Skip to main content

Azamara Cruises i Karibien - opplev mer på cruise

Strand - St. Thomas

"Experience More" - reis på cruise med Azamara Club Cruises sine tre skip på fantastiske cruise verden over og få med en av to opplevelsespakker på utvalgte seilinger i 2018 og 2019. Avhengig av lugarkategori inngår pakkene "Enjoyment" eller "Indulgence".  "lommepenger" til bruk på uflukter, samt spabehandlinger, ubegrenset WiFi, oppgradert drikkepakke og mer. 

"Enjoyment" pakke inkludert ved bestilling av innvendig eller utvendig lugar

Bestill innvendig eller utvendig lugar senest 31. august og få en "Enjoyment" pakke inkludert på utvalgte cruise i 2018 og 2019 - "Enjoyment" har en verdi på ca. 11.600,- og inkluderer: $500 i "lommepenger" til bruk på utflukter, ubegrenset WiFi for to enheter, "Premium" drikkepakke for to, $200 i "lommepenger" til bruk på spabehandlinger. En pakke per lugar.

"Indulgence" pakke inkludert ved bestilling av veranda lugar eller suite

Bestill en veranda lugar eller en suite senest 31. august og få en "Indulgence" pakke inkludert på utvalgte cruise i 2018 og 2019. "Indulgence" har en verdi på ca. 16.700,- og inkluderer: $700 i "lommepenger" til bruk på utflukter, ubegrenset WiFi for to enheter, "Ultimate" drikkepakke for to, $250 i "lommepenger" til bruk på spabehandlinger, to poser med klær til vask i løpet av seilingen, spesialitetsrestauranten "Chef´s Table" for to. En pakke per lugar.

Om Azamara Cruises

Azamara Cruises er den minste medlemmen av "RCCL-familien" og har to mindre, klassiske skip som hver tar i underkant av 700 passasjerer; Azamara Journey og Azamara Quest. I august 2018 kommer skip nummer 3, nye Azamara Pursuit. Det er en avslappende og intim atmosfære om bord, skipene er meget elegante og det finnes for eksempel butlerservice og SPA-avdeling om bord. Rederiet har fokus på spennende reiseruter og destinasjoner, mat, vin, velvære og god service. Med mindre skip kan du besøke de små havnene som er utilgjengelige for de større skipene, og ofte ligger skipene som et hotell på spennende steder over natten.

Azamara Club Cruises ønsker alltid å levere enestående service og fantastisk mat, kombinert med reiseruter til spennende destinasjoner over hele verden. Azamara Club Cruises henvender seg til den erfarne og kresne cruisegjester som setter større pris på god service, kvalitet og spennende destinasjoner, kultur og opplevelser enn at skipet nødvendigvis har en rekke spektakulære aktivitetstilbud. 

Azamara Cruises i Karibien

Azamara har mindre skip og har dermed tilgang til flere havner enn de store skipene. Azamara Club Cruises® gir deg lokale hotspots, skjulte perler og fantastiske destinasjoner i Karibien, fra Jamaica's hvite strender til den spennende kysten av Cuba. 

Priseksempel og reiseforslag:   

Eks. Karibiske Høydepunkter, 10 netters cruise med Azamara Journey fra Miami, avreise 1. mars 2019, avgang med opplevelsespakke inkludert. 

Cruisets reiserute: Miami - til sjøs - til sjøs - St. John, Virgin Islands - Philipsburg, St. Maarten - Gustavia, St. Barts - Virgin Gorda, British Virgin Islands - Punta Cana, Dominikanske Republikk - Labadee, Haiti - til sjøs - Miami

Fra 19.240,- (innvendig lugar, med "Enjoyment" pakke inkludert

Fra 27.770,- (Veranda lugar, med "Indulgence" pakke inkludert)

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
  • 7 netters cruise i ønsket type lugar
  • "Opplevelsespakke" om bord, ved bestilling av utvalgte avganger senest 31. august 
  • Helpensjon om bord
  • Drikke om bord 
  • Aktiviteter og underholdning om bord
  • Tips til lugar- og restaurantpersonale
  • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for flyreise t/r, singel lugar, høyere lugarkategori og ev. valgte utflukter. Tillegg for ev. ekstra overnattinger i for- og/eller etterkant av cruiset.  

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Ønsker du en spesiell nyttårsfeiring? Feire nyttår i Rio om bord på nye Azamara Pursuit! 

Reis på cruise med nye Azamara Pursuit i Middelhavet.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Det er mange avganger å velge mellom. Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Deilige solstoler ved bassenget om bord. Foto: Azamara Cruises

Lukk »

Søk reise