Cruise

Skjærgårdscruise i Kroatia | Reis med Bennett Ferie Asker

Vi har chartret en yacht i Kroatia, 26. april - 3. mai 2025! Bli med oss på et herlig skjærgårdscruise fra Split til Dubrovnik.

Vi har chartret en yacht i Kroatia 23. april - 3. mai 2025! Bli med på Bennett Asker's eget cruise og opplev våren i Kroatia mens du cruiser standsmessig om bord på Adriatic Blue fra Split til Dubrovnik. Få følelsen av å være om bord på en egen yacht! Reis og bo på samme sted mens du besøker nye, fantastiske steder hver dag.

Inkludert i skjærgårdscruise fra Split til Dubrovnik med Bennett Asker 23. april - 3. mai 2025:  


Avreise 23. april, fra Split, 7 netter:
Reiserute:
Split - Trogir - Bol (Brac) - Vis - Bisevo Blue Cave - Hvar - Korcula - Mljet - Sipan Island el. Slano - Dubrovnik


Fra 29.550,-


Prisen inkluderer:
  • Fly Oslo - Split, Dubrovnik - Oslo, bagasje inkl.
  • Transfer flyplass - skip t/r
  • 7 netters cruise
  • Halvpensjon om bord
  • Reiseleder fra Bennett Asker
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for ev. ekstra overnattinger i for- eller etterkant av cruiset. Enkeltromstillegg på forespørsel.


Reisen har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte. Forbehold om ev. trykkfeil og prisendringer. Tekn. arr. Bennett Asker.


Kontakt oss for spørsmål og påmelding. Telefon 66 76 14 60 eller e-post
ferie.asker@bennettnorway.no


Yachtcruise i Kroatia med Bennett Asker

Bli med oss på cruise i Kroatia våren 2025 - dette tror vi blir en helt fantastisk uke! Det er plass til 30 passasjerer om bord, og vi håper selvsagt å fylle opp hele skipet. Perfekt om dere er en vennegjeng som vil på tur og oppleve noe sammen. Men, kjenner du/dere ingen andre, så tipper jeg det blir muligheter for å bli kjent med nye, fine folk underveis.

Foto: Adriatic Blue

Cruiset starter i Split, og hvis ønskelig er vi behjelpelige med å fikse ev. overnattinger i forkant. Split er en vakker by ved Adriaterhavet. Byen er kjent for sin gamleby og Diocletian's Palace, som er på UNESCO's verdensarvliste. I Split kan du utforske smale brosteinsgater og nyte den vakre havutsikten, og smake på deilige retter fra de mange gode restauranter og kafeer.


Første stopp er Trogir, en vakker middelhavsby, også den på Unesco's verdensarvliste. Byen ligger på en liten øy, bundet sammen med fastlandet via en gammel steinbro. En annen liten bro binder Trogir sammen med øya Ciovo. Trogir og området rundt er kjent for sine flotte strender og deilige sjømatrestauranter.

Trogir. Foto: Pixabay

Neste stopp på cruiset er Bol, en by på øya Brač. Brac er den største øya utenfor Makarska-rivieraen og byr på strender, turstier, pinjekledde fjell, vindrueplantasjer og olivenlunder. Vi skal besøke Bol, en liten landsby på sydkysten av øya. Rett utenfor Bol ligger Zlatni Rat-stranden, den gyldne stranden kjent for sin smale spiss. Bol har en flere kilometer lang strandpromenade hvor du kan rusle under pinjetrær, fra Zlatni Rat-stranden, forbi sentrum og helt bort til det gamle dominikanerklosteret.

Zlatni Rat-stranden. Foto: AdobeStock

Vis er den øya som ligger lengst borte fra fastlandet. Vis by, en sjarmerende og avslappende liten by og en populær havn for charterbåter, ligger på nordsiden av øya, vakkert beliggende inne i en bukt beskyttet av flere små øyer. I den eldre delen av byen finner du trange smug med koselige kaffebarer og restauranter. Vis kan også by på flere fine strender.


Vi skal også besøke Hvar, en naturskjønn og landlig øy, med et fargerikt folkeliv i Hvar by. Ellers er store deler av øya tynt befolket, med vingårder, grønne åser, olivenlunder og lavendelenger. Havnen i Hvar by kan minne om den franske rivieraen med elegante restauranter på den ene siden og luksusbåter på den andre. Kulturlandskapet i den antikke, greske bosetningen Stari Grad er en del av UNESCO's verdensarv, der dyrkes det vin og oliven på samme måte som for 2000 år siden.

Stari Grad, Hvar. Foto: AdobeStock

Korčula er en av Kroatias grønneste og vakreste øyer, stor og landlig med vingårder, badebukter og utsiktsplasser. I byen Korčula slynger brosteinsgatene seg frem mellom småbutikker, lokale restauranter og små, sjarmerende torg.

Korcula. Foto: AdobeStock

Mljet er en av Kroatias grønneste øyer og hele den vestlige tredjedelen av øya har vært Nasjonalpark siden 1960. Mljet er kjent for sin flotte natur og sitt rene og krystallklare vann med et rikt undervannsliv.


Etter et besøk i enten Sipan Island eller Slano, ender cruiset i Dubrovnik. Ønsker du å legge inn en ekstra overnatting eller flere før du reiser hjem, så hjelper vi gjerne. Dubrovnik er kjent for sin imponerende gamleby og sin fantastiske kystlinje. Utforsk og nyt utsikten fra de gamle bymurene. Dubrovnik er også kjent som King's Landing fra Game of Thrones, og er et must for seriens fans.

Dubrovnik. Foto: AdobeStock
Skjærgårdscruise i Kroatia 2025

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk! Vi kontakter deg fortløpende!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bildegalleri

No items found.