hjem til fantastiske City of Arts and Sciences og gamle palasser fra femtenhundretallet. 

Cartagena -  som hovedsete i oldtidens Kartago har Cartagena over 2000 års historie. Start på Naval Museum og fortsett dagen med å utforske romerske ruiner og moderne arkitektur inspirert av Gaudi.

Malaga - "hovedstaden" på Costa del Sol byr på storbyliv, flotte strender og utfluktsmuligheter.

Gibraltar - en del av Storbritannia. Fra den velkjente klippen i Gibraltar har du utsikt over Middelhavets og kan se over til Afrika. Masse historie og i sentrum kan du besøke Britiske puber og butikker.

Sevilla - visste du at det var i Sevilla at tapasen ble oppfunnet? Gjør som de lokale og gå fra bar til bar og smak på lokale herligeter. Gå heller ikke glipp av The Alcazar, et fantastisk palass med vakre hager. 

Lisboa - cruiset avsluttes i havnebyen Lisboa, en av de eldste byene i verden. En trivelig by med flotte utfluktsmuligheter, hvor det er vel verdt å ta en ekstra natt eller to. 

Moderne arkitektur i Valencia. Foto: Pixabay

Sevilla. Foto: Pixabay

Lukk »

Søk reise