TRIVELIGE TALLINN

Reisemål Avreisested Varighet Pris pr. pers.
Tallinn Oslo 3 dager
fra kr. 1.575,-
Avreise fra Avreise til Overnattingstype Transportmiddel
01-06-2017 29-06-2018 Hotell (Spesifisert) Fly
Skal du på storbyferie er trivelige Tallinn både prisgunstig og lett tilgjengelig! Når det gjelder severdigheter så blandes middelaldershistorie og nyere historie på en fin måte. Når det gjelder shopping så er utvalget ganske så greit; fra litt gammelmodige lokale butikker til hypermoderne shoppingsentre.

Estlands hovedstad har i løpet av de siste årene blitt en strålende matdestinasjon. Den siste trenden kalles "resto", og er en avslappet stil hvor restauranten ofte er innredet som et hjem.

Fly Oslo - Tallinn t/r, bo 2 netter på 4 - stjerners PK Ilmarine, et mellomklassehotell med god beliggenhet. Vårt priseksempel gjelder avreise 13. november.     

FRA 1.575,-
  • Pris pr. person når 2 reise sammen
  • Fly Oslo - Tallinn t/r (DY/XP)
  • 2 netter i dobbeltrom, frokost inkl. 
  • Alle kjente skatter og avgifter
Tillegg fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for ekstra netter, singelrom og hotell med høyere standard.

Begrenset antall plasser. Spesielle betingelser gjelder. Forbehold om ev. trykkfeil og prisendringer. NB! Priser på reiser endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. Tekn. arr. valgte flyselskap og SunHotels.

Vi har mange andre turer, reiser og reisemål enn de reiseforslagene du finner på bennettferie.no. Ta kontakt så finner vi reisen du vil ha. 

Kontakt ditt lokale Bennett Ferie byrå for mer informasjon og bestilling.
Telefon: 815 11 744
E-post: hrgnordic@hrgworldwide.com
Vi er medlemmer av:
Travelmarket Interactive