Skip to main content

Cruise fra Oslo med Azamara Cruises - se Norges flotte kyst på første klasse!

cruise-norge-geiranger-azamara

Endelig er det muligheter for å cruise fra Oslo igjen! Denne gangen 16 netters cruise med flotte og luksuriøse Azamara Journey til høydepunkter langs norskekysten. Cruiset starter i Oslo 1. juli 2019 og ender i Edinburgh 17. juli. Benytt deg av den sjeldne anledningen til å cruise ut fra Oslo! 

Reiserute og pris - 16 netters cruise med Azamara Journey fra Oslo, avreise 1. juli 2019. 

Reiserute: Oslo - til sjøs - Flåm - Gudvangen - Geiranger - Ålesund - Ålesund - til sjøs - Svolvær (Lofoten) - Trollfjord - Tromsø - Honningsvåg - til sjøs - Bodø - Trondheim - Molde - Olden - Bergen - til sjøs - Edinburgh

Fra 36.905,-, innvendig lugar 

Fra 51.980,-, lugar med balkong 

 • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
 • 16 netters cruise i valgte type lugar   
 • Helpensjon om bord
 • "Standard" alkoholholdige drikkevarer, øl og vin
 • Vann på flaske, brus, kaffe og te
 • Tips til lugar- og restaurantpersonalet
 • Underholdning om bord de fleste kveldene
 • Selvbetjent vaskeri
 • Shuttle service på de fleste destinasjoner (skip - havn - by)
 • Concierge service
 • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for flyreise t/r, singel lugar, høyere lugarkategori og ev. valgte utflukter. Tillegg for ev. ekstra overnattinger i for- og/eller etterkant av cruiset.  

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.
Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Det er mange avganger å velge mellom. Ta kontakt med våre reiseeksperter for informasjon og bestilling. 

Azamara Cruises

Azamara Cruises er den minste og mest "elegante" medlemmet av "RCCL-familien". Azamara Journey er ett klassiske skip som tar i underkant av 700 passasjerer. Atmosfæren om bord på det elegante skipet er avslappet og intim og det finnes for eksempel butlerservice og SPA-avdeling om bord. Azamara Club Cruises ønsker alltid å levere enestående service og fantastisk mat, kombinert med reiseruter til spennende destinasjoner over hele verden.

Rederiet har fokus på spennende reiseruter og destinasjoner, mat, vin, velvære og god service. Med disse mindre skipene kan du besøke de små havnene som er utilgjengelige for de større skipene, og ofte ligger skipene som et hotell på spennende steder over natten.

Et cruise med Azamara Cruises passer for deg som er en voksen (40+, uten barn), erfaren og kresen cruisegjest som setter mer pris på god service, kvalitet og spennende destinasjoner, kultur og opplevelser enn at skipet nødvendigvis har en rekke spektakulære aktivitetstilbud.  

Reiseruten

Reiseruten tar for seg høyepunktene langs den vakre, norske kysten vår. Starter i Oslo og så er det en hel dag til sjøs hvor du kan bli kjent med skipet og dets fasiliteter før du besøker perler som Flåm, Geiranger, Ålesund, Lofoten, Trollfjord (seiler gjennom), Tromsø, Olden og Bergen med flere. 

Reisen ender opp i Edinburgh - vi hjelper deg med bestilling hvis du ønsker å kombinere cruiset med et opphold i Edinburgh. 

Satser på finvær, så man får brukt disse. Foto: Azamara Cruises

Besøk fiskemarkedet i Bergen. Foto: Azamara Cruises

Utvendig lugar. Foto: Azamara Cruises

Hovedrestauranten om bord. Foto: Azamara Cruises

Lukk »

Søk reise