Skip to main content

Azamara Cruises i Karibien | Bestill hos Bennett Ferie

cruise-azamara-st-thomas
cruise-azamara-lobby
cruise-azamara-utelunsj
cruise-azamara-skip
cruise-azamara-soldekk
cruise-azamara-stjohn
cruise-azamara-st-maarten

Cruise med Azamara Cruises i Karibien. Azamara har mindre skip og har dermed tilgang til flere havner enn de store skipene. Azamara Club Cruises® gir deg lokale hotspots, skjulte perler og fantastiske destinasjoner i Karibien. 

Reiseforslag og priseksempel | Karibiske Høydepunkter, 10 netters cruise med Azamara Journey fra Miami, avreise 1. mars 2019:  

Cruisets reiserute: Miami - til sjøs - til sjøs - St. John, Virgin Islands - Philipsburg, St. Maarten - Gustavia, St. Barts - Virgin Gorda, British Virgin Islands - Punta Cana, Dominikanske Republikk - Labadee, Haiti - til sjøs - Miami

Fra 28.935,- 

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • 7 netters cruise i utvendig lugar 
  • Helpensjon om bord
  • Drikke om bord 
  • Aktiviteter og underholdning om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for flyreise t/r, singel lugar, høyere lugarkategori og ev. valgte utflukter. Tillegg for ev. ekstra overnattinger i for- og/eller etterkant av cruiset.  

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Ønsker du en spesiell nyttårsfeiring? Feire nyttår i Rio om bord på nye Azamara Pursuit! 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Det er mange avganger å velge mellom. Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Om Azamara Cruises

Azamara Cruises er den minste medlemmen av "RCCL-familien" og har tre mindre, klassiske skip som hver tar i underkant av 700 passasjerer; Azamara Journey, Azamara Quest og Azamara Pursuit (ny august 2018). Det er en avslappende og intim atmosfære om bord, skipene er meget elegante og det finnes for eksempel butlerservice og SPA-avdeling om bord. Rederiet har fokus på spennende reiseruter og destinasjoner, mat, vin, velvære og god service. Med mindre skip kan du besøke de små havnene som er utilgjengelige for de større skipene, og ofte ligger skipene som et hotell på spennende steder over natten.

Azamara Club Cruises ønsker alltid å levere enestående service og fantastisk mat, kombinert med reiseruter til spennende destinasjoner over hele verden. Azamara Club Cruises henvender seg til den erfarne og kresne cruisegjester som setter større pris på god service, kvalitet og spennende destinasjoner, kultur og opplevelser enn at skipet nødvendigvis har en rekke spektakulære aktivitetstilbud. 

Deilige solstoler ved bassenget om bord. Foto: Azamara Cruises

Lukk »

Søk reise