Skip to main content

Azamara Cruises i Asia | Bestill hos Bennett Ferie

hong-kong
basseng-azamara-pursuit-cruise
cruiseskip-azamara-pursuit
halong-bay-vietnam-reise
ho_chi_minh_city-skyline
kobe-japan
skyline-singapore
taipei-taiwan-cruise
shibuya-crossing-tokyo-cruise
treningsrom-azamara-pursuit
marked-danang-vietnam

Reis på cruise med luksuriøse Azamara Cruises til Asia. Her ligger gamle templer side om side med skyhøye skyskrapere, frodig grønn natur og flotte strender rett ved store, pulserende byer. På et cruise i Asia møtes øst og vest, tradisjonell og moderne, overdådighet og det rustikke - noe av det som gjør Asia så spennende for besøkende fra hele verden. Flere reiseruter finnes, dette er bare ett eksempel. 

Bestill senest 29. februar og få 40% på utvalgte cruise med Azamara Cruises!

Priseksempel | 16 netters cruise fra Tokyo til Singapore med Azamara Pursuit, avreise 11. mai 2021: 

Cruisets reiserute: Tokyo - til sjøs - Kobe - Kobe - til sjøs - til sjøs - Taipei - til sjøs - Hong Kong - Hong Kong - til sjøs - Hue (Danang) - Ho Chi Minh City - Ho Chi Minh City - til sjøs - Singapore

Fra 30.750,- i uspesifisert innvendig lugar
Fra 40.795,- i balkonglugar

 • Pr. person når 2 reiser sammen og deler lugar
 • 16 netters cruise i valgte type lugar   
 • Helpensjon om bord
 • "Standard" alkoholholdige drikkevarer, øl og vin
 • Vann på flaske, brus, kaffe og te
 • Tips til lugar- og restaurantpersonalet
 • Underholdning om bord de fleste kveldene
 • Selvbetjent vaskeri
 • Shuttle service på de fleste destinasjoner (skip - havn - by)
 • Concierge service
 • Alle kjente skatter og avgifter

Tillegg for flyreise t/r, singel lugar, høyere lugarkategori og ev. valgte utflukter. Tillegg for ev. ekstra overnattinger i for- og/eller etterkant av cruiset. Ev. kampanjerabatter er allerede fratrukket i priseksemplet ovenfor.  

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Det er mange avganger å velge mellom. Ta kontakt - vi hjelper deg!

Cruise med Azamara Cruises i Asia

Azamara Cruises er den minste medlemmen av "Royal Caribbean Cruises-familien" og har tre mindre, klassiske skip som hver tar i underkant av 700 passasjerer; Azamara Journey, Azamara Quest og Azamara Pursuit. Det er en avslappende og intim atmosfære om bord og skipene er meget elegante. Rederiet har fokus på spennende reiseruter og destinasjoner, mat, vin, velvære og utmerket service. Med mindre skip kan du besøke de små havnene som er utilgjengelige for de større skipene, og ofte ligger skipene som et hotell på spennende steder over natten, som på dette reiseforslaget. 

Med Azamara Cruises kan du oppleve asiatiske byer som Hong Kong, Singapore, Dubai, Beijing, Mumbai og Bangkok, og destinasjoner litt mer utenom allfarvei som Oman, Myanmar og Vietnams Halong Bay. Opplev hektisk storbyliv, fascinerende kultur og historie, moderne og tradisjonell arkitektur, et spennende kjøkken, hyggelige mennesker og rolige dager på flotte strender - et cruise i Asia har mye å tilby. 

Golden Bridge i Danang, Vietnam. Foto: AdobeStock

Halong Bay. Foto: Pixabay

Ho Chi Minh. Foto: Pixabay

Palass i Hue. Foto: Pixabay

Lukk »

Søk reise